Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2012-11-02 22:38:06
Mina ostsin täna Rakvere viinereid üle saja aasta. Pakendit avades lõi vastu pahvakas kloori lõhna. Koheselt meenus mulle Slovakkia ja Egiptus. Egiptuses lõhnas kogu hotell ja hommikusöögisaal desinfitseerimisvahedite järele. Ja Slovakkias lõhnas kogu säilitusineid vajav toidukaup nagu Nõmme ujula. Ma ei kujuta ette, mis sundis neid klooritama konserve ja muud sellist. Aga paistab, et nüüd jõuab see sisi Eestisse ka. Karta on, et tegu on mingi uue säilitusainega lihtsalt.
Silja
Abikokk
2012-11-03 20:26:51
Ei ostnud ise, aga sain süüa Vertigo Gourmet kadakamarja leiba, mis kohati oli ülisoolane. Samas mõni amps oli paras.

Lavendlimesi.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-03 20:42:03
Silja:
Ei ostnud ise, aga sain süüa Vertigo Gourmet kadakamarja leiba, mis kohati oli ülisoolane. Samas mõni amps oli paras.
Kusjuures seda on varem ka siin kurdetud (vt siia).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silja
Abikokk
2012-11-04 13:43:00
Pille:
Silja:
Kusjuures seda on varem ka siin kurdetud (vt siia).
Ju neil on doseerimise ja segamisega probleeme.

Lavendlimesi.blogspot.com

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2012-11-30 11:30:42
No viimasel ajal mul kohe trehvab veidraid oste. Seekordne ebaõnn on siis austri kaste ehk Thai choice Oyster souce. TÄiesti maitsetu väga soolane ja ülipaks kliister, mis keeldub omal jõul pudelist lahkumast. Põhiline probleem siis paitse puudumine. Võimalik, et olen varem kasutanud teise firma toodet või siis sattus halb partii olema, aga see on küll üks hinnaline "sool"
Triinpvr
Abikokk
2012-11-30 20:51:29
Emal tuli hirmus tanguvorsti isu ja ta valis need Linpeti omad. Tõesti, täiesti tulisoolased mu meelest... [IMG]http://www.linpet.ee/public/product/small/kruubivorst.jpg[/IMG]

laualamp.wordpress.com

Leoola
Abikokk
2012-12-26 22:37:29
Amanda-Riin:
No viimasel ajal mul kohe trehvab veidraid oste. Seekordne ebaõnn on siis austri kaste ehk Thai choice Oyster souce. TÄiesti maitsetu väga soolane ja ülipaks kliister, mis keeldub omal jõul pudelist lahkumast. Põhiline probleem siis paitse puudumine. Võimalik, et olen varem kasutanud teise firma toodet või siis sattus halb partii olema, aga see on küll üks hinnaline "sool"
Minu lemmik on just Thai Choice austrikaste, mõnusalt paks ja kõik maitsed täpselt paigas ning kui pudel avada, siis esimest korda valades tuleb halvasti välja aga edaspidi on kõik okei.
Fre
Abikokk
2012-12-28 01:19:19
Ostsin Rannamõisa Rannamõisa marineeritud lepasuitsu broilerikintsuliha “Maiuspala”. Jättes kõrvale selle, et kas tegemist on tervisliku toiduaine või ebainimsõbraliku tootega. Ostu põhjus oli hädavajadus kergesti tarbitava comfort foodi suhtes. Küll oli paha söök, väga soolane ja igava maitsega, mitte mingil juhul niisama snäki vääriline. Suitsukanatooted tahavad ise kõik vägisi minu tarbimisnomenklatuurist välja lennata, Talleggi omad maitsevad nagu keedukana ja Rannamõisa omad on kah imelikuks läinud. Kerget-kõrget lendu kanakesed.
Sasha
Abikokk
2013-01-03 23:09:25
Olen ostnud salatite jaoks seda Fitaki fetalaadset juustu 500 g karbis ja tihti kirunud, et teda nii suures karbis müüakse. Pärast mõtle, kuhu ülejääk kasutada. Täna siis rõõmustasin, et sama juust ka 200 kilepakendis müügil - ja selgus, et ei olnudki sama. Kõva ja teistsugune. Rohkem ei osta.
Netcat
Abikokk
2013-01-09 21:12:49
Mina tahaks viimase aja halva kogemusena kirja panna Tere LaCrema vanillijogurti. Mul pole peaaegu kunagi Tere toodetega vedanud (nende mozzarella pallikesed topsis kõlbavad siiski süüa) ja üldiselt väldin, aga kulinaarse laiskuse hoos lootsin seda kasutada vaniljekastme asemel küpseõuna peal. Konsistentsist jäi pigem selline libe ja tatine mulje, mitte niivõrd "kreemjas". Maitsest jäi meelde kohutav tärklise (või piimapulbri?) kõrvalmaitse. Ma pole päris kindel, kuidas maitseb piimapulber, seepärast kaldun siiski rohkem maisitärklise poole. Uhh. Õnneks ei pidanud ära viskama, aidati hävitada, aga viimaseks ostuks see jääb - kuigi pakendid on väga ahvatlevad sel sarjal. Teine halb kogemus oli siin juba varem mainitud Linpeti kruubivorst, mis eelmiste jõulude ajal oli mul suur lemmik. Ei oskagi öelda, mis sellega täpselt lahti on, soolasus ei hakanud niivõrd silma kui lihtsalt ülejõukäiv rasvasus. Kas toormaterjali kvaliteet on alla käinud või on mu enda maitse nii muutunud...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 >>