Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Merilin
Abikokk
2010-08-22 10:02:35
Seenekas:
Redfox:
Liiseli:
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof. Esiteks oli kohe näha, et tärklist täisterariisist välja ei meelita, seega ei mingit kreemisust. Hautasin-segasin pool tundi, siis läksid tomatid juurde ja peale seda lõppes riisi valmimine. Lihtsalt riis enam pehmemaks ei läinud. Hautasin üle kahe tunni ja ikka oli pooltoores. Mitte al dente, vaid kõva. Läks prügikasti.
mis ostad siis nui neljaks seda ökot, ole normaalne. Säästukast saab ju ka riisi.
Redfox, sellest miks inimesed ökotooteid tarbivad, on juba ühes teises teemas pikemalt juttu olnud ja Su märkus on tõepoolest nii kohatu kui ka ebaviisakas. Siinsed kasutajad ei käik kõik ainult Säästukas, nii et püüa sellega leppida. Ja ära rõhuta pidevalt oma võimaluste puudumist ühe või teise kallima toote ostmiseks, see hakab juba eputamisena tunduma. Vabandan oma otsekohesuse eest asjasse mitte puutuvate ees.
Lisaks väike silmaringikomponent asja juures - Säästukas ei ole mina risotoriisi küll veel müügil näinud, ka seda rahakotile leebet Veski Mati oma mitte. Harilikust pikateralisest ju risotot ei saa...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Liiseli
Abikokk
2010-09-13 21:57:44
Redfox:
Liiseli:
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof. Esiteks oli kohe näha, et tärklist täisterariisist välja ei meelita, seega ei mingit kreemisust. Hautasin-segasin pool tundi, siis läksid tomatid juurde ja peale seda lõppes riisi valmimine. Lihtsalt riis enam pehmemaks ei läinud. Hautasin üle kahe tunni ja ikka oli pooltoores. Mitte al dente, vaid kõva. Läks prügikasti.
mis ostad siis nui neljaks seda ökot, ole normaalne. Säästukast saab ju ka riisi.
See tuletab mulle meelde ühe tuttava tuttava (vastupidist küll) suhtumist inimestesse, kes buumi ajal endale autot-maja-soojamaareisi ei lubanud: "Misasja te virelete, olge normaalsed - võtke laenu ja hakake elama!" :) Enely100, Seenekas ja Thredahlia - aitäh asjakohaste kommentaaride eest! Ma ise ei tahtnudki niiväga seda ökot rõhutada, kuivõrd, et täisterariisist ikka risotot ei saa. Riisi juurde jäädes pean tunnistama, et ka täistera-basmati pole päris "see".
Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2010-09-14 13:29:02
Liiseli:
Toode on hea kui teda hautada vene tüüpi ahjus (leivaahjus) temperatuuril 100 kraadi kuskil 4-5 tundi. Tavalised riisid on poes müügil nn"eelaurutatuna", seega võrrelda ei ole võimalik.
Liiseli
Abikokk
2010-09-16 21:15:02
Kodumeeskokk:
Liiseli:
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof.
Toode on hea kui teda hautada vene tüüpi ahjus (leivaahjus) temperatuuril 100 kraadi kuskil 4-5 tundi. Tavalised riisid on poes müügil nn"eelaurutatuna", seega võrrelda ei ole võimalik.
Tjah, aga leian, et paki peal olev kasutusjuhend võiks ikka adekvaatne olla. Seal väitis, et saab valmis 40 minutiga... Ja kui müüa riisi kui risotoriisi, siis peaks sellest saama teha risotot, mitte lihtsalt riisihautist.
Sissela
Kokaõpilane
2010-09-17 22:02:50
Pere Leiva kirsikook "Brigitta"... Lootsin nimeanaloogia ja sarnase välimuse põhjal saada mingit Birta-laadset kooki (Werneri oma oli otsas Solarises, aga jubedalt isutas), aga tegelikkuses on tegu täiesti suvalise biskviittaignaga, mille vahel kirsimaitseline taimerasvavaht ja peal sefiir. Õnneks taipasin igaks juhuks ühe NÕHK (nõhu? nõhki?) ka osta, see lohutas natuke :)
Fre
Abikokk
2010-09-17 22:37:01
Mõtlen kas visata Merrild Black kohv prügikasti või mitte. Täitsa jubeda maitsega minu jaoks. Pakkusin küllatulnud sõbrannale ja temagi kinnitas et üks imelik kohv.
Redfox
Abikokk
2010-09-17 23:27:25
Fre:
Mõtlen kas visata Merrild Black kohv prügikasti või mitte. Täitsa jubeda maitsega minu jaoks. Pakkusin küllatulnud sõbrannale ja temagi kinnitas et üks imelik kohv.
s*** kohv tuleb igal juhul prügikasti visata sest kohvi ei jooda ju selleks et kannatusest ja tülgastusest nutta. kui ei ole naudingut siis see pole kohvijoomine.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-18 08:57:39
Redfox:
Fre:
s*** kohv tuleb igal juhul prügikasti visata sest kohvi ei jooda ju selleks et kannatusest ja tülgastusest nutta. kui ei ole naudingut siis see pole kohvijoomine.
Veidi teemaväliselt, aga... ... ma suudan küll väljas juues öelda, kas kohv halb või paha, aga kodus hommikuti presskannukohvi teha ma nii kriitiline pole. Enamasti on meil kodus Presidendi kohv või siis viimasel ajal Meira Hieno vms (seda saan aeg-ajalt paki niisama :)) Kord ostsin täitsa kogemata Nordqvisti paki - polnud varem joonud ja kuskilt ka miskit lugenud - ja kui juba kolmas inimene küsis (üks helistas lausa järgmisel päeval), et mis hirmus hää kohv see on, siis olen ise ka seda ostma jäänud (kahjuks müüakse vähestes poodides ja hind ka kõrge).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2010-09-18 10:39:33
Redfox:
Fre:
Redfox, hea point.
Nämmu
Abikokk
2010-09-18 22:34:33
Pille:
Redfox:
Fre:
Veidi teemaväliselt, aga... ... ma suudan küll väljas juues öelda, kas kohv halb või paha, aga kodus hommikuti presskannukohvi teha ma nii kriitiline pole. Enamasti on meil kodus Presidendi kohv või siis viimasel ajal Meira Hieno vms (seda saan aeg-ajalt paki niisama :)) Kord ostsin täitsa kogemata Nordqvisti paki - polnud varem joonud ja kuskilt ka miskit lugenud - ja kui juba kolmas inimene küsis (üks helistas lausa järgmisel päeval), et mis hirmus hää kohv see on, siis olen ise ka seda ostma jäänud (kahjuks müüakse vähestes poodides ja hind ka kõrge).
Ma ka mõni aeg tagasi prooviks ostsin ja meeldib. Igapäevaselt joon mingit Pauligi aga vahel koogi kõrvale ja niisama naudin Nordqvisti öko varianti. Ka külalistele on meeldinud.

Kaie

<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 >>