Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Karnivoor
Abikokk
2011-11-11 19:09:40
Ühes kesklinna söögikohas võttis mu lõunakaaslane päevapakkumise, milleks olid kalapulgad külma kastme ja riisiga. Pulgad nägid nii head välja, et vaevlesin mitu päeva isu käest. Marine "Kalapulgad fileest" läksid aga otse prügikasti. Ei tegu ega nägu kahjuks...
Netcat
Abikokk
2011-11-24 22:48:27
See on nüüd rohkem nagu poeving vist, või ma ei teagi mis, sest muidu on ju toode hea olnud, aga.. Selveris oli hiljuti mingid ohoo või uhuu päevad, kust ostsin soodushinnaga Vigala (oli vist) mozzarellat mitu pakki. BB oli 1. detsember ja eelmise soodushinnaga ostetud paki olin ära tarvitanud ja väga heaks kiitnud, nii julgesingi võtta rohkem. Millalgi selle nädala algupoolel ma siis võtsin ühe paki lahti - mille oli veel üle nädala tähtajani, eks ole - ja juust oli lihtsalt tülgastavalt halvaks läinud. Ma ei saa aru, milles asi on - külmkapis on korralikult külm olnud ka kogu aeg ja poest olen ennegi ostnud nn. viimase päeva mozzarellat, ilma et sel oleks midagi maitsel viga olnud. Kas Vigala oma on kuidagi eriliselt halva säilivusega või olen praakpartii otsa sattunud?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Dee
Abikokk
2011-11-25 07:04:27
Prügikasti just ei visanud, aga Rakvere rukkiverivorstidesse on lisatud mingit maitseainet (koriander?), mis domineerib häirivalt. Ei saa öelda, et oleks üdini halb ost olnud, aga uuesti ei osta. Kahju, sest rukkikruubid vorsti sees olid iseenesest jällegi väga maitsvad.
Kätrin
Abikokk
2011-11-25 08:04:47
Dee:
Prügikasti just ei visanud, aga Rakvere rukkiverivorstidesse on lisatud mingit maitseainet (koriander?), mis domineerib häirivalt. Ei saa öelda, et oleks üdini halb ost olnud, aga uuesti ei osta. Kahju, sest rukkikruubid vorsti sees olid iseenesest jällegi väga maitsvad.
Minul sama. Idee meeldib väga, aga mingi maitseaine domineerib. Samas julgen siiski väita, et ostan ka uuesti ilmselt, kuna idee rukkikruubist meeldib veelgi rohkem. Nende teine selleaasta uudistoode - Laste verivorstid maitsevad mulle kohe väga väga ja olen poest neid juba mitu korda soetanud.

Kätrini kokkamispäevik

Ariina
Kokaõpilane
2011-12-12 18:09:29
Mina läksin täna teekoogiga alt :( Eile nägin poes ja tuli meeeeeletu isu, siis ma küll ei ostnud, aga jäi kummitama.Niiii hea nägi välja. Täna läksin siis ja ostsin. Sellele tähelepanu eriti ei pööranud, et ta veidi teistsugune välja nägi. Mis siis, eks. Koostist ka ei lugenud, eeldasin et teekook nagu teekook ikka. Jõudsin koju ja hakkasin sööma... Ja issand kui õudne oli ! Kreem oli rõve mingisugune vanillimöks, mis kleepus suulakke kinni ja ajas südame pahaks ja saiaosal oli veidi kõrbemaitset juures. Siis hakkasin koostist lugema...Oh õudust. Ootasin head kooki, nagu sellist, mida lapsena kahe suupoolega suust sisse ajasin, selle asemel aga kadus mul teekoogi isu küll pikaks ajaks ära :(
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-19 21:07:55
Aarika11:
Tere! Kas keegi on kunagi proovinud sulatada Kalevi valget šokolaadi küpsisetükkidega? Mina täna proovisin seda (kuumal vesivannil), vaatepilt oli õõvastav! Eraldus ainult rasv ja järele jäi hakklihamassi taoiline ollus... Kahju, et ei saa siia juurde lisada pilti sellisest ollusest!
See kõlab päris koledalt :O Ma olen Kalevi valgeid šokolaade söönud küll, aga sulatada mitte.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Blondie
Abikokk
2011-12-20 09:13:17
Jah, jah, mina ka enam nende valget šokolaadi ei sulatamiseks ei kasuta. Esimene kord arvasin, et mingi eksitus, aga ei saanud asja ka järgmistel kordadel. Tegelikult on sulatamiseks kõlvanud üldse vähesed ja lõppkokkuvõttes olen viimasel ajal kohe võtnudki köögišokolaadi.
Spiidi
Abikokk
2011-12-20 12:30:40
Mina sulatasin Kalevi valget šokolaadi täitsa ilusti. See oli küll puhas valge šoholaad, mitte küpsistega. Segasin selle jogurtiga ja külmutasin jäätisemasinas.

le D?ner

Netcat
Abikokk
2011-12-20 14:09:31
Pille:
Aarika11:
Tere! Kas keegi on kunagi proovinud sulatada Kalevi valget šokolaadi küpsisetükkidega? Mina täna proovisin seda (kuumal vesivannil), vaatepilt oli õõvastav! Eraldus ainult rasv ja järele jäi hakklihamassi taoiline ollus... Kahju, et ei saa siia juurde lisada pilti sellisest ollusest!
See kõlab päris koledalt :O Ma olen Kalevi valgeid šokolaade söönud küll, aga sulatada mitte.
Ma olen proovinud Kalevi ilma lisandita valget šokolaadi sulatada (mida just selleks otstarbeks reklaamiti)... Kah tuli jälkus välja... Never again. Fazeri köögišokolaad ftw Muidugi kõige parem tulemus tuli mul kunagi üldse mingist naturaalse bourboni vanilliga ja toorsuhkruga valgest ökošokolaadist, aga rasked ajad, Hennessy't ei raatsi ka enam kastmesse kallata ja üldse...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Triin
Abikokk
2011-12-20 22:21:06
Netcat:
Pille:
Aarika11:
Ma olen proovinud Kalevi ilma lisandita valget šokolaadi sulatada (mida just selleks otstarbeks reklaamiti)... Kah tuli jälkus välja... Never again. Fazeri köögišokolaad ftw Muidugi kõige parem tulemus tuli mul kunagi üldse mingist naturaalse bourboni vanilliga ja toorsuhkruga valgest ökošokolaadist, aga rasked ajad, Hennessy't ei raatsi ka enam kastmesse kallata ja üldse...
ma olen vaadanud, et osad valged šokolaadid tahavad sulada väga madalal temperatuuril. 30-40 ja siis küll ikka sulab. Ma panen ahju sellisele režiimile. See võtab küll kauem aega, aga peaasi et sulab :).
<< 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 >>