Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Enely100
Abikokk
2009-06-12 15:16:36
Selle riknemise teema jätkuks teemaväliselt :P. Nimelt kohalikus Konsumis juba 2 nädalat 1 katkine karp pabersalvrätte (rohkem mitte ühtegi karpi). Meespool veel noris, et ega nad enne uut kaupa too, kui keegi selle ära ostab. Hakka või uskuma! Täna lõunaks oli siiski pandud 2 tervet karpi kõrvale :P
pk
Kokaõpilane
2009-06-15 20:22:50
Prismast toodud rohelises pakis pseudoparmesan (nimega Syn-midagi ) oli hallitanud, öäkk.
Kingadraakon
Abikokk
2009-06-16 21:56:05
ma olen seda vist kuskil juba maininud, aga hiirte juust on pidevalt hallitanud. nii viilu- kui tükijuust. enam ei osta.
Berit
Abikokk
2009-06-16 23:39:12
Kingadraakon:
ma olen seda vist kuskil juba maininud, aga hiirte juust on pidevalt hallitanud. nii viilu- kui tükijuust. enam ei osta.
:O mina pole veel kordagi toda juustu hallitanult näinud, kuigi ostan pidevalt, sest mulle väga maitseb.
Netcat
Abikokk
2009-06-20 16:05:11
pk:
Prismast toodud rohelises pakis pseudoparmesan (nimega Syn-midagi ) oli hallitanud, öäkk.
Synnove. Päris hea soodne pseudovariant tegelikult. Tean kurvast kogemusest, et see läheb avatuna külmkapis kiirelt hallitama, kui kohe ära ei tarbi, aga poest pole seda riknenud peast veel saanud. Hea teada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Mukats
Kokaõpilane
2009-06-28 17:24:59
Ostsin Maximast riisi- krabisalati ja kui sööma hakkasin, siis see suutäis küll alla ei läinud. Salat oli nii kibe, nagu oleks sinna ma ei tea mida pandud. Lendas kohe prügikasti ja see oli ka viimane kord, kus ma midagi sellist veel poest ostan.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-06-28 17:30:59
Berit:
Kingadraakon:
:O mina pole veel kordagi toda juustu hallitanult näinud, kuigi ostan pidevalt, sest mulle väga maitseb.
Mina ostan ka riivitud juustu aeg-ajalt ja kuni tänase päevani polnud hallitanud karbi otsa veel sattunud. Täna oli aga ühe roa jaoks vaja ja 17. juuli kuupäevaga Põltsamaa riivitud Pizza juust oli hallitustäppe täis :( Kenasti kinnine pakk külmikus olnud :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2009-06-30 02:48:00
Pille:
Berit:
Kingadraakon:
Mina ostan ka riivitud juustu aeg-ajalt ja kuni tänase päevani polnud hallitanud karbi otsa veel sattunud. Täna oli aga ühe roa jaoks vaja ja 17. juuli kuupäevaga Põltsamaa riivitud Pizza juust oli hallitustäppe täis :( Kenasti kinnine pakk külmikus olnud :(
Selle juustujutu peale (ja sama leiva-saia kohta) - tahate, et juustule haktaks lisaks muule keemiale ka fungitsiide lisama? Need on naturaalsed produktid, mis lihtsalt on hallitusele hästi vastuvõtlikud ja hallituse eosed on pärit meid ümbritsevast õhust (hulk õhus oleneb ka õhuniiskusest, st. aastaajast - leiva-saia puhul hästi jälgitav). Viia kogu tootmine pakendamiseni õhuvabaks? :D Juust säilib suhteiselt kaua ja hallitused on aeglasekasvulised võrrreldes bakteritega - pakendamisel juustule sattunud hallitusespooridel on laos-poes aega rahulikult areneda. Ma oleks selle hallituse üle õnnelik (ja laseks toote korraliku vastu vahetada poes). Teie Thredahlia, Euroopa mikrobioloogide kongressilt, öiselt, Göteborgi kuumas hotellis unetu :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2009-07-06 16:04:27
Ma arvan, et meie kandis on suur šanss, et pood saadab su pikalt. Esiteks, kui on ostetud mitu päeva tagasi mingi juust, kellel on enam tšekki alles? (Mina ei jäta _kunagi_ tšekki alles) Mõnikord ei mäleta isegi, kust ostsid. Kui on ostetud samal päeval, kui vaja läks, siis on veel lisakahju, et planeeritud toit jääb tegemata või keegi peab uuesti poodi jooksma. Kusagil siin, aga võibolla ka mitte, peaks olema minu kogemus selle kohta, kuidas riivitud Atleet juust seisab praktiliselt igavesti, ilma et sellega midagi juhtuks (isegi avatuna ja üle tähtaja). Eks igaüks ise teab, kas valib või väldib.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kingadraakon
Abikokk
2009-07-06 20:56:42
thredahlia, kas ma saan siis õigesti aru, et kõik juustud, mis poes kinnises pakis EI OLE hallitanud, on fungitsiide täis? juustuvalmistamise eripäradesse süüvimata, ma ei saa sellest aru, kuidas ühe tootja puhul on korduvalt probleeme ja teis(t)e puhul ei ole... muus osas olen netcat'iga nõus. kuigi tõesti, võibolla peaks pahameele suunama kaupluse vastu, mis hallitanud tooteid letil hoiab ja müüb.
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>