Lexo Kokaõpilane 2010-06-22 21:05:16 |
Meringue:
Jah, meenub, et kunagi sai ostetud mingeid Finorucci/Fiorucci vms firma ravioole ja need kõlbasid süüa küll. Aga rõhutaks fraasi "kõlbasid küll", mis ei ole nende hinna juures paraku piisav. ;) ... Muidu olen küll välismaiseid poepastasid söönud, ja on alati väga mõnusad olnud. Seega ei pea poepastasid täitsa maha laitma, vaid soovitan lihtsalt proovida teiste firmade toodanguid. :) |
|
Meringue Abikokk 2010-06-23 00:48:39 |
ErleS:
Oh kui piinlik. Võiks juu juba teada küll, et ei maksa lasta end eksitada vaid eestikeelsest tekstist karbil, vaid alati tasub ka toote olemusse süveneda! :rolleyes:
Rannamõisa toodang ei ole kodumaine :) Lexo:
Eks mul muu võrdlus üldiselt puudub ka. :( Kuna pastamasinat kodus pole ja ka restoranis olen neid harva tellinud, on poevariandid mulle alati väga mõistlikud tundunud. Ma vist veel ei teagi, millest kõigest ilma olen jäänud... :D
Jah, meenub, et kunagi sai ostetud mingeid Finorucci/Fiorucci vms firma ravioole ja need kõlbasid süüa küll. Aga rõhutaks fraasi "kõlbasid küll", mis ei ole nende hinna juures paraku piisav. ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-28 07:59:47 |
Ostsime Pere kaubamärgiga talle toorsuitsu välisfileed. 60 g, viilutatud. Välja nägi kena ja maitse oli ka ok. Samas hirmutas koostisainete nimekiri: talleliha (95%), joogivesi, keedusool (max 3%), stabilisaatorid E450, E451, E452, glükoos, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, paksendaja E407, antioksüdant E301, säilitusaine E250. Miks niiiiiii palju lisaaineid viilutatud filee puhul? Mis roll on paksendajal (olgugi, et karrageen on suht looduslik kraam)? Säilitusainel (säilivusaeg oli vaakumpakendis tootel niiehknii vist vaid 2 nädalat)? Me enam ei osta, jätkame veidi lühema sisuloeteluga lambatallefilee otsimisega... | |
Enely Abikokk 2010-06-28 09:34:15 |
Eile ostsin Väikese Tomi jäätisemaitselist jogurtit riisikrõbinatega-pettusin täielikult. Ootasin Väikese Tomi jäätise maitset, aga ei midagi, rohkem arvatavasti ei osta. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-06-28 10:57:54 |
Pille:
Palju tobedust jah, tea kas kardavad et liha voolab koost laiali või mis :rolleyes: nii palju stabikaid on tavaliselt kohevates kreemides vms.
Ostsime Pere kaubamärgiga talle toorsuitsu välisfileed. 60 g, viilutatud. Välja nägi kena ja maitse oli ka ok. Samas hirmutas koostisainete nimekiri: talleliha (95%), joogivesi, keedusool (max 3%), stabilisaatorid E450, E451, E452, glükoos, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, paksendaja E407, antioksüdant E301, säilitusaine E250. Miks niiiiiii palju lisaaineid viilutatud filee puhul? Mis roll on paksendajal (olgugi, et karrageen on suht looduslik kraam)? Säilitusainel (säilivusaeg oli vaakumpakendis tootel niiehknii vist vaid 2 nädalat)? Me enam ei osta, jätkame veidi lühema sisuloeteluga lambatallefilee otsimisega... |
|
pk Kokaõpilane 2010-07-10 20:36:59 |
Selverist (Torupilli) pärinev arbuus oli täiesti halvaks läinud - seest tühi ja lödine ning lehkas rõvedalt. | |
Sasha Abikokk 2010-07-10 23:54:11 |
pk:
Arbuusi jaoks ongi vara veel. Selverist (Torupilli) pärinev arbuus oli täiesti halvaks läinud - seest tühi ja lödine ning lehkas rõvedalt. |
|
Ullike Abikokk 2010-07-11 11:12:42 |
Sasha:
Ostsin läinud nädalal Viljandi maanteelt - ja oli suht normaalne. Vähemalt külmana palaval päeval oli asja eest - tõsi - sellist suhkrusust kui suve lõpul vahest saab - ikka ei olnud. pk:
Arbuusi jaoks ongi vara veel.Selverist (Torupilli) pärinev arbuus oli täiesti halvaks läinud - seest tühi ja lödine ning lehkas rõvedalt. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Zoozi Abikokk 2010-07-13 22:51:42 |
Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud. | |
Merilin Abikokk 2010-07-14 01:39:43 |
Zoozi:
Kahe käpaga poolt! Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 > >> |