Seenekas Abikokk 2010-07-18 22:47:57 |
Muzi:
Ja kuidas veel võib kohalik olla! Aga sellest juba räägiti.
Kas Sa tegelikult ka saatsid söögikõlbulikud aga hapud maasikad prügikasti??? Nõmme turu "Eesti maasikas". Täiesti uskumatu, kuidas müüjad näkku valetavad. Ja-jaa loomulikult on meil müügil Eesti maasikas. Kohapeal ei maitsenud, küll aga kahtlesin pisut kvaliteedis. Laps kõrval nurus, et ostame ikka ja ostame ikka. Kodus maitsesin, et marjad üli hapud ja heledamat sorti punased. No ei ole võimalik, et see on kohalik maasikas! Karbitäis lendas prügikasti. 65kr/kg. |
|
Tiina Abikokk 2010-07-18 22:56:04 |
Triinpvr:
Väga hästi öeldud. Nõustun täielikult. Traditsiooniline kääritatud Saku kali. No ei istu mulle, nagu leivaküna pesuvesi. Ja pealegi totaalne petukas - valmistatud Ukrainas Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Muzi Kokaõpilane 2010-07-19 00:10:06 |
Need turumaasikad olid tõeliselt jõleda maitsega. Ma ka tavaliselt olen see nuusutaja-tüüp. Tomateid ma alati nuustan ja olen jõudnud selleni, et tomateid ostan ma koju kaasa Rakvere turult pigem, sest sealt on suurem tõenäosus saada koduaia tomat, millel on lõhn ja maitse. Aga neist maasikatest veel. Mina plaanisin ära visata, aga mees tegi toormoosiks. Kuna käisime päeval korjamas marju Tabasalu lähedal ja tegime veel toormoosi, siis nende turu omade moos lendas tõepoolest vetsupotti. Tabasalust korjatud maasikad olid nii magusad nagu oleks neid põllul suhkruveega kastetud :) | |
Netcat Abikokk 2010-07-19 11:54:59 |
Kas need olid "Sonata" sorti maasikad? Käisin täna hommikul turul ja õige mitmel müüjal oli neid. Pole varem sellist sorti silmanud. Aga väidetavalt see pidi ometi väga hea maitsega sort olema. Jonsok on see, mille sordikirjeldus ütleb "liiga hapu".
Maitseasi muidugi, aga vetsupoti asjast ma ikka aru ei saa, moosi saab ju suhkruga parajaks timmida. Ja kuidas saab olla moos "liiga hapu" kui isegi jõhvikapüreed süüakse. Vahel ongi ju magusa asja lisandiks hapu väga hea. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Muzi Kokaõpilane 2010-07-19 16:58:48 |
Netcat:
Olid jah Sonata nimega. Mul muidu lastel maasikatest täppe ei tule, aga peale selle Sonata söömist pudru peal, olid põnnid kah täpilised. Kas need olid "Sonata" sorti maasikad? Käisin täna hommikul turul ja õige mitmel müüjal oli neid. Pole varem sellist sorti silmanud. Aga väidetavalt see pidi ometi väga hea maitsega sort olema. Jonsok on see, mille sordikirjeldus ütleb "liiga hapu". |
|
Sasha Abikokk 2010-07-19 21:17:42 |
Mitte just prügikasti, aga Rimist ostetud jahutatud kanafilee oli raudselt külmutatud ja sulatatud, ma teen vahet küll, küsisin kassilt eksperthinnangut ja tema ka kinnitas. | |
Netcat Abikokk 2010-07-27 12:54:14 |
Kah mitte just prügikasti, aga puhta hädas olen. Nagu juba mõni aeg tagasi kirjutasin, Kaubamajas on igasuguseid eksootilisi itaalia meesorte - kuuse, õunapuu, võilille, apelsiniõite, sidruniõite jne. Ostsin kastanimee, kuna mul on alati nõrkus olnud klaari tumeda mee suhtes, ja kastan kõlas piisavalt omapäraselt.
Selgus aga, et kastanimesi on kohutavalt mõrkjas. Kohe päris mõru noh. Mida sellise meega siis nüüd peale hakata? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-27 13:18:58 |
Netcat:
See pole mõrkjas, Netcat, vaid "kerge suitsu ja naha maitsega ;)". Loe lähemalt siit (sh serveerimisviisid). Siin on ka ühtteist (vt viimast lõiku).
Kah mitte just prügikasti, aga puhta hädas olen. Nagu juba mõni aeg tagasi kirjutasin, Kaubamajas on igasuguseid eksootilisi itaalia meesorte - kuuse, õunapuu, võilille, apelsiniõite, sidruniõite jne. Ostsin kastanimee, kuna mul on alati nõrkus olnud klaari tumeda mee suhtes, ja kastan kõlas piisavalt omapäraselt. Selgus aga, et kastanimesi on kohutavalt mõrkjas. Kohe päris mõru noh. Mida sellise meega siis nüüd peale hakata? |
|
Netcat Abikokk 2010-07-27 15:25:34 |
"kergest" maitsest ei tasu selle variandi puhul rääkidagi... lugesin jah võrgust, et tumedamad variandid pidid "suisa mõrkjad" olema, noh see on ikka väga tume, sama tume nagu kuusemesi, ja nii mõru, et aru ei saagi, et meega on tegu, kui ei teaks.
Eks ma proovin seda siis millegi sisse küpsetada. Kas meil kastanijahu on kusagil müügil? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2010-07-27 16:39:24 |
Mul elukaaslane ostis eile Rimist (vist) pooliku arbuusi ja see oli käärima läinud. Viis siis tagasi ja ostis uue, Maximast. Niiet, ka siin tasub ettevaatlik olla.
Kunagi ammusest ajast meenub, et meile tulid külalised tordiga ja tordil oli seebi maitse öäkk..
Kunagi oma ühikaelu ajal ostsin mingid pelmeenid (Kodumaised oli nimi vist). Need olid suht vastikud ja enam ei osta. It´s all about seasoning! |
|
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |