Tziiki Abikokk 2014-11-28 15:54:58 |
Liivimaa lihaveise minutipihv...kiirpraadimise järgselt ei läinud sellest lihast läbi ei hammas, ega maja kõige teravam nuga :O
prügikasti ei visanud, sest eksperiment "hautame kaua ja vaatame, mis juhtub" töötas edukalt ja liha oli suures osas söödav. Üsna kelmeid täis oli... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Fre Abikokk 2015-01-05 17:01:58 |
Himaalaja must sool (OK, mees ei lubanud ära visata, ja ise ta selle ostis). Õnneks lugesin pakilt et "annab omapärase maitse" ja kahtluseuss hakkas närima ja maitsesin näpuotsaga. Võin seda toodet soojalt soovitada kui on tarvis toitudele silmapaistvat mädamunamekki anda. Kulge kas kellelgi teisel ka mees igasugu imelikke asju "huvi pärast" koju toob???? | |
Seenekas Abikokk 2015-01-06 15:48:40 |
Fre:
Fre - JAH toob! Ja mitte väga harva, sest tema töötab nüüd osa päevi linnas ja on varustaja enamuse ajast. Siiani huvitavaim variant on olnud odav seesamiõli, millel polnud üldse mingit maitset peale "õline" olemise. :D Kulge kas kellelgi teisel ka mees igasugu imelikke asju "huvi pärast" koju toob???? |
|
OlgaKa Abikokk 2015-01-06 18:05:07 |
Fre:
Minu oma toob näiteks seesamiseemneid, kui ma palun seedermänniseemneid.. :) ... sest kui erinevad need saavad maitselt olla, kui nimetus nii sarnane? Kulge kas kellelgi teisel ka mees igasugu imelikke asju "huvi pärast" koju toob???? Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Zapxpxau Abikokk 2015-01-08 19:16:51 |
OlgaKa:
... see on hea :D
Fre:
Minu oma toob näiteks seesamiseemneid, kui ma palun seedermänniseemneid.. :) ... sest kui erinevad need saavad maitselt olla, kui nimetus nii sarnane?Kulge kas kellelgi teisel ka mees igasugu imelikke asju "huvi pärast" koju toob???? |
|
Fre Abikokk 2015-01-24 19:27:07 |
Suitsutatud broilerikoivad (Lossi Lihameistrid). No sellist saasta pole ammu maitsnud, haarasin poest kiire nälja kustutuseks. Toimis hästi, peale esimest ampsu ei tahtnud enam midagi proovida. Tavaliselt on minu jaoks see "poest prügikasti" siiski tinglik ja tegemist on niisama ebaõnnestunud valikuga, aga seekord läheb küll otse prügikasti. | |
Liisi Abikokk 2015-01-24 23:38:44 |
Mina ei suutnud juua Prismast soetatud apelsinimahla Maya's (apelsinimahl kontsentreeritud mahlast. Mahla sisaldus 100%. Pastöriseeritud.). Veider fooliumi maitse oli juures ja läks kogu täiega kraanikaussi. | |
Seenekas Abikokk 2015-01-26 13:51:17 |
Ostsin kohalikust poest granaatõuna-greibijooki. No polnud seal hetkel valikut. Firma nime küll ei mäleta, kuid see oli nagu gaseerimata eriti magus vesi/limonaad. Polnud sel kummagi lubatud komponendi maitset. See-eest oli täiskasvanute meelest kõva keemiamaitse ja lapse meelest "nagu paha arstirohi". Lubatud oli veel, et c-vitaminiga. Minu meelest peaks kõik need komponendid olema hapukad. Aga polnud. | |
Zapxpxau Abikokk 2015-02-12 17:23:01 |
Nii, arvatavasti ei ole paljud minuga nõus.. ostsin eile kaks La Muu jäätist, pistaatsia ja ahjuõuna. Pean ütlema, et pärast sellist haipi ja promomist olen ma pettunud. Toredad kreemised ja siidised küll, aga maitse, noh, kuhu see jäi? Eriti ahjuõuna oma, mis maitseb pigem kui ahjukaneel, õunamaitse on ära uppunud sinna, ei leia teist. Pistaatsia oma meenutas röstitud soolaseid pistaatsiaid, ja selles mõttes okei, et minu eeldused olid lihtsalt valed, et jäätis võiks pigem magus olla. See paneb mind taas rohkem ja rohkem hindama Saksa talupoe jäätist :) | |
Netcat Abikokk 2015-02-12 19:50:33 |
Zapxpxau:
Pistaatsiaga oli minul ka halb kogemus. Võtsin seda kohvikus prooviks ja pean tõdema, et kuigi pistaatsiajäätis on üks mu lemmikuid, see küll mulle ei meeldinud. Soolasust ei täheldanud, magusust ka mitte (aga pistaatsiajäätis eeldatavalt ei tohikski liiga magus olla, muidu tapab maitse ära). Lihtsalt kuidagi rääsunud pähkli maitse oli. Hästi vänge, aga rääsunud.
Ahjuõuna oma sõin viimati üle aasta tagasi ja siis oli seal õuna karakterit ikka kuhjaga. Ainus etteheide tollal oli minul, et see oli minu maitsele liiga üheülbaliselt magus jälle. Haput moosi või nt jõhvikaid lisades priima. Nii, arvatavasti ei ole paljud minuga nõus.. ostsin eile kaks La Muu jäätist, pistaatsia ja ahjuõuna. Pean ütlema, et pärast sellist haipi ja promomist olen ma pettunud. Toredad kreemised ja siidised küll, aga maitse, noh, kuhu see jäi? Eriti ahjuõuna oma, mis maitseb pigem kui ahjukaneel, õunamaitse on ära uppunud sinna, ei leia teist. Pistaatsia oma meenutas röstitud soolaseid pistaatsiaid, ja selles mõttes okei, et minu eeldused olid lihtsalt valed, et jäätis võiks pigem magus olla. See paneb mind taas rohkem ja rohkem hindama Saksa talupoe jäätist :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 > >> |