Postitusi: 69
Tiitel: Kokaõpilane
2012-01-12 09:57:23 |
Pakun samuti omalt poolt järgmisi raamatuid: "Peakokkade pärlid" "50 pajarooga" "Prohmakate praavitamise käsiraamat" "Väärt Eesti toidud" |
2011-11-17 01:08:22 |
Kusjuures mina ka olen kõrva taha pannud, et kord sulanud toitu uuesti ei soovitata külmutada ja ma pole seda ka kunagi teinud - nii ei teagi, kui hea või halb see kaks korda sulanud toit olla võib. Huvitav, et inimene (ehk siis mina ise) on nii usaldav ja ei kavatsegi järele proovida :) |
2011-10-21 09:37:41 |
Frieda:
See on üks ütlemata hea kook :)Üks väga lihtne kook õunte ja martsipaniga. http://farm7.static.flickr.com/6166/6223177854_9261060aa0_m.jpg |
2011-08-03 11:53:41 |
Zapxpxau:
Aga loputasingi suures veekausis ja tõstsin õrnalt rätikule kuivama, hõõrumata. Lõhnad olid endiselt head :)Tiramiiiisu:
Pesemine ei ole hea mõte. Kui ürdid on kas näiteks paduvihma või mõne muu teguri läbi saanud mullaseks vms, siis soovitatakse need õrnalt peenra peal puhtaks loputada ja jätta kuivama, korjata alles järgmisel päeval.
Pärast sellist spa-protseduuride seeriat - pesemine, massaaž ja mähis - oled nende eeterlikud õlid lahti kloppinud ja ei jää enam nii aromaatsed. Ja mida lühem on teekond peenralt külmkambrisse, seda parem. Iseasi kui tahad näiteks hakkida, siis ei ole väga vahet.Fre:
Mina pesin lehed, kuivatasin ja siis pakkisin parajate portsudena toidukilesse ning sügavkülma. Võib ka karpi panna. Talvel hea tükihaaval võtta :)Mul on kaks hoidistamise alast küsimust: * kas ja kuidas saaks säilitada basiilikut? |
2011-08-02 21:03:53 |
Fre:
Mina pesin lehed, kuivatasin ja siis pakkisin parajate portsudena toidukilesse ning sügavkülma. Võib ka karpi panna. Talvel hea tükihaaval võtta :)Mul on kaks hoidistamise alast küsimust: * kas ja kuidas saaks säilitada basiilikut? |