Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2010-08-10 11:38:59
Tziiki:
Pille:
Tziiki, aga sulatatud juust ongi ju juustulaadne toode. See ei saagi "lihtsalt juust, sulatatud kujul" olla, sest "sulatamiseks" läheb sinna kõiksugu lisandeid sisse, mis juustu nime ära "solgivad"...
ei no loomulikult ei saa see olla juust sulatatud kujul, aga varem seal seda juustulaadse toote kirja ei olnud...ja lisanditeks on igasugune taimne sodi nüüd-kui näiteks merevaigu koostist lugeda, siis on seal juust, vesi rõõskkoor ja mõned E-d, aga ei tilkagi taimerasva ega viidet juustulaadsele tootele...ma pidasin rohkem nagu seda silmas...
Olgu need sulatamiseks lisatud soolad kuidas on - sulatatud juustu ilma nendeta ilmselt ei saa - aga jah... Mitte et ma oleks kunagi sulatatud Atleeti ostnud, aga mingist ajakirjast või lehesabast lugesin uue sulatatud Atleedi reklaami, kus oli kirjas, et _nüüd_ sisaldab see endisest kaks korda enam juustu... Minu jaoks oli see šokeeriv igatahes. Kui vähe seda juustu seal siis varem oli, et andis 2x rohkem sisse panna? Ei kutsunud ostma.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2010-08-10 11:40:43
Tziiki:
Pille:
Tziiki, aga sulatatud juust ongi ju juustulaadne toode. See ei saagi "lihtsalt juust, sulatatud kujul" olla, sest "sulatamiseks" läheb sinna kõiksugu lisandeid sisse, mis juustu nime ära "solgivad"...
ei no loomulikult ei saa see olla juust sulatatud kujul, aga varem seal seda juustulaadse toote kirja ei olnud...ja lisanditeks on igasugune taimne sodi nüüd-kui näiteks merevaigu koostist lugeda, siis on seal juust, vesi rõõskkoor ja mõned E-d, aga ei tilkagi taimerasva ega viidet juustulaadsele tootele...ma pidasin rohkem nagu seda silmas...
Sulatatud juust on JUUST. Juustulaadne toode on see taimerasvaga jama, mida juustu pähe üritatakse müüa, mitte juust!

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Fre
Abikokk
2010-08-10 15:49:22
Sasha:
Karksi naturaalne kääritatud kali. Nojah, koostises oli tõepoolest ka sidrunihape, aga ma ei osanud ostes arvata, et see on põhikomponent. Kõige jubedam end kaljaks tituleeriv asi, mida ma üldse kunagi joonud olen. Ja siis kirjutavad, et Karksi on otsustanud eestlastele meelde tuletada, kuidas maitseb õige kääritatud kali.... No vabandage, nagu vesi sidrunihappega see küll ei maitsenud. Fui!
Karksi kali on jah jube, lisaks sellele sidrunihappe maitsele oli tegelikult väga läila/magus.
Tziiki
Abikokk
2010-08-11 16:46:58
Stockmannist ostetud rohelist värvi Jardin Bio spagetid...keesid pisikesteks juppideks :O ja üsna pudruks juba 6 minutiga, kuigi pakk käskis keeta 7 min...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Jaanikaant
Abikokk
2010-08-11 21:59:25
Annuzhka:
Tiina:
Triinpvr:
Traditsiooniline kääritatud Saku kali. No ei istu mulle, nagu leivaküna pesuvesi. Ja pealegi totaalne petukas - valmistatud Ukrainas
Väga hästi öeldud. Nõustun täielikult.
Minul ja veel mitmetele tuttavatele just maitses see kali, rohkem kui A le Coq´i oma. Esimene loks ei meeldinud, aga siis veel proovida hakkas järjest rohkem meeldima :D Mulle meenutas see seda kalja, mida ema oli lapsepõlves paar korda teinud.
Mulle ka üldse ei meeldi Saku kali. Ühel korral olen ostnud ja täielikult pettunud. Samas ALeCoqi kali maitseb väga, lapsepõlve maitsega :)

Maitse asi

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-12 10:31:54
Minule ei meeldinud Nõmmiku talu meierei maitsestamata jogurt. Vedel kui petipiim :( (Nende hapukoor, kohupiim ja juust meeldivat igati; ostan neid Viimsi lihapoest).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2010-08-21 13:58:13
Rannarootsi ravioolid singi ja juustuga. Maitse oli täiesti ok, sest ega ma midagi eriti hõrku oodanudki. Ebameeldivaks sai just konsistents. Täidis oli täiesti kuiv ja jahune. Prügikasti ei läinud, aga kindlalt enam ei osta.
Redfox
Abikokk
2010-08-21 23:03:23
Liiseli:
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof. Esiteks oli kohe näha, et tärklist täisterariisist välja ei meelita, seega ei mingit kreemisust. Hautasin-segasin pool tundi, siis läksid tomatid juurde ja peale seda lõppes riisi valmimine. Lihtsalt riis enam pehmemaks ei läinud. Hautasin üle kahe tunni ja ikka oli pooltoores. Mitte al dente, vaid kõva. Läks prügikasti.
mis ostad siis nui neljaks seda ökot, ole normaalne. Säästukast saab ju ka riisi.
Enely100
Abikokk
2010-08-22 07:19:12
Redfox:
Liiseli:
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof. Esiteks oli kohe näha, et tärklist täisterariisist välja ei meelita, seega ei mingit kreemisust. Hautasin-segasin pool tundi, siis läksid tomatid juurde ja peale seda lõppes riisi valmimine. Lihtsalt riis enam pehmemaks ei läinud. Hautasin üle kahe tunni ja ikka oli pooltoores. Mitte al dente, vaid kõva. Läks prügikasti.
mis ostad siis nui neljaks seda ökot, ole normaalne. Säästukast saab ju ka riisi.
Palun vabandust, aga see oli nüüd ebaviisakas suhtumine.
Seenekas
Abikokk
2010-08-22 09:17:37
Redfox:
Liiseli:
Redfox, sellest miks inimesed ökotooteid tarbivad, on juba ühes teises teemas pikemalt juttu olnud ja Su märkus on tõepoolest nii kohatu kui ka ebaviisakas. Siinsed kasutajad ei käik kõik ainult Säästukas, nii et püüa sellega leppida. Ja ära rõhuta pidevalt oma võimaluste puudumist ühe või teise kallima toote ostmiseks, see hakab juba eputamisena tunduma. Vabandan oma otsekohesuse eest asjasse mitte puutuvate ees.
<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>