Postitusi: 49
Tiitel: Kokaõpilane
2012-06-02 03:14:03 |
Ta ongi üsna hiline ärkaja kevadel, meil ka alles praegu mõnesentimeetrised rohelised tutsakad. |
2010-03-23 19:42:01 |
Viimati õnnestus Kikerikii mune osta Tallinna keskturult, kusjuures maksid sama palju kui kõrval müüdavad "Kanavangla" munad (17 kr/10 tk L). Müüdi turuhoone 1. korrusel enne treppi vasakut kätt. Ehk on kellelegi abiks. |
2009-11-22 01:27:08 |
Ullike:
Meie pipra-peugeot on ka reguleeritav, samast sarjast "soolakas" aga ei ole. Viimane on muide soola suhtes üsna kapriisne, korralikult töötab ainult Meira veskisoolaga. See-eest ta vähemalt ei õgi patareisid, nagu tuttavate oma (ei tea mis firma) - ühe komplektiga peab vist aastakese vastu.
Teemasse ka, minu järjekordne vastupandamatu köögividin on Moster Hulda õunakoorija-viilutaja. Nägime seda juba paar kuud tagasi Stockmannis, aga ei raatsinud siis osta, otsisin vabandusi stiilis kehv pesta jms. Siis sattus abikaasale selline artikkel ning ostsime ära. Nüüd viilutaks õunu kasvõi kolm korda päevas, see on lihtsalt niivõrd vahva vidin. Viilutab ja eemaldab samaaegselt südamikud, koorimine pole kohustuslik, s.t. koorimistera saab ühe liigutusega liigutada mitte-koorivasse asendisse. Soovitan!
Edit: Lugesin nüüd eelmisi postitusi ka ning selgus, et ma pole sugugi esimene "õunatreipingi" kiitja. :o Noh, igatahes ühinen kiitjatega.Mul soolaveskiga küll kogemust pole, aga minu pipra-peugeot on küll reguleeritav. S.t. olenevalt ülalt nupu asendist võin saada ikka peaaegu et tolmpeent pipart või siis vastavalt vajadusele jämedalt purustatud pipart. Ju soolaveskitel äkki sama süsteem on? |
2009-11-22 01:09:52 |
Stockmannist haarasin kaasa purgi Hispaania päritolu marineeritud/soolatud/konserveeritud küüslauguvarsi, lootuses saada midagi sellist, nagu keskturul lahtiselt müüakse (kas neil mingi ametlik nimetus ka on?). Kahjuks olid täiesti maitsetud ning läksid köögihunti. |
2009-07-08 15:49:46 |
Tegin eile Munavalgekoogi pähklite ja rosinatega. Tumeda shokolaadi asemel võtsin valget ning kaneeli-ingverit ei kasutanud. Päris hea tuli ja söödi ühe õhtuga ära. Leidsin maalehest veel pähkliküpsiste retsepti, seda võiks ka proovida. |