Tiitel: Kokaõpilane
2011-10-26 16:13:00 |
Pille:
Ja mina sain ka juba kätte! Niii tore-nii tore! Suur aitäh veelkord, Pille! :)Jaanikaant:
Täna lähevad postkasti Jaanikaanti, Karolini, Ristli ja Seakassi auhinnaraamatud, ErleS raamat läheb kotikese sees kesklinna salakohta homme hommikul.Pille, Kas auhinnaraamatu "Maailma leivad" saab kätte salakohast või tuleb see hoopis postiga? |
2011-10-01 19:13:52 |
Pille:
Küsin arglikult, kas minul on veel lootust saada juunikuu fotokampaania auhinnaraamat (Itaalia dieet)? :rolleyes:Pille:
Sinna läksid täna hommikul Ülleka ja Karolini raamatud, ...Homme hommikul (kolmap.) proovin mõned raamatud Tallinna kesklinna salakohta toimetada, aga annan sellest homme täpsemalt teada. |
2011-09-28 00:53:26 |
Ühinen ka eelnevalt toimunud vinguga Kalevi üle. Täna maitsesin kamašokolaadi ja mesikäpa komme. Mõlemad suured lapsepõlve lemmikud mul, aga nüüd sain küll suure pettumuse osaliseks - kamašokolaad on näiteks väga tugeva kohvimaitsega, mida varem oli palju vähem (mulle ei maitse üldse kohvi) ja mesikäpa kommidel on mingi imelik kõrvalmaitse. |
2011-09-28 00:38:05 |
Mina kiidan väga Tere pasha kohupiimakreemi - mmmm, kui maitsev! Ja rosinafännid ei tohiks ka nuriseda, kuna lisanditega pole koonerdatud :) |
2011-09-28 00:33:49 |
Ma vinguks veits Reval kondiitri üle - Valeri küpsised pole üldse "õige" maitsega. Ma teiste kondiitriäride Valerisid ei oska kommenteerida - äkki ongi kõik sellised imelikud, aga praegu küll sai Reval minu poolt miinuspunkte. |