Fre Abikokk 2009-04-18 00:18:03 |
Oi ma olen nüüd tige... Õnneks võtsin vaevaks olukorra lahendamisega tegeleda et mitte maohaavu saada. Lugu iseenesest lihtne - mees käis poes, nimekrijaga. Kohaks SuperNetto. Tavaliselt ma loen talle alati sõnad peale et vaata kuupäevi pakenditel aga seekord ununes. Tulemuseks oli 14.04 kuupäevaga Valio leibjuust. 17.04 täna siis. Ma ei tea miks aga sellised asjad ajavad mul hullult harja punaseks. Mees ütles et ta sööks hea meelega selle juustu ikkagi ära aga ma ei saanud seda tagasi viimata jätta. Sain raha tagasi ja mokaotsast vabanduse. Kusjuures mulle on hakanud tunduma et SuperNettos peab eriti hoolega tähtaegu vaatama, otseselt üleaegset kaupa pole varem saanud aga lühikese säilivusajaga kaupadel on seal reeglina tähtaeg täna/homme. Ei läinud siis poest prügikasti vaid poest poodi.... Meie perel on täpselt 2 supernettos käimise põhjust: mul kikerherned ja mehel töömeestele purgisupi ostmine (saab avamata pakendites mitte ei pea ühe purgi kaupa korvi laduma). Aga viimasel ajal on seal ka muid ebameeldivusi olnud (meest hakkas turva eelviimasel korral 15 min enne sulgemist poest välja viskama jne). Peaks vist ostukohti ja harjumusi revideerima ja vajalikud muudatused ostukohtade valikusse sisse viima. | |
Enely100 Abikokk 2009-04-18 10:48:28 |
Minu teema läheb Fre omaga kokku. Ostsin eile pakendatud Talleggi kanakintse. Vaatasin veel, et eespool pakid, mis säilivad kuni 18.04 ja tagapool pakid, mille kuupäev 24.04. Kavatsesin kana küll samal õhtul kohe ära teha, aga võtsin ikka pikema kuupäevaga. Kodus teen paki lahti ja vastu lööb hapu lõhn. Kahjuks olin ka poetšeki ära visanud. Lisan ka teemavälise punkti siia (laiskus noh :P). Loen mina teie kikerherne-muredest, aga mul mure puudub, sest pole seda isegi plaaninud kohalikust ETK poest otsida (kui isegi kaubanduskeskustes pole). Täna sain aga šoki osaliseks - müüaksegi siin konservkikerherneid! :D | |
Zoozi Abikokk 2009-04-18 12:38:45 |
Mul ka üks pidev jama Talleggi kanatoodetega - kanafilee, kintsud, koivad. Kuna kanaliha on pisema poja menüüs üks lubatud asjadest, siis tarvitame seda palju. Aga alati, kui ostan Talleggi oma, siis rändab see prügikasti, olenemata kuupäevast, lõhn juures. Püüangi osta siis Rannamõisa toodangut, sellega pole veel sellist jama juhtunud :) Teine asi mis mind viimane aeg tigedaks teeb, on see,et müügiletilt on kadunud gluteeni-kaseiinivabad tooted. Sildid veel mõnes kohas alles, aga kaupa pole juba mitu kuud. Mees läkski täna Stockmanni, sest seal veel ühte sorti küpsiseis oli olemas. Muidugi teen ise ka, aga vahest on hea kui saab ka poest ja poisile vaheldus ka. Samas Soomes käies oli ikka valik väga suur, kadedaks teeb kohe!!! Veel gluteeni-kaseiinivabast tootest. Mingi aeg oli ka Pagaripoistel sellised mõnusad küpsised nagu tatraküpsised erinevate lisanditega. Võeti toodangust maha, kuna polevat turgu. Aga kus nad neid müüsid? Oma kohvikutes, kuhu ei tea sellise probleemiga inimene otsima minna. Isegi avastasime juhuslikult. Tegime juhatusele ka märkuse selle kohta, aga ilmselt polnud sellest kasu, sest enam neid ei toodeta...... No nii, sain ka nüüd hingelt :D | |
Tiina Abikokk 2009-04-18 16:19:56 |
Minu viimane ebameeldiv ost oli Valio sulatatud juust tilli ja kurgiga. Maitses vastik - ilmselt oli sinna kuivatatud tilli pandud või ma ei tea mida - mõru ja ebameeldiv. Aga et siiski mitte ära visata, kasutasin aedviljahautise kastmeks - sinna sobis küll. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2009-05-12 15:31:14 |
Tiina:
Ma ostsin ka seda kunagi, lootuses et meenutab kunagist Suve juustu. Ei meeldinud see minu peres ka kellelegi. Lisaks maitsele ei läinud ka konsistents peale.
Enda viimase aja halb kogemus oli Farmi küpsetatud "kohuke". Pakendis osutus olevaks mingi jupats, mis maitses täpselt nagu saepurune kumm või kummine saepuru. Suutäis käis suus ringi ja lõpetas prügikastis. Minu viimane ebameeldiv ost oli Valio sulatatud juust tilli ja kurgiga. Maitses vastik - ilmselt oli sinna kuivatatud tilli pandud või ma ei tea mida - mõru ja ebameeldiv. Aga et siiski mitte ära visata, kasutasin aedviljahautise kastmeks - sinna sobis küll. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2009-05-12 16:09:48 |
Thredahlia:
ma ka kahe käega poolt-nende kodujuust maitsestamata jogurtiga on väga mõnus...ja lahja ka :D Need Ekstra tooted võiks lausa õnnestunud ostude teemasse panna - Ekstra hapukoor (topsis) on ainuke, mida üldse poest osta sünnib :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Fre Abikokk 2009-06-11 22:40:05 |
%¤####!!! Pagan. Ma olen nii vihane. Zenn-zenn-ommmm-ommm. Rahu-rahu. Meie peres läheb hullult juustu ja seetõttu soetan sooduspakkumiste puhul varuks - hoolega kuupäevi jälgides. Viimati haarasin kusagilt 3 pakki E-piima Põltsamaa Eesti juustu. Üks pakk on kasutuses ja OK, teine kinnine ja OK ja kolmas kinnine, aga korralikult paki sees hallitama läinud. Parim enne 15. juuli 2009. See juustusort konkreetselt siis: Kontrollige hoolega enne ja pärast ostmist..... | |
Netcat Abikokk 2009-06-11 23:46:13 |
Aga see on nii tüüpiline. Sama käib riivituna müüdava Eesti juustu kohta (vist sama tootjapäritolu). Vaadake alati hästi lähedalt, vaadake hoolega.
Isiklikult ise selle tootja juustu ei tarbi enam aastaid, aga olen ka jah näinud selliseid üllatusi poeletil üpris tihti.
Azoo ja tasub tõesti ka jälgida, kuskohast te ostate. Näiteks nädal-paar tagasi oli Linnu tee Rimis ükspäev juusturiiuli külmutus täiesti kaputt (ilmselt terve päev läbi olnud), loik all ja juustud riiulil soojad ja pehmed. Ära neid keegi sealt ei tõstnud ja mis te arvate, kas need vahepeal mõnusat sooja saanud juustud müüdi tavalises korras maha või mitte?
Mina sealt igatahes mõnda aega juustu ei osta pärast seda. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2009-06-12 10:01:36 |
Mina olen ka leidnud hallitust riivitud Eesti juustu pakist. Enam osta ei julge. Sama juhtus ka Hiirte Juustu riivjuustuga :( Nii kurb on kohe- sedasi petetakse. Nad ju teevad liiga endale, mina viskan selle prügikasti, tühja kah, aga enam sama toodet ju ei osta. Selline lollus tootjate poolt... | |
Netcat Abikokk 2009-06-12 14:33:12 |
Eelkõige on see lollus poepidaja poolt, kes ei hoolitse ebakvaliteetse kauba õigeaegse kõrvaldamise eest. Riknemisi ikka juhtub. Aga need tuleb kahjudesse kanda, mitte loota, et mõni õnnetu lühinägelik ära ostab. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |