Pulavik Abikokk 2009-04-02 13:21:45 |
Netcat:
Mul oli ka hiljuti "õnn" seda kraami juua. Mitte kunagi enam! Aprillinali oli see, et see müüdi mulle "apelsinimahla" nime all. Peale seda, kui pidin esimese sõõmu pea-aegu välja puristama (viimasel hetkel sain pidama) tegin veel ühe tiiru leti äärde ja vaatasin terasemalt järele, mis pakist see välja valati. Asi ei olegi mitte niivõrd selles, et maitse oli _lahja_ - olen teinekord ise ka kodus veega liiga vänge maitsega apelsinimahla lahendanud ja tulemus pole mitte selline. See maitse oli konkreetselt rõve. |
|
Fre Abikokk 2009-04-02 16:09:43 |
Netcat:
Igasugustes toitlustusasutustes pakutakse noid Aura freshe lubamatult sageli mahlade pähe. Tööl kofikus oli sama jama. Ainuke variant mis juua kõlbas oli mingi õuna-kirsi, aga hiljem kadus see ka millegipärast ära. Pole küll päris poest prügikasti, sest võtsin seda kohvikus, aga ebaõnnestunud ost oli sellegipoolest. Aura Fresh apelsinijook on ikka tõeliselt nilbe kogemus, kui rüüpate seda pahaaimamatult, oodates tavalist 100% apelsinimahla maitset. |
|
Frieda Abikokk 2009-04-07 21:06:01 |
Prügikasti päris ei visanud, aga edaspidi hoian distantsi - Farmi naturaalne kohupiimakreem, see kannu moodi asjandusse pakendatud. Minu jaoks oli sel mingi ebameeldiv kõrvalmaitse. Koostist pakendilt tuvastada ei suutnud. | |
Tiina Abikokk 2009-04-08 11:48:32 |
Frieda:
Ma seda kohupiimakreemi pole proovinud, aga muidu tundub mulle, et Farmi tooted on suurtootjate omadest kõige naturaalsemad ja maitsvamad. Naturaalne jogurt nt ja Ekstra tootesari. Prügikasti päris ei visanud, aga edaspidi hoian distantsi - Farmi naturaalne kohupiimakreem, see kannu moodi asjandusse pakendatud. Minu jaoks oli sel mingi ebameeldiv kõrvalmaitse. Koostist pakendilt tuvastada ei suutnud. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merilin Abikokk 2009-04-08 12:10:14 |
Tiina:
Need Ekstra tooted võiks lausa õnnestunud ostude teemasse panna - Ekstra hapukoor (topsis) on ainuke, mida üldse poest osta sünnib :) Frieda:
Ma seda kohupiimakreemi pole proovinud, aga muidu tundub mulle, et Farmi tooted on suurtootjate omadest kõige naturaalsemad ja maitsvamad. Naturaalne jogurt nt ja Ekstra tootesari.Prügikasti päris ei visanud, aga edaspidi hoian distantsi - Farmi naturaalne kohupiimakreem, see kannu moodi asjandusse pakendatud. Minu jaoks oli sel mingi ebameeldiv kõrvalmaitse. Koostist pakendilt tuvastada ei suutnud. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2009-04-08 14:08:13 |
Thredahlia:
Mulle on see jätnud kuidagi liiga rasvase mulje. Muidu on topsihapukoor iseenesest priima idee ja ostaks palju parema meelega kui kilekotti topitut. Tiina:
Need Ekstra tooted võiks lausa õnnestunud ostude teemasse panna - Ekstra hapukoor (topsis) on ainuke, mida üldse poest osta sünnib :)Frieda:
Ma seda kohupiimakreemi pole proovinud, aga muidu tundub mulle, et Farmi tooted on suurtootjate omadest kõige naturaalsemad ja maitsvamad. Naturaalne jogurt nt ja Ekstra tootesari.Prügikasti päris ei visanud, aga edaspidi hoian distantsi - Farmi naturaalne kohupiimakreem, see kannu moodi asjandusse pakendatud. Minu jaoks oli sel mingi ebameeldiv kõrvalmaitse. Koostist pakendilt tuvastada ei suutnud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-08 14:15:31 |
Netcat:
Kreemjam on see sõna, Netcat, kreemjam :P
Rasvaprotsent ju sama,mis teistel - 20 :)
Mina ka kiidan..
Thredahlia:
Mulle on see jätnud kuidagi liiga rasvase mulje. Muidu on topsihapukoor iseenesest priima idee ja ostaks palju parema meelega kui kilekotti topitut.Need Ekstra tooted võiks lausa õnnestunud ostude teemasse panna - Ekstra hapukoor (topsis) on ainuke, mida üldse poest osta sünnib :) |
|
Fre Abikokk 2009-04-10 08:29:17 |
Kadarbiku õuna-porgandi mahl, tänase kuupäevaga, kummis nagu õhupall. Ma lootsin et uue pakendiga on mahlade säilivusprobleem lahendatud aga näib et ei ole. Tegelikult olin veendunud, et võtsin 14.04 kuupäevaga mahlu suurema laari aga ilmselt olin olnud hooletu ja võtnud erinevate kuupäevadega mahlu. Kauemsäilivad said varem ära joodud ja tänased kaks 10.04 mahla olid mõlemad käärima läinud. Ühel polnud pakend lihtsalt nii kummis. Kahjuks ei ole viisakat alternatiivi ka kui just ise ei tee.... | |
Netcat Abikokk 2009-04-10 11:11:14 |
Pille:
Ma ei mõtle konsistentsi. Konkreetselt maitses rasvamaitse mind segab. Ntx Alma hapukoor maitseb kuidagi... mittesegavalt. Aga Ekstraga.. tekib selline tunne, et uhh, mida ma nüüd omale suhu panin.
Aga noh, ma olen üldse selline peitmata rasva jälestaja tüüp. Puhas, millegagi lahjemaks tempimata vahukoor ajab mul ka olemise kentsakaks. Kreemjam on see sõna, Netcat, kreemjam :P Rasvaprotsent ju sama,mis teistel - 20 :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Merilin Abikokk 2009-04-10 11:28:09 |
Netcat:
See, mida Sa mõtled on ilmselt võihappe maitse. See on pigem küll bakterite elutegevuse käigus tekkiv maitseühend - tihti just taotluslik. Mulle just meeldib - näiteks heas omatehtud jogurtis on seda ka rohkem kui poeomades ja mõnele inimesele tõesti ei maitse... kindlasti aga ei tähenda see rasvasust :D Pille:
Ma ei mõtle konsistentsi. Konkreetselt maitses rasvamaitse mind segab. Ntx Alma hapukoor maitseb kuidagi... mittesegavalt. Aga Ekstraga.. tekib selline tunne, et uhh, mida ma nüüd omale suhu panin.
Aga noh, ma olen üldse selline peitmata rasva jälestaja tüüp. Puhas, millegagi lahjemaks tempimata vahukoor ajab mul ka olemise kentsakaks.Kreemjam on see sõna, Netcat, kreemjam :P Rasvaprotsent ju sama,mis teistel - 20 :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |