Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Ussicke
Abikokk
2008-09-04 00:15:39
PilleRiin, ma olen Desorali salatikarbist leidnud elegantselt hõbehalli mohäärallituse-tupsuga kaunistet tomativiilu. "head" isu, eksole...
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-23 08:36:01
Eile sai poest prooviks ostetud Balbiino LEIVA e. glasuuritud dessert rukkileivalisandiga. Täna hommikul võtsime mõlemad ühe ampsu ja ülejäänud läks kahjuks prügikasti. Jube magus, kuiv ja tuim. Ilmselt oli seda "pähklimaitselist rukkileivalisandit" sinna natuke liiga palju lisatud, sest mahlasest kohukesest ? la lätlaste vanillikohuke polnud lõhnagi :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2008-09-23 11:55:22
Majonees, mida tavaliselt kasutasin (vist Formeeri), muutus kevadel järsku konsistentsilt käärimaläinud tarretise sarnaseks. Niisugune paks möga, augud sees nagu juustul. Maitse õnneks polnud selline, aga hapukas. Prükki just ei läinud, koerale, näe kade, ka ei pakkunud. Vahetasin marki.
Amööb
Abikokk
2008-09-23 15:31:40
Jah, selle Formeer majonees lendas minulgi peaaegu prügikasti. Varasemalt ostisime seda tihti, aga siis sai Proventsiaali peale ülemindud ja nüüd paar nädalat tagasi võtsin vahelduse mõttes uuesti Formeeri. Kuigi ma ise tarbin majoneesidest enamjaolt Hellmann'sit, krimpsutas pere nina, et jube hapu löga.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Ussicke
Abikokk
2008-09-23 15:58:03
Mis geeliepideemia see lahti on läinud? Minul tomatikaste geeljas, Seenekas sai geelmajoneesi...
Merilin
Abikokk
2008-09-23 17:06:46
Ussicke:
Mis geeliepideemia see lahti on läinud? Minul tomatikaste geeljas, Seenekas sai geelmajoneesi...
Paksendajad on popid :(

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Seenekas
Abikokk
2008-09-23 17:50:26
Äkki on paksendajad või želatiin tööstusele sobiva hinnaga, arvestades raskemaid aegu ja vajadust säilitada tootmismaht?
Ussicke
Abikokk
2008-09-23 21:47:57
Paganapagan, niimoodi ei julge enam midagi kastmelaadset ostagi :(
Amööb
Abikokk
2008-09-23 21:54:10
Peab hakkama ise majoneesi ja tomatipastat tegema

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Kingadraakon
Abikokk
2008-09-24 12:57:42
Ussicke:
Rama Creme Bonjour mädarõikaga Oluline on siinkohal rõhutada, et ma mitte mingi mömm ega magedasöödik pole - krehvtised söögid mulle maitsevad. Ma söön süldi ja sealiha kõrvale päris kodutehtud mädarõigast, ma söön korra aastas sinepiga viinereid, ma topin sinepit kartulisalati kastmesse ja ma olen isuga söönud võileibu Esxquisa mädarõika-toorjuustuga - aga seekord ei olnud poes Exquisat. Ostsin siis tolle Rama. APPI! Iga juuksekarva otsast pillub sädemeid ja pisar ka silmas juba. Selle karbi ma lennutan küll elu ja tervise huvides otseteed prügikasti.
mulle ka ei meeldinud. kasutasin selle vist kuskil püreesupis tavalise toorjuustuga pooleks siiski ära, aga uuesti ei osta.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>