Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Zapxpxau
Abikokk
2013-10-22 16:32:22
Alma jogurtimaius. Ostetud sai mustika-maasika, aga vaevalt need teisedki erinevad. [1quote]Sellesse jogurtimaiusesse on kokku pandud paljude jogurtisõprade kaks lemmikut - maasikas ja mustikas, mis moodustavad jogurti koostisest tervelt 15%. Mõnus kosutav magustoit on siidise tekstuuriga ning sarnaselt teistele Alma jogurtitoodetele valmistatud värskest Eesti piimast Lõuna-Eestis Laeva meiereis.[/quote] Marju oli nagu küll, aga tekstuur oli muud kui siidine, pigem nagu kissellilaadne toode, isegi kisselliklimbid olid! Sültjas, tatilaadne, nagu piimakissell segatud jogurtiga.

Zap*

Netcat
Abikokk
2013-11-04 18:52:52
Okei, meil juhtub harva, et iseenesest söögikõlbulik toit läheb prükki ja seetõttu olen siin rubriigis rohkem täheldanud üles kogemusi toodetega, mida lihtsalt teist korda proovida ei tahaks. Aga seekord läks küll praad täiega vett vedama. Viisin vanematele külakostiks mingi pihlakamarinaadis seaprae (fooliumkarbis). Ei mäleta kahjuks firma nime, mingi väiksem tootja oli. Aga hetkel on turul saada ainult üks selline valmistoode, kus on pihlakad seaprae peal, niiet segi pole võimalik ajada. Liha oli aus, aga marinaadi maitsega täiesti ära tapetud. Naturaalse pihlaka asemel (mida õieti ei meenutanud miski) kohutavalt vürtsitatud ja soolane punane möks. Kusjuures mina isiklikult armastan pipart ja teisi vürtse. Aga ma eelistaks neid kasutada nii, et nii vürtside enda kui liha maitse on tuvastatavad ja harmoneeruvad omavahel. Siin oli selline õnnetu kombinatsioon, et nautida ei saanud kumbagi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2013-11-05 19:40:38
Largo mandariinimahl valmistas pettumuse. Ei maitse see nagu mandariinimahl minu lapsepõlvest, mida müüdi juurviljapoes nendes klaaskoonustes (see oli peamiselt mõru, või tundus see mulle ainult lapsena nii?) ega ka meenuta ehtsaid mandariine nagu ma lootsin. Ühtlasi mingi sinises pakis Gutta Premium sarja banaani-ananassi mahl saab küll ära tarvitatud, aga kordamisele ei lähe. Liiga magus.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-11-29 18:54:52
Felixi rassolnik on mul alati sahvririiulil ootel, aga nende hartšoo ei meeldinud täna kellelegi ning tõepoolest rändas suures osas prügikasti :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2013-12-09 21:31:03
Mitte just prügikasti, aga see uus Põltsamaa kuldsega praekapsas oli kuidagi ootamatult soolane või nii mulle tundus. Harilikult ma söön alati praekapsast kahe suupoolega, aga sellega pidin lausa vaeva nägema, et mitte järele jätta. Huvitav kas see on partii viga või nii ongi mõeldud

Tziiki
Abikokk
2014-01-03 01:41:36
Netcat:
Mitte just prügikasti, aga see uus Põltsamaa kuldsega praekapsas oli kuidagi ootamatult soolane või nii mulle tundus. Harilikult ma söön alati praekapsast kahe suupoolega, aga sellega pidin lausa vaeva nägema, et mitte järele jätta. Huvitav kas see on partii viga või nii ongi mõeldud
äkki ikka partii viga. Mul seisis üks purk mingist novembrikuu ajast, mille alles jõuludel ära sõime ja oli täitsa ok.

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Fre
Abikokk
2014-01-06 01:12:01
Mina sain täielise pettumuse osaliseks kui ostsin Siviero Maria Italian Gelato kirsijäätist. Olin varem külas maitsnud sama tootja ülimõnusat sidrunisorbetti aga poest valisin millegipärast kirsijäätise. Oli jäledalt magus ja kirsid ses jäätises maitsesid pigem nagu need mittesöödavad keemilise maitsega kokteilikirsid. St päris kokteilikirsid ei olnud aga imelikud küll. Prügikasti ei läinud päris aga ebakõla ootustega oli suur.
Netcat
Abikokk
2014-01-06 17:46:30
Meenub, et proovisin seda portsjonannuses ja mulle ei jätnud see topsik ka mittemingisugust kirsist muljet. Seevastu võiks soovitada sama tootja tiramisutopse.

Lilii
Kokaõpilane
2014-01-08 13:55:53
Sai ükskord ostetud RIMI jäätist. See oli küll väga jube kogemus.

Sunny Galandrex Tõlkebüroo - suuline, kirjalik ja notariaalne tõlge

Fre
Abikokk
2014-02-21 20:52:28
Nii. Kirjutan siia et endal meeles püsiks ja teistele ka. Et saaks poriseda. Kiirpudruhelbed kaubamärgiga Nordic on läbivalt vastikud. Ma ei teagi miks mul on olnud vaja proovida kaerahelbeid, neljaviljahelbeid, riisihelbeid jne, ja korduvalt. Mulle meeldib ka kiirpudru puhul see, et helbeid on natuke hamba all tunda, aga Nordicu helvestest saab ka vähese ja hoolika keetmisega konkreetset körti.
<< 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 >>