Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2014-03-06 14:46:04
Seesama ploomi-jäätee, mida ma reklaamist innustununa mööda Tallinnat taga ajasin, läks sirgelt kanalisatsiooni peale esimest suutäit. Ploomimaitset põmst pole. On mee maitse. Tapvalt magus.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liiseli
Abikokk
2014-03-14 22:03:03
Nopri lahja talukohupiim osutus söödamatuks :( Tegin paki lahti ja kohupiim nägi väga kuiv ja tükiline välja. Paar tükki olid lausa ploomisuurused ja ma pidin need käte vahel katki pudistama, sest lusikaga ei saanud. Lohutasin ennast, et rasvatu kohupiim ju. Tegin õuna-kohupiima krõbedikku ja sööma hakates selgus, et kohupiim on küpsenud täiesti nätsketeks tükkideks, mis kriuksuvad hamba all :( Nagu oleks Lapi juustuga krõbedikku teinud...
Zapxpxau
Abikokk
2014-03-16 19:34:58
Liiseli:
Nopri lahja talukohupiim osutus söödamatuks :( Tegin paki lahti ja kohupiim nägi väga kuiv ja tükiline välja. Paar tükki olid lausa ploomisuurused ja ma pidin need käte vahel katki pudistama, sest lusikaga ei saanud. Lohutasin ennast, et rasvatu kohupiim ju. Tegin õuna-kohupiima krõbedikku ja sööma hakates selgus, et kohupiim on küpsenud täiesti nätsketeks tükkideks, mis kriuksuvad hamba all :( Nagu oleks Lapi juustuga krõbedikku teinud...
Sellele oleks pidanud siis ise rõõskkoort (või vahukoort või ehk isegi hapukoort) juurde segama, siis oleks ok olnud.

Zap*

Liiseli
Abikokk
2014-03-17 18:31:30
Zapxpxau:
Liiseli:
Sellele oleks pidanud siis ise rõõskkoort (või vahukoort või ehk isegi hapukoort) juurde segama, siis oleks ok olnud.
Panin vahukoort - ei aidanud. Arvan, et tegu oli tehnoloogilise praagiga - liiga kaua kuumutatud vmt., sest kohupiim oli kummine juba enne küpsetamist.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-03-17 18:41:08
Kui keegi just väga kõvasid konservitud kikerherneid ei otsi, siis ma neid Biona omi ei soovita. Ei teagi, mõne jaoks on see võib-olla pigem positiivne ja loomulikult me prügikasti ei pannud, aga olen rõõmus, et vaid 2 purki neid ostsin. Hummust kohe kindlasti nendega teha ei tasu - või siis tuleks eelnevalt pehmeks keeta :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2014-03-17 20:56:25
Pille:
Kui keegi just väga kõvasid konservitud kikerherneid ei otsi, siis ma neid Biona omi ei soovita. Ei teagi, mõne jaoks on see võib-olla pigem positiivne ja loomulikult me prügikasti ei pannud, aga olen rõõmus, et vaid 2 purki neid ostsin. Hummust kohe kindlasti nendega teha ei tasu - või siis tuleks eelnevalt pehmeks keeta :)
Äkki saab sinna Maroko kikerherne-tomati supi sisse uputada?
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-03-17 23:13:27
Fre:
Pille:
Äkki saab sinna Maroko kikerherne-tomati supi sisse uputada?
Eks nad lõpuks keevad pehmeks tõesti. Lihtsalt panin roogadesse, kus enamasti tuleb vaid veel paar minutit kuumutada, aga need konkreedsed pallikesed oleksid kauem vajanud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sasha
Abikokk
2014-04-06 23:32:50
Täna oli kiire, lõunasöögile veidi mingit lihalist juurde vaja ja haarasin poest Talleggi lõunamaises marinaadis kanafilee. Noh, ma ei mäleta, mis see maksis, aga selle summa kannan koolituskuludesse. Millegipärast eeldasin, et kui pakendil oleval illustratiivsel pildil on suured fileelõigud, siis nii ongi. Paki sisu aga nägi välja, nagu oleks keegi selle filee pärast enne marineerimist kassiga kakelnud. Paar tükki olid tõesti 5-7 cm ribad, paar 3-4 cm pikkust, suur osa paki sisust aga koosnes sellistest kuupsentimeetri suurustest narmastest ja kuubikutest. Õnneks ei olnud ma plaaninud seda grillida, see ei oleks lihtsalt võimalik olnud, grilli restil on liiga suured vahed. Pannil praadisin enamuse kuidagi ära, kuigi sellist pudi oli üpris keeruline praadida. Kõige pisemad libled viskasin lihtsalt minema. Õnneks olid sööjad juba staadiumis "olen nõus ükskõik mida sööma", nii et ära nad selle sõid, küsides enne jahmunult: "MIDA sa sellega teinud oled?". Vaatamata sellele, et ka minu, soolasõbra, jaoks oli see asi liiga soolane. Huumorinurka kuulus pakendil olev märge "Talleggi kvaliteet". Hea teada...
Netcat
Abikokk
2014-04-07 18:45:20
Hahaa, väga vaimukas. See tuletas mulle meelde, miks ma juba ligi 10 aastat pole valmismarineeritud kanaliha ostnud. Ma teadsin, et sel pidi mingi mõjuv põhjus olema, aga olin juba ära unustanud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silx
Abikokk
2014-04-21 17:27:22
Noh.. võib-olla on mul liiga imelik maitsemeel.. aga vot olles proovinud erinevaid Tere La Fresca laktoosivabasid toorjuustusid.. siis peaks mainima.. et hirmus vänged on need kõik. Isegi maitsetamata variant. Aga võib-olla on asi minus.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

<< 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 >>