Annaliisa

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-07-21 13:36:35
Pille:
Õhtul tegin taas feta-kartulisalatit. Mulle meeldis, lastele mitte, nii et ma hoiatan :)
Mu kaheaastased on täiesti hullud selle salati järele, täna jälle menüüs ilmselt :)
2013-05-17 00:04:37
Pudrusöömise komme on sellest, et, oh, läheb ehk väga isiklikuks aruteluks, aga nad ei saanud rinnapiimast piisavalt kõhtu täis, no ilmselt mu keha ei tulnud siiski kahele piisavalt toitva piima tootmisega toime, ja siis soovitas arst anda õhtul putru, et öö rahulikum oleks. Sellest ajast ongi jäänud komme tund enne ööund putru teha, aga jah, tunnistan, et see minimaalselt kuus korda päevas söögivalmistamine on muutunud tüütuks. Siiani mulle väga meeldis lastele kokata, katsetasin kogu aeg uusi retsepte, aga nüüd olen juba läinud seda teed, et teen mitmeks päevaks suurema koguse sööki valmis, sest muidu teengi terve päev ainult süüa. Aga ilmselt tõesti võiks vähemasti katsetada seda, et õhtusöögiaeg on kõigil ühine nii kellaaja kui pakutava osas.
2013-05-16 22:37:36
Mul on küsimus aastaste laste toitumise kohta. Meie kaksikud pidid ka alguses BLW põhimõtete järgi toituma hakkama, aga kuna lasin arstil end ära rääkida ja alustasin lisatoidu pakkumisega siis, kui lapsed olid 4.5kuused, oleme siin usinalt püreetanud ja alles tänaseks päevaks jõudnud selleni, et peamiselt süüakse tükilist toitu nii oma käega kui vanemate abil. Nüüd aga ei tea, kuidas edasi minna, kui tahaks laste toidulauda veelgi mitmekesisemaks muuta. Millal võiks lastele pakkuda näiteks krevette, millal ei pea enam nii väga jälgima seda, et kõik, mis lapse suhu jõuab, oleks soolavaba? Kuidas need, kes ei ole BLW järgi toitnud oma lapsi, järeltulijad endaga samale toidusedelile saanud on? Meie kutid söövad põhilise toidukorra, st nö soolast, kella kahe ajal päeval, meie enda põhitoidukord on alles õhtul 7-8, nemad söövad sel ajal hoopiski putru. Kas olete siis muutnud enda või laste söögiaega, et kõik koos süüa? Meie toidud on valdavalt sellised, et ilmselt võiks lapsed seda süüa küll juba, aga jah, ajaliselt oleme täiesti erinevas graafikus. Äkki on kellelgi oma kogemusi jagada?
2012-10-09 19:26:12
Kas keegi oleks nõus mulle seda BLW raamatut posti teel laenutama? Elan Lääne-Virus, vaevalt keegi siin lähiümbruses on, kellel olemas see? Uurisin raamatukogudest, aga neil polegi seda. Kui keegi oleks nõus, siis andke märku, laenutamisega kaasnevad postikulud tasuksin muidugi ise :)
2012-05-26 18:59:53
Meie lamamistooliotsingud on õnnelikult lõppenud :)