Tziiki Abikokk 2010-07-14 09:09:22 |
Thredahlia:
ega nad muidu seda tasuta ei annaks :D Zoozi:
Kahe käpaga poolt!Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Merilin Abikokk 2010-07-15 14:27:26 |
Tziiki:
No mul see va meeslemmik ei osand seda kahtlustada... esimesel korral :P
Edaspidi olen viisakalt plastiksaiast loobunud. Thredahlia:
ega nad muidu seda tasuta ei annaks :DZoozi:
Kahe käpaga poolt!Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2010-07-15 15:17:45 |
Odense šokolaaditooted.
Millegipärast jäi nende kraamist mulje, et nüüd on midagi head ja kvaliteetset meie müügivõrku ilmunud. Seni ei ole õnnestunud osta viisakat šokolaadikastet pudelis. Proovisin siis Odense oma ka. Jubedus kuubis. Mingi õline nire. Kahtlust äratasid ka misksed tumeda šokolaadi nööbikesed mis lähemal vaatlusel peale kojutoomist osutusid suuremal hulgal taimerasva sisaldavateks, olgu peale. Võibolla tuleb see kuidagi küpsetistes kasuks, see taimerasva sisaldus, mõtlesin mina.
Hiljuti riiulist möödatraavides jäi silma Odense uudistoode: valge ja tumeda šokolaadi fondüü. Juba sulatamiseks valmis klaaspurki pandud või miskit.
Või peaks ütlema "šokolaadi"? Sest... ohjah... šokolaadi sisaldus... nagu sildil kirjas... tervelt 2%
Kas ikka saab kutsuda šokolaadifondüüks asja milles šokolaadi on 2%? Ma ei mõista...
See on juba sama hea kui Rakvere grill-liha veinimarinaadis, milles veini oli marinaadi koostisse pandud - wait for it - 0,37 protsenti. Just nii. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Triinpvr Abikokk 2010-07-17 16:00:17 |
Traditsiooniline kääritatud Saku kali. No ei istu mulle, nagu leivaküna pesuvesi. Ja pealegi totaalne petukas - valmistatud Ukrainas | |
Zapxpxau Abikokk 2010-07-17 16:23:50 |
Triinpvr:
:D
Väga traditsiooniline siis!
Traditsiooniline kääritatud Saku kali. No ei istu mulle, nagu leivaküna pesuvesi. Ja pealegi totaalne petukas - valmistatud Ukrainas |
|
Muzi Kokaõpilane 2010-07-18 00:03:09 |
Nõmme turu "Eesti maasikas". Täiesti uskumatu, kuidas müüjad näkku valetavad. Ja-jaa loomulikult on meil müügil Eesti maasikas. Kohapeal ei maitsenud, küll aga kahtlesin pisut kvaliteedis. Laps kõrval nurus, et ostame ikka ja ostame ikka. Kodus maitsesin, et marjad üli hapud ja heledamat sorti punased. No ei ole võimalik, et see on kohalik maasikas! Karbitäis lendas prügikasti. 65kr/kg. | |
Profa Abikokk 2010-07-18 01:19:16 |
Muzi:
Ja siit moraal, ennem ostmist nuusuta, maitse jne. Kusjuures kui veel paar aastat tagasi mind marketis imelikult vaadati tomatit nuusutamas, siis nüüd on selliseid teisiga näha. Turul, laadal ja sellistes kohtades maitsen alati enamust asju ennem ostmist. Poodidest on viimase aja hea näide Adavere lihapood kus müüja kõike lahkelt pakkus.
Nõmme turu "Eesti maasikas". Täiesti uskumatu, kuidas müüjad näkku valetavad. Ja-jaa loomulikult on meil müügil Eesti maasikas. Kohapeal ei maitsenud, küll aga kahtlesin pisut kvaliteedis. Laps kõrval nurus, et ostame ikka ja ostame ikka. Kodus maitsesin, et marjad üli hapud ja heledamat sorti punased. No ei ole võimalik, et see on kohalik maasikas! Karbitäis lendas prügikasti. 65kr/kg. |
|
Netcat Abikokk 2010-07-18 01:34:34 |
Tegelikult miks ei ole võimalik, et eesti maasikas on hele ja hapu. Mu enda peenral sel aastal osad taimed kannavad ebanormaalselt heledaid, teised jälle tumedaid marju, sama lugu hapususega. Kuigi kõik on ometi üks ja sama sort. Kusjuures värvuse järgi ei oska arvata, kas on hapu. Mõni ülihele mari on magus, mõni mitte, sama tumedatega. Sordist, taime tervisest, mullast, säilitamisest kõik oleneb. Piisab juba päeva külmikus hoida marja, kui ta läheb palju hapumaks.
Tomateid ma poes ei nuusuta tavaliselt, juba välimusest ja päritolumaast on enamasti näha, kas kõlbab. Aafrikas vm troopikasaartel kasvanuid ei puuduta, plekilistest ja toorest värvi isenditest käin mööda ja eelistan iga kell varre küljes kinni olevaid isendeid, neil on nagunii alati lõhna ja maitset rohkem.
Aga au sellele, kes julgeb poes/turul pesemata puuvilja maitsta. Minule on igastahes lapsest peale sisendatud, et koolera tuleb ja võtab, kui nii teed. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Vandiste Abikokk 2010-07-18 15:51:40 |
Muzi:
Ja miks prügikasti? Oleks ju võinud katki teha ja pisut suhkrut juurde ja oleks tulnud suurepärane toormoos. Või siis saanuks neist smuutit teha... variante oleks ehk veelgi. Nõmme turu "Eesti maasikas". Täiesti uskumatu, kuidas müüjad näkku valetavad. Ja-jaa loomulikult on meil müügil Eesti maasikas. Kohapeal ei maitsenud, küll aga kahtlesin pisut kvaliteedis. Laps kõrval nurus, et ostame ikka ja ostame ikka. Kodus maitsesin, et marjad üli hapud ja heledamat sorti punased. No ei ole võimalik, et see on kohalik maasikas! Karbitäis lendas prügikasti. 65kr/kg. |
|
Netcat Abikokk 2010-07-18 20:52:06 |
Vandiste:
Lisaks sellele veel, et ei ole sellist asja nagu "Nõmme turu maasikas". Nõmme turul müüvad erinevate maasikatalude esindajad ja edasimüüjad, lisaks sellele veel ülejäänud kes muu kauba hulgas muuhulgas ka maasikat müüvad. Niipalju kui mina olen kogenud, võib eri müüjate kaup vägagi erineda.Isegi sama sordinimetuse all. Muzi:
Ja miks prügikasti? Oleks ju võinud katki teha ja pisut suhkrut juurde ja oleks tulnud suurepärane toormoos. Või siis saanuks neist smuutit teha... variante oleks ehk veelgi.Nõmme turu "Eesti maasikas". Täiesti uskumatu, kuidas müüjad näkku valetavad. Ja-jaa loomulikult on meil müügil Eesti maasikas. Kohapeal ei maitsenud, küll aga kahtlesin pisut kvaliteedis. Laps kõrval nurus, et ostame ikka ja ostame ikka. Kodus maitsesin, et marjad üli hapud ja heledamat sorti punased. No ei ole võimalik, et see on kohalik maasikas! Karbitäis lendas prügikasti. 65kr/kg. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > >> |