Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

ErleS
Abikokk
2010-09-18 22:58:34
Nämmu:
Pille:
Redfox:
s*** kohv tuleb igal juhul prügikasti visata sest kohvi ei jooda ju selleks et kannatusest ja tülgastusest nutta. kui ei ole naudingut siis see pole kohvijoomine.
Veidi teemaväliselt, aga... ... ma suudan küll väljas juues öelda, kas kohv halb või paha, aga kodus hommikuti presskannukohvi teha ma nii kriitiline pole. Enamasti on meil kodus Presidendi kohv või siis viimasel ajal Meira Hieno vms (seda saan aeg-ajalt paki niisama :)) Kord ostsin täitsa kogemata Nordqvisti paki - polnud varem joonud ja kuskilt ka miskit lugenud - ja kui juba kolmas inimene küsis (üks helistas lausa järgmisel päeval), et mis hirmus hää kohv see on, siis olen ise ka seda ostma jäänud (kahjuks müüakse vähestes poodides ja hind ka kõrge).
Ma ka mõni aeg tagasi prooviks ostsin ja meeldib. Igapäevaselt joon mingit Pauligi aga vahel koogi kõrvale ja niisama naudin Nordqvisti öko varianti. Ka külalistele on meeldinud.
Ma ise kohvi ei joo, aga minu vanemad joovad ka juba mitu aastat just Nordqvisti kohvi. Kuna isa hangib seda Tallinnast maaletooja või hulgimüüja käest, siis on tal Viljandis tekkinud juba tuttavaid, kes paluvad endale ka ploki tuua. Ilmselt siis on hea kohv.
Zapxpxau
Abikokk
2010-09-18 23:42:30
Mina olen järelikult kohvisnoob :O Paulig, President, Merrild ja muu säärane ei lähe suust sisse, aga Gevalia on normaalne ja Löfbergs aitab juua, aga tavaliselt on kas Lavazza, Illy, Whittardi Santos & Java või Pico Duarte. Mõnda aega jõin hiljuti Blue Mountain kohvi. Valik on Eestis poodides suht väike, üritasin eelmine nädal leida Mehhiko kohvi.. jäi leidmata praegu, kuskil ökopoes ehk on, aga polnud nii palju aega.

Zap*

Meringue
Abikokk
2010-09-19 00:27:24
Redfox:
Fre:
Mõtlen kas visata Merrild Black kohv prügikasti või mitte. Täitsa jubeda maitsega minu jaoks. Pakkusin küllatulnud sõbrannale ja temagi kinnitas et üks imelik kohv.
s*** kohv tuleb igal juhul prügikasti visata sest kohvi ei jooda ju selleks et kannatusest ja tülgastusest nutta. kui ei ole naudingut siis see pole kohvijoomine.
Siinkohal nõustun 100%. :D Mina näiteks võtan iga päev hommikul kooli termoses kohvi kaasa. Muidu hea meelega ostaks loengute vahel kohapealt, aga kuna meie õppehoones müüdav kohvi on nii jubeda maitsega, vean seda väikest hommikust lohutust kodunt kaasa. :P Ise olen alati imestanud, et kuidas saab nii kibedat jooki üldse teha, et isegi leige ja seisnud termose-kohv on maitsvam! Üldiselt kodus joome muidu Löfbergsi - minuarust oma hinnaklassi mõnusaim. Vanasti ostsin ka ühte teist, veidike kallimat ökoloogilist sorti (nimi ei meenu enam..), aga kuna Löfbergsi kingitakse verekeskuses, siis tarbime seda. Pealegi kohvi otsa saamine ongi üldiselt heaks meeldetuletuseks, et oleks aeg jälle doonoriks minna. :D

Köögikatsed

Sirliiz
Abikokk
2010-09-19 09:18:13
Mulle ka Pauligi tooted jäävad kuidagi mõruks, neid ei kasuta. Kunagi oli Gavalial kohvi Mild, mida ma ainult tarbisingi, nüüd ostan üldiselt puruna Nordqvisti või Reilu kohvi või siis üldse Lavazza ube. Vanemad tarbivad Löfbergsi, nemad konservatiivsete inimestena margitruud ning midagi muud ei proovigi koju tuua :D
Ullike
Abikokk
2010-09-19 17:24:42
Ma olen ka (tänu Pillele) nüüd Nordqvisti juurde jäänud. Hind on jah kallis, aga kui võrrelda Pauligi presskannu väikeste pakkidega, siis ju poole odavam! Pealegi lõpetas Paulig minu lemmisordi (Etioopia) tootmise või vähemalt pole seda enam igas poes müügil. Ja kuna kohvi joon ainult 1 tassi hommikukl, siis võib endale seda kallist ju ka lubada? Aga lavazza kohv on küll selline, mille lõhn ajab mind iiveldama ja juua ei suuda seda sugugi. Tunnen suht eksimatult selle lõhna ära. Ei saa öelda, et poleks mõne aja tagant uuesti proovinud - no äkki? - aga ikka on ta selline imala maitsega ja minu jaoks joodamatu.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Seenekas
Abikokk
2010-09-19 21:54:03
Kehva kohvi puru vast taimede väetamiseks kõlbab? :D Me oleme sellised mitteäraviskajate tüüpi kaasaga, prügikasti ei lähe suurt midagi, selleks on osadel juhtudel koer ja muidugi kompostihunnik.
Vernanda
Abikokk
2010-09-20 08:19:32
Pille:
Minule ei meeldinud Nõmmiku talu meierei maitsestamata jogurt. Vedel kui petipiim :( (Nende hapukoor, kohupiim ja juust meeldivat igati; ostan neid Viimsi lihapoest).
ma ostsin Tüdrukute poest ülekutse "toeta talunikku" peale nende maitsestet jogurti, kergesti mõjustatatv, nagu ma olen. ma olen suht tõrges sööki ära viskama, aga see lendas sajaga minema. esiteks ei olnud see küll nö "talu ja öko", vaid "lurr ja keemia", maitses kehvasti ka poejogurtiga võrreldes.

Da Vahtra Residence

Redfox
Abikokk
2010-09-21 22:50:45
Kopli turul vahel on Nordquisti ja Tchibo kohvi paar päeva üle tähtaja putks 18 ja 20 kr pakk. need on head küll, mulle meeldib Tchibo rohkem. mitte see suur kollane pakk. siuke väike tumesinine... aga mulle meeldib ka mõni hea lahustuv kohv. nt sigurikohvid, india omad. aga seda on (plekktopsis) kord siin kord seal, iial ei tea, kus. on üks konkreetne Šivaga purk. teisi lahustuvaid analooge ei tasu nuusutadagi graanulikohvidest ainult Jacobs. aga see on liiga kallis enamasti. ökokohvidega esimene kogemus oli õudne. ema tõi töö juurest mingi viljakohvi. öäkk. hakka või nutma, missugune läga.
Täpik
Abikokk
2010-09-21 22:57:51
Seenekas:
Kehva kohvi puru vast taimede väetamiseks kõlbab? :D Me oleme sellised mitteäraviskajate tüüpi kaasaga, prügikasti ei lähe suurt midagi, selleks on osadel juhtudel koer ja muidugi kompostihunnik.
Tee siis näiteks pruuni suhkruga koos kehakoorijaks! Uute porgandite külvamise aeg veel kaugel, jõulud juba lähedal... ;)
Tiina
Abikokk
2010-09-25 20:08:04
Säästumarketist ostetud Bittles'i mandlid. Mõni aeg pärast ostu avastasin, et leedikud on kinnises pakis ja kaks liblikat lendab ringi. Kahes eri ajal ostetud pakis. Nüüd hoian pöialt, et teiste ainete peale ei levinud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 >>