Netcat Abikokk 2010-09-27 10:12:31 |
Tiina:
Oh jeerum, aga see tähendab ju, et mõnda aega jälle ei tohiks Rimi/Säästu ketist üldse kuivaineid osta. Kui neil on seal leedikud, siis on need kõik laos lahti. Säästumarketist ostetud Bittles'i mandlid. Mõni aeg pärast ostu avastasin, et leedikud on kinnises pakis ja kaks liblikat lendab ringi. Kahes eri ajal ostetud pakis. Nüüd hoian pöialt, et teiste ainete peale ei levinud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-27 10:23:04 |
Netcat:
Oh, ärge hirmutage. Ma polnud varem leedikutest kuulnudki, kui te siin foorumis teema tõstatasite, aga tunduvad ühed hirmus koledad elajad olevat :O
Tiina:
Oh jeerum, aga see tähendab ju, et mõnda aega jälle ei tohiks Rimi/Säästu ketist üldse kuivaineid osta. Kui neil on seal leedikud, siis on need kõik laos lahti.Säästumarketist ostetud Bittles'i mandlid. Mõni aeg pärast ostu avastasin, et leedikud on kinnises pakis ja kaks liblikat lendab ringi. Kahes eri ajal ostetud pakis. Nüüd hoian pöialt, et teiste ainete peale ei levinud. |
|
Sasha Abikokk 2010-10-02 22:10:50 |
Täpik:
Õli pane ka. Niipalju et saaks sellise pudrupaksuse massi. Seenekas:
Tee siis näiteks pruuni suhkruga koos kehakoorijaks! Uute porgandite külvamise aeg veel kaugel, jõulud juba lähedal... ;)Kehva kohvi puru vast taimede väetamiseks kõlbab? :D Me oleme sellised mitteäraviskajate tüüpi kaasaga, prügikasti ei lähe suurt midagi, selleks on osadel juhtudel koer ja muidugi kompostihunnik. |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2010-10-04 18:19:11 |
Mina ostsin hiljuti Rimist Nopri talu rosinatega kohupiima pojale õhtusöögiks, aga kodus karpi avades selgus, et see puhta hapuks läinud. :( Õhtul jäi karp kööki lauale ja hommikul ajas üle nagu õllekann.
(üldiselt Nopri talu vastu midagi halba ei ole, pigem ikka head)(üldiselt Nopri talu vastu midagi haba ei ole, pigem ikka head) It´s all about seasoning! |
|
Kärt Abikokk 2010-10-14 23:05:32 |
Myllyn Paras pastajahust me kahjuks pastat ei suutnud teha, taigen jäi imelik - pehme ja veniv kuigi ainete vahekord ja töömeetodid oli täpselt samad, mis eelmine kord (siis kasutasin siis mingit Itaalia päritolu jahu 00 jahu). Õhumullid tulid ka rullides sisse. Ühesõnaga täielik jamps. Liigitan ebaõnnestunud ostude alla. | |
Tullia Abikokk 2010-10-15 07:19:47 |
Mina ei julge osta enam Rimi (müüakse vist ka Säästumarketis) rosinaid Bittles. Kolmest pakist olen väikse kivi leidnud. Ühega oleks peaaegu hamba murdnud. | |
Tziiki Abikokk 2010-10-15 10:36:17 |
jõudsin eile poodi läbimärja ja külmununa-seega haarasin riiulist purgi hernesuppi suitsulihaga, Felixi toodang...väkk...hernemaitset ei olnud ja "suitsulihaks" olid miskid mikroskoopilised pekikuubikud...täielik pettumus!
(huvitav kas Salvesti toodang kõlbab süüa?) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2010-10-15 11:21:35 |
Tziiki:
Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt on kõik purgisupid saatanast, aga Salvesti omad vähem kui teised. Salvesti boršid pea-aegu et kõlbavad süüa. jõudsin eile poodi läbimärja ja külmununa-seega haarasin riiulist purgi hernesuppi suitsulihaga, Felixi toodang...väkk...hernemaitset ei olnud ja "suitsulihaks" olid miskid mikroskoopilised pekikuubikud...täielik pettumus! (huvitav kas Salvesti toodang kõlbab süüa?) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Redfox Abikokk 2010-10-15 13:34:27 |
Ma ütleks et siis ehk aeg Marks and Spenceri purgisuppe proovida. olen isegi piilunud kiireks ajaks, ainult mingi 13 krooni. | |
Tziiki Abikokk 2010-10-15 14:09:58 |
Netcat:
ilmselt vist :)
ma senini olen ainsana vaid Salvesti seeneseljankat ostnud, sest seda ei viitsi nagu ise keeta...
eks nüüd jupp aega enam jälle ei osta neid purgikaid, kuniks kogemus meeles on :) sest tegin ka saatusliku vea ja lugesin purgilt koostist :O Tziiki:
Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt on kõik purgisupid saatanast, aga Salvesti omad vähem kui teised. Salvesti boršid pea-aegu et kõlbavad süüa.jõudsin eile poodi läbimärja ja külmununa-seega haarasin riiulist purgi hernesuppi suitsulihaga, Felixi toodang...väkk...hernemaitset ei olnud ja "suitsulihaks" olid miskid mikroskoopilised pekikuubikud...täielik pettumus! (huvitav kas Salvesti toodang kõlbab süüa?) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 > >> |