Postitusi: 37
Tiitel: Kokaõpilane
2014-07-19 01:30:27 |
Kiidan ka Villa Loonat. Proovisime nelja erinevat kooki ja kõik olid head! Juustukook oli nagu enda tehtud, pehme ja suussulav, tarretatud koogid ei olnud kummised, üks maasikavahukook oli täiesti.. Ma ei tea, uskumatu! See vaht lihtsalt sulas suus! Ja šokolaadikook, vahel oli vist vahukoore ja kohupiima v toorjuustukreem ning kirsid, jällegi fantastiline! Teenindus oli nii siiras ja armas, mõjus eriti südantsoojendavalt kuna tulime just lestast ja lambast ja no see koht küll seda raha väärt ei olnud. Villa Loonas olid ka koogitüki hinnad suht kõrged, aga nad olid seda raha väärt! Lesta ja lamba suvesalat oli jääsalat (see peakujuline), tomat, kurk, punane sibul ja siis vist selline vesisem isetehtud majonees v mingi jogurtikaste, mida serveeriti ka küüslauguleibadega. Lisandiks sai valida juustu, grillliha v suitsukala. Ma valisin kala ja no ei sobinud see õnnetu ahven sinna kohe kuidagi mitte. Singipasta oli täitsa hea, peenikesed suvikõrvitsaribad olid ka sees, aga üsna soolane. Bolognese kastmes oli mingi kollane konservpuuvili, virsik vist. Mehe kalapraad oli hea, aga jälle see sama salat seal kõrval.. Ainult grammi vörra parem kui hiina kapsas toore paprikaga. Magustoitu ei võtnud, plaanisime pärast Villa Loonasse minna ja väga väga kahju on, et seal soolast ka ei söönud. |
2013-08-25 00:18:37 |
Tänan vastuse eest, Pille! Eks ma loodan jah, et paari kuu pärast sööb juba rohkem. Vanem laps sai püreesid, aga ega ta neid ei armastanud, minu meelest elas ta terve esimese aasta põhiliselt rinnapiimast, nii et teise lapsega enam väga ei muretse ka sellepärast. Kui piima jätkub, küll ta siis söönuks saab. Muret teeb see, et tal on kõhul, kintsudel, põlve- ja käeõnnaldel mingid kahtlased punased laigud, pean vist virsikud-nektariinid ja röstsaia ära jätma ning lillkapsast, brokolit, porgandit ja liha rohkem pakkuma. |
2013-08-18 22:46:28 |
Tere kõigile kogenud näputoitujate vanematele, meil ka nüüd teema päevakorras ja loen juba mitmendat korda seda teemat :) Kas ma saan õigesti aru, et ma ei pea muretsema, kui praegu melonit, värsket kurki ja arbuusi ollakse nõus natukene lutsutama, aga brokoli, suvikõrvits ja ahjus killukese võiga fooliumist pesas pehmeks hautatud kanakoib hõõrutakse mööda kandikut laiali ja visatakse üle ääre? Ehk et praegu tutvutakse erinevate tekstuuride, maitsete ja lõhnadega, aga sööma hakatakse ka ikka millalgi? Või on teil kõigil kohe lapsed kõike agaralt sööma hakanud? Üks asi, mida veel on natuke söödud, on röstitud mitmeiljakukkel, linaseemnetest näha, et seda on ikka lutsutatud ja alla neelatud ka natuke, aga samas ei tahaks nisujahu nii varakult anda. Iseasi jällegi, palju ta sealt reaalselt söödud saab. Aga eks ma vaikselt ikka proovin edasi, banaan ntks ei maitse üldse, aga nektariini oldi ka nõus päris ahnelt lutsutama ja lödistama. |
2012-10-30 13:23:06 |
Ostsin laupäeval Mustika Prismast sellist riisi ja süüa see küll kahjuks ei kõlba, väga tugev kopituse või hallituse lõhn on juures. Kirjutasin nii Haljase kui Prisma infomeilile ka, aga üllataval kombel pole mingit vastust saanud. Ma naiivselt eeldasin, et sellisele asjale reageeritakse koheselt vähemalt vabandusega, ehkki ma palusin neil see toode müügilt eemaldada. |
2012-01-13 10:34:17 |
Vabandust, kui vales teemas, aga kas keegi teab, kust saab osso bucco konte osta? Vanasti oli Sadama turul, kunagi olen vist külmutatuna Kaubamajas näinud, aga nüüd..? |