Kätrin Abikokk 2011-09-01 08:10:58 |
Zapxpxau:
Ma pole seda voldikkannu proovinud, sest kunagi sai hädapärast haaratud üks kandiline kõrge servaga plastiktops kilepakki kandma ja sinna ongi see aastateks jäänud. Sang ei takista, mahub ilusti ukse sisse ning on igatpidi hea.
Meil on olnud kaks erinevat piimapakihoidjat, mõlemad läksid lõpuks prügikasti. Üks oli see Veiko Liisi disainitud voldikkann, mis sai disainiauhinna. Mõte võis ju hea olla, aga need augud haaramiseks ei sobi ja külmkapi uksetaskus jäid muud asjad kogu aeg nendesse aukudesse kinni ja siis veel, kui pakk on ikka alles täis, siis ei tohtinud kõvasti vajutada, aga kui juba üle poole tühi, vajus pakk seal sees lonti ja piim jooksis mõnikord paki ja hoidiku vahele. Lahendasime asja hoopis nii, et võtsime vana hea kilepakkidele mõeldud kannu ja lõikasime tollel sanga küljest ära. Parim variant siiani. |
|
Zoozi Abikokk 2011-09-01 08:14:53 |
Kätrin:
Meil see voldikkann oli pikka aega kasutuses, aga vahetasin välja klaasist piimapudeli vastu. On küll vahest tüütu piima sinna pudelisse ümber kallata, aga seni pole veel tahtnud pudelsit loobuda :)
Zapxpxau:
Ma pole seda voldikkannu proovinud, sest kunagi sai hädapärast haaratud üks kandiline kõrge servaga plastiktops kilepakki kandma ja sinna ongi see aastateks jäänud. Sang ei takista, mahub ilusti ukse sisse ning on igatpidi hea.Meil on olnud kaks erinevat piimapakihoidjat, mõlemad läksid lõpuks prügikasti. Üks oli see Veiko Liisi disainitud voldikkann, mis sai disainiauhinna. Mõte võis ju hea olla, aga need augud haaramiseks ei sobi ja külmkapi uksetaskus jäid muud asjad kogu aeg nendesse aukudesse kinni ja siis veel, kui pakk on ikka alles täis, siis ei tohtinud kõvasti vajutada, aga kui juba üle poole tühi, vajus pakk seal sees lonti ja piim jooksis mõnikord paki ja hoidiku vahele. Lahendasime asja hoopis nii, et võtsime vana hea kilepakkidele mõeldud kannu ja lõikasime tollel sanga küljest ära. Parim variant siiani. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-09-01 11:38:52 |
Pudel on armas küll. Üldiselt me ostame neid 1.5L pakke, sest nad joovad 2-3 L piima päevas. | |
Zoozi Abikokk 2011-09-01 13:37:57 |
Zapxpxau:
Meil juuakse ka 3 liitrit piima päevas, aga ostame kilepiima, sest siis mahub külmikusse paremini ära ning pudelisse läheb ka 1 liiter korraga.
Pudel on armas küll. Üldiselt me ostame neid 1.5L pakke, sest nad joovad 2-3 L piima päevas. |
|
Seakass Kokaõpilane 2011-09-28 00:33:49 |
Ma vinguks veits Reval kondiitri üle - Valeri küpsised pole üldse "õige" maitsega. Ma teiste kondiitriäride Valerisid ei oska kommenteerida - äkki ongi kõik sellised imelikud, aga praegu küll sai Reval minu poolt miinuspunkte. | |
Seakass Kokaõpilane 2011-09-28 00:53:26 |
Ühinen ka eelnevalt toimunud vinguga Kalevi üle. Täna maitsesin kamašokolaadi ja mesikäpa komme. Mõlemad suured lapsepõlve lemmikud mul, aga nüüd sain küll suure pettumuse osaliseks - kamašokolaad on näiteks väga tugeva kohvimaitsega, mida varem oli palju vähem (mulle ei maitse üldse kohvi) ja mesikäpa kommidel on mingi imelik kõrvalmaitse. | |
Netcat Abikokk 2011-09-30 16:49:08 |
Kama"šokolaadis" ei tohiks kohvi minumeelest üldse olla, vanasti ei olnud. Aga kuna tegu on nii ehk teisiti taimerasvatahvliga, tasub seda vältida, ükskõik kuidas ta maitseb. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Dee Abikokk 2011-09-30 18:37:52 |
Seakass:
Ma pole kamašokolaadi ostnud vist viimased 10 aastat, aga eelmisel nädalal leidsin kamašokolaadi mehe autost, näksasin prooviks ja sain suure-suure pettumuse osaliseks. :/
Sel polnud kahjuks ei maitset ega tegu.
Ühinen ka eelnevalt toimunud vinguga Kalevi üle. Täna maitsesin kamašokolaadi ja mesikäpa komme. Mõlemad suured lapsepõlve lemmikud mul, aga nüüd sain küll suure pettumuse osaliseks - kamašokolaad on näiteks väga tugeva kohvimaitsega, mida varem oli palju vähem (mulle ei maitse üldse kohvi) ja mesikäpa kommidel on mingi imelik kõrvalmaitse. Mann:
Tegin nädalalõpus Pavlovat.
Vahustasin kodupoest ostetud Alma vahukoore nii, nagu olen ikka alati vahustanud.
Sain väga imeliku konsistentsiga vesise olluse.
Sõitsin spetsiaalselt Selverisse uue järgi, sest kuigi lõhn, maitse ja parim enne-kuupäev olid väga ok, arvasin, et äkki meil kohalikus poes oli vahukoor kuhugile väljapoole külmikut korraks kastiga seisma jäänud...
Uue, veel värskema koorega sama lugu - vesine mis vesine.
Õnneks sisetunne ütles poes, et ostku ma Tere oma ka igaks juhuks.
Tere omaga saingi ilusa vahukoore.
Ei tea, kas oli mingi praakpartii?
Muidu ikka olen Alma tooteid tarbinud, aga peale vahukooretsirkust enam nii innukas ostja ma pole. Kuna meil miski komarket on lähim pood, siis selgus, et kiirelt vaja vahukoort. a see pood on kuri ja vastik asutus, kes müüb vaid alma tooteid. juba paar nädalat tagasi olin kogemata võtnud alma vahukoore eton messi tarbeks, ja no ei kõlvanud too kassi saba alla ka teps mitte. ja kuna valikut polnud ja ka aega mitte, et mujale sõita, siis otsustasin veelkord proovida. sama lugu. vesiseks ja nõmedaks läheb hetkega teine. ja kui juba alma kirumine, siis ka nende 3,5% piim oli kergelt lahja maitsega võrreldes kasvõi tere omaga. nõmme turuputka piima ma ei hakka parem võrdluseks toomagi. |
|
Tullia Abikokk 2011-09-30 21:47:05 |
Dee:
Mul on ka Alma vahukoor vesiseks olluseks muutunud. Tegemist ei saa siis olla lihtsalt praakpartiiga.
Mann:
Tegin nädalalõpus Pavlovat.
Vahustasin kodupoest ostetud Alma vahukoore nii, nagu olen ikka alati vahustanud.
Sain väga imeliku konsistentsiga vesise olluse.
Sõitsin spetsiaalselt Selverisse uue järgi, sest kuigi lõhn, maitse ja parim enne-kuupäev olid väga ok, arvasin, et äkki meil kohalikus poes oli vahukoor kuhugile väljapoole külmikut korraks kastiga seisma jäänud...
Uue, veel värskema koorega sama lugu - vesine mis vesine.
Õnneks sisetunne ütles poes, et ostku ma Tere oma ka igaks juhuks.
Tere omaga saingi ilusa vahukoore.
Ei tea, kas oli mingi praakpartii?
Muidu ikka olen Alma tooteid tarbinud, aga peale vahukooretsirkust enam nii innukas ostja ma pole.Kuna meil miski komarket on lähim pood, siis selgus, et kiirelt vaja vahukoort. a see pood on kuri ja vastik asutus, kes müüb vaid alma tooteid. juba paar nädalat tagasi olin kogemata võtnud alma vahukoore eton messi tarbeks, ja no ei kõlvanud too kassi saba alla ka teps mitte. ja kuna valikut polnud ja ka aega mitte, et mujale sõita, siis otsustasin veelkord proovida. sama lugu. vesiseks ja nõmedaks läheb hetkega teine. ja kui juba alma kirumine, siis ka nende 3,5% piim oli kergelt lahja maitsega võrreldes kasvõi tere omaga. nõmme turuputka piima ma ei hakka parem võrdluseks toomagi. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2011-10-29 12:41:22 |
Mulle ei maitsenud Carte D'Or vanillijäätis, sellel on mingi imelik kõrvalmaitse, maksis üle 4 euro. Aga, et jäätis raisku ei läheks, tegin sellest jäätisekokteili, mis tuli küll imehea. | |
<< < 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 > >> |