Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Berit
Abikokk
2009-03-05 20:08:56
Anu:
Netcat:
Päris jogurt ongi ju paks, mitte nagu mingi keefir?
Paksul ja paksul on vahe ju ka.
Mina olen Activia maitsestamata jogurti poolt
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-05 20:43:42
Berit:
Anu:
Netcat:
Päris jogurt ongi ju paks, mitte nagu mingi keefir?
Paksul ja paksul on vahe ju ka.
Mina olen Activia maitsestamata jogurti poolt
Sama siin. Lemmikuks on kreeklaste Fage Total jogurt, kus lusikas püsti seisab. Activia maitsestamata jogurt on ka mõnus ja just parajalt paks - vedelam enam ei meeldiks. Ostaks ja toetaks meelsasti Pajumäe jt kodumaiste väiketootjate tooteid, aga need vedelad joogijogurti konsistentsiga joogid ei sobi. Želatiiniga-tärklisega maitsestamata jogurteid põhimõtteliselt ei osta. Maitsestatud jogurteid siiski aeg-ajalt ostame (nt ahjuõuna jogurt on vanast ajast lemmik - välismaal elades oli sellel lihtsalt niiii kodune maitse juures :)..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aaloemahl
Abikokk
2009-03-05 22:59:53
Tavaliselt ei lähe prügikasti suurt midagi (võimalik, et olen seda juba siin öelnud :D), sest alati saab neid tooteid kuidagi ära kasutada (va muidugi siis, kui asi päris hallitab või muidu halvaks läinud on...). Eelmisel nädalal ostsin Maa Kodu Kurgi-tomatiassortiid... Kõlas hästi, aga... Vot see purk läks küll kõige täiega prügikasti.

sussi-sussi.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2009-03-06 10:31:27
Mul Maa Kodu kurkidega pole ka parimad kogemused. Eks seal poes hind määravaks sai ja polnud enne proovinud ka, aga kui marineeritud/konserveeritud kurgid on marinaadis pehmeks keedetud (või misiganes moodi pehmeks töödeldud), siis seda ei osanud oodata.
Marju
Abikokk
2009-03-16 12:04:54
Ostsin enda arust Campanello juustu, mis on ju ikka olnud kõva ja magusapoolne. Pakend oli küll teine ja mul tekkisid omad kahtlused juustu poes veidi pigistades, aga ostsin ta siiski ära. Campanellost polnud muidugi haisugi, oli suht pehme ja üldse mitte nii magus. Eelmine sarnande kogemus oli miski sõiraga - ükskord ostsin ja oli jube hea, järgmine kord ostsin ja oli niiiii seep, et läks küll koerale.
M2ngutibi
Kokaõpilane
2009-03-30 16:37:03
Mina ükskord hiljuti ostsin mehega koju kaks külmutatud pitsat. Pitsa isu oli suur aga ei olnud Tartus, et kuskilt see värske pitsa tuua. Võtsime siis ühe reinu pizza, mis oli singi ja seentega ja teise Maahärra pitsa kana ja ananassiga. Pildid nägid head välja aga mis pakendis oli, see ei olnud poolt ka seda, mis pildil. Peale soojendamist sööma hakates sain ka maitse teada, mis oli kohutav. Ja nii need pitsad koerale läksid..:D
Spidur
Abikokk
2009-04-01 10:01:45
mina viskasin prügikasti mingid maxima rohelised kivideta oliivid. pean ennast küll oliivisõbraks aga need ekseplmarid ületasid minu valuläve.

Elina tegemised

Netcat
Abikokk
2009-04-01 13:31:03
Pole küll päris poest prügikasti, sest võtsin seda kohvikus, aga ebaõnnestunud ost oli sellegipoolest. Aura Fresh apelsinijook on ikka tõeliselt nilbe kogemus, kui rüüpate seda pahaaimamatult, oodates tavalist 100% apelsinimahla maitset.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Stardust
Abikokk
2009-04-01 16:56:02
Netcat:
Pole küll päris poest prügikasti, sest võtsin seda kohvikus, aga ebaõnnestunud ost oli sellegipoolest. Aura Fresh apelsinijook on ikka tõeliselt nilbe kogemus, kui rüüpate seda pahaaimamatult, oodates tavalist 100% apelsinimahla maitset.
Sa ootasid tootelt, mille nimetuses on sõna "jook" ja mahlasisaldus 25%, täismahla maitset? Aprillinali?
Netcat
Abikokk
2009-04-01 17:13:31
Aprillinali oli see, et see müüdi mulle "apelsinimahla" nime all. Peale seda, kui pidin esimese sõõmu pea-aegu välja puristama (viimasel hetkel sain pidama) tegin veel ühe tiiru leti äärde ja vaatasin terasemalt järele, mis pakist see välja valati. Asi ei olegi mitte niivõrd selles, et maitse oli _lahja_ - olen teinekord ise ka kodus veega liiga vänge maitsega apelsinimahla lahendanud ja tulemus pole mitte selline. See maitse oli konkreetselt rõve.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>