Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Pirqu
Kokaõpilane
2009-11-25 23:56:35
Ostsin Selverist neid va ühekordseid tordipritsimise kotikesi. No ma ei tea, kas ma sain praakpakendi või ongi seal kõik kohe ühekordne... Igal juhul ma ei suuda oma peakesega välja mõelda, kuidas need otsikud sinna kilekoti otsa või sisse või peale peaksin saama. Keermed on otsikutel olemas, aga mille otsa neid keerata - pole. Ja nagu "üle" ka ühtegi juppi pole, sest pakendil on ausalt kirjas 3 otsikut, 20 kilekotti ja 23 osa komplektis kokku :S
Ullike
Abikokk
2009-11-26 10:42:23
Marie:
Stockmannist haarasin kaasa purgi Hispaania päritolu marineeritud/soolatud/konserveeritud küüslauguvarsi, lootuses saada midagi sellist, nagu keskturul lahtiselt müüakse (kas neil mingi ametlik nimetus ka on?). Kahjuks olid täiesti maitsetud ning läksid köögihunti.
Ehk sa mõtled keskturul müüdavate varte all seal müügil olevat soolatud karulauku? Need on tõeliselt head :D

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Uniquegirl
Abikokk
2009-11-27 00:57:22
mina olen täielikult pettunud kalkuni hakklihas. Pool aastat tagasi ei olnud sellega mitte mingit jama. Nüüd juba 2 korda olen ostnud ja vaatamata sellele, et parim enne saabub nädala pärast on liha halvaks läinud :O Kurtsin muret emale ja ta ütles, et on ka halva hakkliha peale sattunud. Asi võib olla mitte hakklihas endas vaid selles, kuidas seda hoidistatud on. Igal juhul enam osta ei julgegi :(
Netcat
Abikokk
2009-11-27 14:26:51
Uniquegirl:
http://www.maag.ee/photos/hakitud%20kalkuni%20kintsuliha_medium.JPG mina olen täielikult pettunud kalkuni hakklihas. Pool aastat tagasi ei olnud sellega mitte mingit jama. Nüüd juba 2 korda olen ostnud ja vaatamata sellele, et parim enne saabub nädala pärast on liha halvaks läinud :O Kurtsin muret emale ja ta ütles, et on ka halva hakkliha peale sattunud. Asi võib olla mitte hakklihas endas vaid selles, kuidas seda hoidistatud on. Igal juhul enam osta ei julgegi :(
Ma ostsin seda viimati paar nädalat tagasi ja siis küll polnud mingit probleemi. Eks iga hakkliha läheb pahaks, kui teda liiga soojas hoitakse. Millise poe külmletist need pahaks läinud lihad pärinesid? Ei taha küll huupi laimata, aga on poode, kust ma parema meelega väldin lihatoodete ostmist, sest juba käenahaga on tunda et letis ei valitse nõutav temperatuur.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2009-11-27 15:16:52
Uniquegirl:
http://www.maag.ee/photos/hakitud%20kalkuni%20kintsuliha_medium.JPG mina olen täielikult pettunud kalkuni hakklihas. Pool aastat tagasi ei olnud sellega mitte mingit jama. Nüüd juba 2 korda olen ostnud ja vaatamata sellele, et parim enne saabub nädala pärast on liha halvaks läinud :O Kurtsin muret emale ja ta ütles, et on ka halva hakkliha peale sattunud. Asi võib olla mitte hakklihas endas vaid selles, kuidas seda hoidistatud on. Igal juhul enam osta ei julgegi :(
Mina tarvitan seda hakkliha praktiliselt 3-4x nädalas.Teen sellest pisemale pojale.Pole kordagi olnud,et oleks halb.Ostan kas Tallinna Kaubamajast või siis Lasnamäe Prismast.

Zoozi tegemised

Kätrin
Abikokk
2009-11-27 15:24:10
Zoozi:
Uniquegirl:
Mina tarvitan seda hakkliha praktiliselt 3-4x nädalas.Teen sellest pisemale pojale.Pole kordagi olnud,et oleks halb.Ostan kas Tallinna Kaubamajast või siis Lasnamäe Prismast.
Mina kasutan ka seda, 2-3korda nädalas ikka. Seni on normis olnud kõik. Ostan Sikupilli prismast. Mina olen seni sellega küll väga rahul olnud.

Kätrini kokkamispäevik

Kessu343
Abikokk
2009-12-06 22:17:08
Suure magusaisu pärast ajasin end veel õhtul kodust koleda ilmaga välja. Pikka aega šokolaadiriiuli juures olles, valisin lõpuks PERGALE PIIMAŠOKOLAAD TERVETE PÄHKLITEGA. No ei anna teiste samalaadsete maiustega võrrelda - väga magus, tunda oli ainult suhkru maitse. Suussulavast šokolaadist asi kaugel :(
Silx
Abikokk
2009-12-07 10:16:29
Kessu343:
Suure magusaisu pärast ajasin end veel õhtul kodust koleda ilmaga välja. Pikka aega šokolaadiriiuli juures olles, valisin lõpuks PERGALE PIIMAŠOKOLAAD TERVETE PÄHKLITEGA. No ei anna teiste samalaadsete maiustega võrrelda - väga magus, tunda oli ainult suhkru maitse. Suussulavast šokolaadist asi kaugel :(
Pergale must šokolaad on ka täielik pask. :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Ullike
Abikokk
2009-12-07 11:08:27
Silx:
Kessu343:
Pergale must šokolaad on ka täielik pask. :(
Kusjuures Pergale kohvišokolaad oli meeldiv, aga see võib tulla ka sellest, et olen aastaid koorekohvi šokolaadist ilma olnud. Eestis senimüüdud olid ainult nime poolest kohvišokolaadid. Pergale martsipaniga šokolaadi ka rohkem ei osta.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Aaloemahl
Abikokk
2009-12-07 21:49:03
Ma just ostsin martsipani ja kohvi Pergalet. Proovinud veel pole. Seda tervete pähklitega Pergalet olen söönud- minu arvates polnud kõige hullem. On kõvasti hullemaid.

sussi-sussi.blogspot.com

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>