Reglisse Abikokk 2008-08-22 11:13:15 |
Dr helluse kohuke mustsõstra ja müsliga...minu jaoks oli väga jubeda maitsega, peale esimest ampsu leidis tee prügikotti | |
Ussicke Abikokk 2008-08-29 23:40:40 |
Uncle Bens kaste - see magushapu, kus igasugused ananassid ja bambused sees. Öäkk. Hiljuti valmistas pettumuse Salvesti teravamaitseline tomatikaste. See on minu meelest siiani olnud (toodetakse aastaid!) parim tomatikaste, mis teeb silmad ette mistahes ketšupile, isegi Heinzile - ja nüüd... Pehme ja voolava tekstuuri asemel avastasin purgist mingi kallerdise! Geeli! Nagu paganama Pantene palsam! Huvitav, kas tegemist on ühekordse tootjapraagiga või hakkabki nii olema? | |
Katja Abikokk 2008-08-30 00:54:01 |
ostsin miski vahustatud jogurti desserdi.. pisike kandiline pakend.. üsna vastik, laps võttis ühe lusikatäie, mina teise ja lendas prügisse. | |
Kingadraakon Abikokk 2008-08-31 19:31:27 |
so soja sojamajonees oli eriti vastik ega meenutanud mitte mingil moel päris majoneesi. | |
Berit Abikokk 2008-08-31 22:55:21 |
viimane kord läks ka soja vaniljepuding pärast esimest ampsu prügikasti, vastik oli. | |
Nämmu Abikokk 2008-09-01 10:26:36 |
Kingadraakon:
mulle aga väga meeldib So Soja majonees :D Tegelikult kõik nende tooted.. so soja sojamajonees oli eriti vastik ega meenutanud mitte mingil moel päris majoneesi. Kaie |
|
Blondie Abikokk 2008-09-01 11:13:04 |
Mulle ka So Soja meeldib, niisama "paljalt" ma seda ei söö, aga päris majoneesi (ei saa seda süüa kahjuks) asendab salatis küll väga hästi. Viimane ebaõnnestunud ost oli Maximast kohupiimajuust köömetega. Maitsetu, nätske ja pudises lõikamisel. | |
Kingadraakon Abikokk 2008-09-01 14:09:13 |
nopri sõir ka ei meeldinud. oli liiga pude ja vesine, meenutas liialt kodujuustu. ma pole suur sõirategija, aga isetehtu on mul palju parem olnud. pai endale :) | |
Ussicke Abikokk 2008-09-03 21:52:14 |
Rama Creme Bonjour mädarõikaga Oluline on siinkohal rõhutada, et ma mitte mingi mömm ega magedasöödik pole - krehvtised söögid mulle maitsevad. Ma söön süldi ja sealiha kõrvale päris kodutehtud mädarõigast, ma söön korra aastas sinepiga viinereid, ma topin sinepit kartulisalati kastmesse ja ma olen isuga söönud võileibu Esxquisa mädarõika-toorjuustuga - aga seekord ei olnud poes Exquisat. Ostsin siis tolle Rama. APPI! Iga juuksekarva otsast pillub sädemeid ja pisar ka silmas juba. Selle karbi ma lennutan küll elu ja tervise huvides otseteed prügikasti. | |
PilleRiin Kokaõpilane 2008-09-03 23:21:02 |
ma ei pidanud järjekordselt Desorali kokteilsalatites 'pettuma'. selle sõna vastupidises mõttes siis. läksin tööle ja rabasin kuskilt kaasa ühe. no vahel ei ole eriti valikut. hiinakapsas, paar viilu tomatit ja kurki, virsikutükke ja kana. ning karbi sees majonees. brrrr. salatitest veel: Melecot väldin ka teadlikult ja ammu. viimati läksin Edelaraudtee rongis Meleco võrku. ma ei teadnud, et neil on Meleco salatid. no proovisin üle tüki aja ja ka, ei pidanud 'pettuma'. aga ometi peab neil klientuur olema, muidu nad ei toodaks juba nii kaua neid hapusid poolkrõmpsuvate keedujuurikatega salateid. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |