Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Fre
Abikokk
2009-10-17 10:23:57
Pille:
Mina laidan kahjuks kahte Mustjala Mustardi toodet - rabarbritšatnit ning küüslaugusinepit. Ostsin põnevusega, et proovida, aga mõlemad on hirmus äädikased. Kumbki ei meeldinud meile kohe üldse :(
Seda on küll kahju kuulda, tooteidee ja bränd tundusid paljulubavad. Ma pole ise suurem asi sinepisööja aga ostsin oma Mustjala-connectioniga mehele. Näis mis ta ütleb.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-17 12:33:07
Fre:
Pille:
Mina laidan kahjuks kahte Mustjala Mustardi toodet - rabarbritšatnit ning küüslaugusinepit. Ostsin põnevusega, et proovida, aga mõlemad on hirmus äädikased. Kumbki ei meeldinud meile kohe üldse :(
Seda on küll kahju kuulda, tooteidee ja bränd tundusid paljulubavad. Ma pole ise suurem asi sinepisööja aga ostsin oma Mustjala-connectioniga mehele. Näis mis ta ütleb.
Mina olin ka kurb :( Mulle idee nii meeldis ja tahaks väga väiketootjaid toetada, aga nood kaks toodet ei olnud mitte mekki mööda. Kes teab, äkki saksa turu jaoks tuunitud??

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2009-10-26 14:13:12
Arvasin, et äkki sobiks siia alla see teema. Mul meespoole onu on tegev lihatööstuses ning šokeeris mind paar päeva jutuga, et Rakvere Lihakombinaat hakkab viineritesse (äkki siis ka keeduvorstidesse??) lisama jahvatatud kanasulgi, mis tuuakse külmutatud blokkide kujul Norrast. Pidavat aitama vedelikku siduda. Mina tunnistan väikese häbiga, et söön aeg-ajalt ka viinereid ja keeduvorsti. Olen viimasel ajal eelistanud muid tootjaid ja nüüd kohe kindlalt ei julge enam Rakvere toodangut osta. Või olen äkki mina naiivne?!
Silx
Abikokk
2009-10-26 15:03:56
Nu muiste, kui närilisi vanas Rakvere kombinaadis ikka jagus, siis esmaspäeva hommikul sai hakklihamasinast paar laari hakkliha ilma liha lisamata. ;) Vähemkarvased läksid müüki.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Ullike
Abikokk
2009-10-26 15:13:49
Silx:
Nu muiste, kui närilisi vanas Rakvere kombinaadis ikka jagus, siis esmaspäeva hommikul sai hakklihamasinast paar laari hakkliha ilma liha lisamata. ;) Vähemkarvased läksid müüki.
Huh! Mul ei ole küll tuttavaid, kes töötaks lihatööstuses, aga vot selliste juttude pärast pean iga kord valmis hakkliha ostes end moraalselt kindlaks häälestama. Nüüd siis vist ka vorsti puhul sama asi...

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Silx
Abikokk
2009-10-26 15:49:55
Ahhh rahu :) Linnalegendid.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Netcat
Abikokk
2009-10-26 16:22:21
Enely100:
Arvasin, et äkki sobiks siia alla see teema. Mul meespoole onu on tegev lihatööstuses ning šokeeris mind paar päeva jutuga, et Rakvere Lihakombinaat hakkab viineritesse (äkki siis ka keeduvorstidesse??) lisama jahvatatud kanasulgi, mis tuuakse külmutatud blokkide kujul Norrast. Pidavat aitama vedelikku siduda.
Bluh. Maiteandki, et sulejahu on inimeste poolt seeditavaks tunnistatud (loomasöödana ja väetisena kasutatakse). Aga küllap siis vorstitööstuse arvates nende klient sööb kõike, on ju tema kannatust ja maitsemeele puudumist piisavalt kaua testitud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2009-11-08 23:49:53
Oskari uued kebabivardad...TULISOOLASED...huuhh...sõin ja nüüd magu valutab suurest veejoomisest :( nii kahju-vaatasin just et näe, nii hea koostisega, tervelt 96% tailiha...aga milleks selline ülemaitsestamine?!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2009-11-16 15:20:05
Ma tahaks hoiatada inimesi viimasel ajal Rimis (võimalik, et ka mujal) müügis oleva baklažaanide partii eest. Väljast võivad need ostmise hetkel täiesti veatud välja näha, aga peale poolteist päeva külmkapis osutusid lõhki lõigates seest mädanenuks. Langesin selle orki juba teist korda järjest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Marie
Kokaõpilane
2009-11-22 01:09:52
Stockmannist haarasin kaasa purgi Hispaania päritolu marineeritud/soolatud/konserveeritud küüslauguvarsi, lootuses saada midagi sellist, nagu keskturul lahtiselt müüakse (kas neil mingi ametlik nimetus ka on?). Kahjuks olid täiesti maitsetud ning läksid köögihunti.
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>