Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2010-04-19 08:09:42
Meringue:
Ka minul on üpriski halvad mälestused Maksi Köögi toorsalatitega. Ostan endale ikka aeg-ajalt karbisalateid kiireks eineks. Maksi omadega pole aga siiani kordagi rahule jäänud (ja ega väga palju pole katsetada ka viitsinud). Kui ka salat paistab enam-vähem värviline (st komponentide rohke), on ta täiesti maitsetu. Lisaks on kõik uputatud paksu õli sisse, mis kogu kupatuse kuidagi eriti tuimaks muudab. Hind pole ka silmapaistvalt odav, et õigustada maitse puudumist.
Mitte ainult salatitega, kusjuures. Vanasti, kui Siili Maxima oli veel Konsum, käis üks pereliige sealt töölt tulles mööda ja ka vahel tõi neid Maksi üllitisi koju, kuni ma selle resoluutselt keelasin. Mitte ükski asi ei kõlvanud süüa, peamiselt sellesama maitsepuuduse (või siis mingi jäleda kõrvalmaitse tõttu). Eriti jubeda kogemusena seisavad meeles ühed kartulikotletid. Ma pole kunagi elus saanud midagi nii vastikut kartulist valmistatut. Aastad on möödunud ja õnneks enamik mälestusi unustuse hõlma vajunud, aga siiamaani ei ostaks Maksi tooteid ka vist nälja ähvardusel.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-19 08:38:16
Netcat:
Pille:
Nii olen maksnud hingehinda kahe erineva saartelt pärit tootja sinepi eest (ühelt ostsin proovimiseks veel kolm erinevat varianti) ja kõik purgid jäävad peale esimest degusteerimist seisma, sest on kohutavalt äädikased. Mitte krehvtised ja teravad, nagu Dijoni või Põltsamaa sinep, vaid puhtalt äädikased, olgu seal kadakamarju või jõhvikapüreed vm sees :(
Ehk on liiga kaua seisnud? Ma olen vahel poest mõnd purgisinepit ostes täheldanud, et kui kiiresti ära ei kasuta, siis lähevad nad kõik äädikaks kätte ära, kuigi alguses olid ok.
Netcat, see ei tohiks probleem olla. Parim enne kuupäevani oli kõvasti aega, värskeltavatud purkidest räägin. Ma kahtlustan, et probleem siiski retseptis/valmistuses. Tegin jõulude ajal ise sinepit kodus - kohe peale valmistamist olid ka need äädikased, aga peale ühe-kahepäevast laagerdamist/seismist igati mõnusad, krehvtised. Siin oli sellest juttu. Paistab, et väiketootjad segasid sinepi valmis ja pistsid kohe purki :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2010-04-19 11:23:19
Netcat:
Mitte ainult salatitega, kusjuures. Vanasti, kui Siili Maxima oli veel Konsum, käis üks pereliige sealt töölt tulles mööda ja ka vahel tõi neid Maksi üllitisi koju, kuni ma selle resoluutselt keelasin. .
Maksi köök (Maksimarket) ja Maxima oma pole vist samad?
Netcat
Abikokk
2010-04-19 12:03:47
Seenekas:
Netcat:
Mitte ainult salatitega, kusjuures. Vanasti, kui Siili Maxima oli veel Konsum, käis üks pereliige sealt töölt tulles mööda ja ka vahel tõi neid Maksi üllitisi koju, kuni ma selle resoluutselt keelasin. .
Maksi köök (Maksimarket) ja Maxima oma pole vist samad?
Selle pärast ma kirjutasingi, et _vanasti_ kui seal polnud veel Maxima... Konsum müüb Maksi köögi tooteid valmistoidu letis, või vähemalt siis, kui ma seal viimati käisin, nad veel tegid seda.

Seenekas
Abikokk
2010-04-19 19:34:58
Vabandust Netcat, näe näpud nii sügelevad, aga pea on pulki täis. :D:D
Vernanda
Abikokk
2010-04-22 08:26:18
ostsin vanade aegade meenutuseks Hellmannsi võileivamääret, aga ei olnud hea. hapu ja muidu imelik. kindlasti enam ei osta

Da Vahtra Residence

Netcat
Abikokk
2010-04-22 09:43:36
Vernanda:
ostsin vanade aegade meenutuseks Hellmannsi võileivamääret, aga ei olnud hea. hapu ja muidu imelik. kindlasti enam ei osta
Misasi on Hellmansi võileivamääre? Mina tean ainult nende majoneesi...

Vernanda
Abikokk
2010-04-22 10:29:24
Netcat:
Vernanda:
Misasi on Hellmansi võileivamääre? Mina tean ainult nende majoneesi...
ja parem on, kui ei tea ;) see on selline möks, kus see vist kurgitükid jms, nagu majonees lisanditega

Da Vahtra Residence

Tiina
Abikokk
2010-04-23 20:19:09
Vürtsisavoriini filee vaakumpakendis, ostsin Solarisest. Tundus kohe imelik, aga mõtlesin, et noh, salati sees on ok. Aga ei olnud! Olen alati mõelnud, et ei saa ju üks toit nii paha olla, et tuleb päris ära visata, aga see läks küll prügikasti. Terve ilus pakk kodujuustu läks ka raisku :(

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Sasha
Abikokk
2010-04-26 22:43:07
Ma olen ju endale lubanud, et ei osta taimerasvaga jäätist. No sellel Balbiino vaniljejäätisel oli peal kirjas, et transrasvhappeid ei sisalda ja.... Pagan, see sulab taldrikul eraldi läbipaistvaks vedelikuks ja mingiks valgeks olluseks! Üöäk!
<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 >>