Zoozi Abikokk 2010-02-03 14:44:45 |
Emma rosina-kohupiimakreem. Eile oli üks rosin, tänases topsis ühtegi :( | |
Seenekas Abikokk 2010-02-04 11:19:57 |
Zoozi:
VAUUU!! Emma rosina-kohupiimakreem. Eile oli üks rosin, tänases topsis ühtegi :( |
|
Kärt Abikokk 2010-02-13 21:57:56 |
E-piima hollandi juust maitseb nagu mitte miski. Otseselt prügikasti ei viska aga võileivale maitset küll ei anna. | |
Andra Kokaõpilane 2010-02-13 23:45:21 |
Mina sain Selverist täna "vägeva" kurgi - pealtnäha korrlik ja kõva, seest täiesti kollane ja söömiseks mittekõlbulik. Samuti sain sealt ka baklažaani, mis oli seest täiesti pruun. Maandusid mõlemad prügikasti... http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Netcat Abikokk 2010-02-14 00:03:28 |
Andra:
Selliseid pommusid sain mina mõni aeg tagasi nii mitu korda järjesti, et siiamaani pole söandanud neid rohkem osta. Mina sain Selverist täna "vägeva" kurgi - pealtnäha korrlik ja kõva, seest täiesti kollane ja söömiseks mittekõlbulik. Samuti sain sealt ka baklažaani, mis oli seest täiesti pruun. Maandusid mõlemad prügikasti... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2010-02-14 01:44:54 |
Netcat:
Ma läksin ka pommudega alt. Ostsin Prismast seitse tükki, millest kolm pidin ära viskama :(
Andra:
Selliseid pommusid sain mina mõni aeg tagasi nii mitu korda järjesti, et siiamaani pole söandanud neid rohkem osta.Mina sain Selverist täna "vägeva" kurgi - pealtnäha korrlik ja kõva, seest täiesti kollane ja söömiseks mittekõlbulik. Samuti sain sealt ka baklažaani, mis oli seest täiesti pruun. Maandusid mõlemad prügikasti... |
|
Seenekas Abikokk 2010-02-22 16:36:45 |
Mul se ost prügikasti kindlasti ei lähe, täiesti söödav... Ainult et sulatatud juustu pakendil oli märgitud et sinihallitusjuustuga, millisena seda mehele ka reklaamisin. Tavaline, mis tavaline sulajuust "Päikese". Kirjas on ka light ja nüüd ongi küsimus, kas light on rasvasuse või sinihallitusjuustu (8% peaks mingi maitse siiski andma) maitse osas, mis reaalis puudub täielikult. | |
Liisi Abikokk 2010-03-13 22:38:37 |
Nädal tagasi Rimist soetatud pomelo on imeliku kibeda maitsega. Varem ostetud on küll head magusad olnud. Kuna avastasin pomelo alles hiljuti, siis ei tea temast eriti midagi - võibolla hooaeg läbi või annab tunda see, et vili seisis mul nädal aega kapi peal. | |
Elis Abikokk 2010-03-13 22:48:49 |
Ei ütleks, et hooaeg täitsa läbi veel on, aga hakkab vist vaikselt sinna lõpupoole kiskuma. Praegusel ajal ongi nii, et vahel saan imehea pomelo, magusa ja mahlase-nii nagu peab, samas teinekord saan kuiva ja maitsetu või suisa kibeda. See oleneb täielikult partiist. Ei usu eriti, et see sellest seismisest nüüd nii kibedaks läks. Mul endal vahel seisab isegi poolpruugitult ja kui kile on ümber, siis kibedaks küll ei lähe. | |
Seenekas Abikokk 2010-03-23 20:09:59 |
Tänane ost olid Talleggi suitsukanakoivad. Pole mingi suitsutatud toodete fänn, aga umbes korra-kaks aastas tuleb isu. Väljarvatud suitsukoot hernesupis või ühepajatoidus. Vähe sellest, et polnud peaaegu üldse suitsu saanud see koib, polnud ta ka läbi küpsenud ja sool oli päris ära unustanud. | |
<< < 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 > >> |