Heleen Abikokk 2008-09-25 15:30:09 |
Minu ebaõnnestunud ost oli Pikniku küüslauguga juustud. Esiteks oli mul poes kiire (see küll minu viga..) ja pidin seega rutakaid otsuseid tegema. Teadsin kindlasti, et tahan pikniku juustupulki saada, tavalisi. Vaatasin siis, et oh, olemas ja võtan. Läksin siis koju. Vaatan kuupäeva ja parim enne homme (kell oli juba õhtul 11 läbi.) niisiis tegin paki kohe lahti, et järgi proovida. Tunnen. Küüslaugu lõhn. Mõtlen, et ei ole võimalik ju. Maitsen ja ongi küüslauguga ja väga soolased juustupulgad. Parim on veel see, et plaanisin need juustupulgad järgmisel päeval reisile kaasa võtta, et hea näksida. Niiet see on minu ebaõnnestunud ost. Olen ise ka süüdi veidi.. aga noh ikkagi.
Kusjuures paki peal polnud absoluutselt ühtegi vihjet küüslaugule. Vihje oli eestikeelsel kleebisel koostisainete nimekirjas (või oli siiski väikeselt paki tagaküljel?) Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Enely100 Abikokk 2008-09-25 18:07:02 |
Heleen:
olen ise korra sama vea teinud...ja nüüd tabanud ära, et neil seal mingi värviteema nüüd...sinine on tavaline, tumekollane suitsumaitseline ja lilla küüslauguga...ja tõesti ka tavalised uues pakendis (paki peal reklaam veel, et uued, täiustatud ja lisaCA juurde pandud) on üpris soolased.. Minu ebaõnnestunud ost oli Pikniku küüslauguga juustud. Esiteks oli mul poes kiire (see küll minu viga..) ja pidin seega rutakaid otsuseid tegema. Teadsin kindlasti, et tahan pikniku juustupulki saada, tavalisi. Vaatasin siis, et oh, olemas ja võtan. Läksin siis koju. Vaatan kuupäeva ja parim enne homme (kell oli juba õhtul 11 läbi.) niisiis tegin paki kohe lahti, et järgi proovida. Tunnen. Küüslaugu lõhn. Mõtlen, et ei ole võimalik ju. Maitsen ja ongi küüslauguga ja väga soolased juustupulgad. Parim on veel see, et plaanisin need juustupulgad järgmisel päeval reisile kaasa võtta, et hea näksida. Niiet see on minu ebaõnnestunud ost. Olen ise ka süüdi veidi.. aga noh ikkagi. Kusjuures paki peal polnud absoluutselt ühtegi vihjet küüslaugule. Vihje oli eestikeelsel kleebisel koostisainete nimekirjas (või oli siiski väikeselt paki tagaküljel?) |
|
Merly Kokaõpilane 2008-10-06 13:16:33 |
Grossi majoneesi sai prooviks ostetud. Maitsetu. Ei soovita. | |
Merilin Abikokk 2008-10-07 08:54:44 |
Pihlaka Kondiitri tooted on külla kaasa võtmiseks alati olnud üsna kindla peale minek, et vähemasti maitsev kook/tort on. Noh, kui pole aega ise küpsetada.
Sel korral siis vastupidi. Nende lepatriinutort oli küll kergemat sorti magus pettumus. Magus ja maitsetu. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Tullia Abikokk 2008-10-07 11:19:04 |
Thredahlia:
Ma pole ise seda Lepatriinu torti küll söönud, kuid olin kord seltskonnas, kus enamus inimesi sõi ja kiitis seda. Ma sõin tol korral üht Pihlaka pruuni plaadikooki (mille nime ega koostist ma ei mäleta), kuid mis oli tõeliselt hea ja see Lepatriinu tort ei tekitanud oma läbilõikega selle kõrval mingit isu.
Pihlaka Kondiitri tooted on külla kaasa võtmiseks alati olnud üsna kindla peale minek, et vähemasti maitsev kook/tort on. Noh, kui pole aega ise küpsetada. Sel korral siis vastupidi. Nende lepatriinutort oli küll kergemat sorti magus pettumus. Magus ja maitsetu. |
|
Ussicke Abikokk 2008-10-07 22:12:38 |
Mis on ometi lahti kombinatsiooniga mina + majonees? Noore ja rohelise piimatalumatuna kõnnin ja otsin salatikastmeks hapukoore alternatiivi... no majonees näiteks sobiks mõne salati puhul. Loen silte poes. Majonees on minu teada munakollane+õli+äädikas+maitsestajad? Miks on sellisel juhul vaja näiteks jahu ja lõssipulbrit? Hunnik E-sid on ilmselt vältimatu tänapäeva tehnikasajandi tingimustes. Leidsin ühe, Formeer Kerge majoneesi, kus ei ole piimasodi sees. Aga no sellist maitset ma küll ei oodanud... mõru nagu teise inimese kõhurohi :S Prügikasti! | |
Marie Kokaõpilane 2008-10-14 01:37:44 |
Ussicke:
Nagu Amööb üleval kirjutas, peab hakkama ise tegema. :) Proovisin kunagi, kui majoneesi ega hapukoort polnud, aga salatikastmeks oli midagi vaja - lisaks paremale maitsele (ning võimalusele seda ise timmida) oli vähemalt esimesel korral väga õpetlik vaadata, kuidas munakollane-õli-äädikas millekski hoopis teistsuguseks muutuvad. Noore ja rohelise piimatalumatuna kõnnin ja otsin salatikastmeks hapukoore alternatiivi... no majonees näiteks sobiks mõne salati puhul. Loen silte poes. Majonees on minu teada munakollane+õli+äädikas+maitsestajad? |
|
Liiseli Abikokk 2008-10-14 19:29:12 |
Mul tuli ka üks jubedus meelde. Ostsin külla minnes (vist) Pagaripoiste mustika-õunakoogi. Nägi päris kena välja, aga see põhi, mille peale "kook" oli tehtud... No täiesti kohutavalt mõttetu sai! Nagu oleks kõige odamavast saiast viilud lõigatud ning mustika-õunamoosi ja vaniljekreemi peale pandud... Pidin silmad peast häbenema (eriti, kuna tavaliselt küpsetan külla minnes ise midagi kaasa). | |
Piper21 Kokaõpilane 2008-10-14 22:22:26 |
Kingadraakon:
Ma vist väärastunud maitsemeelega, aga mulle just see mädarõikaga Rama Creme Bonjour maitseb. Päästab ka kehvema maitsega vorstitoote või singi. Kasutan teda hea meelega või asemel, aga ega liiga paksu kihti ei tohi panna, see on küll kindel. Ussicke:
mulle ka ei meeldinud. kasutasin selle vist kuskil püreesupis tavalise toorjuustuga pooleks siiski ära, aga uuesti ei osta.Rama Creme Bonjour mädarõikaga Oluline on siinkohal rõhutada, et ma mitte mingi mömm ega magedasöödik pole - krehvtised söögid mulle maitsevad. Ma söön süldi ja sealiha kõrvale päris kodutehtud mädarõigast, ma söön korra aastas sinepiga viinereid, ma topin sinepit kartulisalati kastmesse ja ma olen isuga söönud võileibu Esxquisa mädarõika-toorjuustuga - aga seekord ei olnud poes Exquisat. Ostsin siis tolle Rama. APPI! Iga juuksekarva otsast pillub sädemeid ja pisar ka silmas juba. Selle karbi ma lennutan küll elu ja tervise huvides otseteed prügikasti. |
|
Fre Abikokk 2008-10-17 18:54:28 |
K...t ma enam ei või. Mul on kergemat sorti Kadarbiku mahlade ja nn smuutide sõltuvus. Smuutid hakkasid raseduse ajal hirmsaid kõrvetisi põhjustama ja siis leidsin uue lemmiku porgandi-õunamahla näol. Aga see sinder on alatasa käärinud, tavaliselt järgmise-ülejärgmise päeva kuupäevaga ei hakka ostmagi. Vanade plastpudelitega harrastasin seda, et keerasin kohe poes lahti kui ära maksin ja valdavalt tagastasin infoletti. Nüüd siis uus pakend ja olen seda sinisilmselt usaldanud. Täna jälle tüng maas - õuna-maasika mahl, homse kuupäevaga. Ilmselt mingi probleem säilitustemperatuuri pidamisega vms. Igaljuhul mul vist hakkab mõõt täis saama nüüd. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |