CLAFOUTIS JM VORMIROAD PUUVILJADE JA MARJADEGA

Veronika
Abikokk
2008-09-09 09:49:09
Minu tegemine :) Kahjuks pilte ma panna ise ei oska... (Pille omavolitses ja lisas siia ühe Veronika kolmest pildist)
Nele
Kokaõpilane
2008-09-09 16:25:37
Õhhh....kõige nõmedam on lugeda teiste jutte imemaitsvatest kookidest, kui endal ei ole hetkel võimalust küpsetada. Aga küll ma veel nädalavahetusega teile järele jõuan :)

Elu on ebakindel. Söö kõigepealt magustoitu.

Gegegerda
Abikokk
2008-09-09 21:13:30
Mina teen järgmised clafoutised siis, kui oma need portsjonvormid ära ostan. Otsisin neid päris kaua ja siis kui leidsin olin just peole minemas ja ei viitsinud neid endaga kaasa tassida.

www.gegegerda.blogspot.com

Hexy
Abikokk
2008-09-10 01:08:17
tegin prantsuse ploomivormi. hea tuli välja. ülejäänud ploomikoogid on kõik olnud hapud ja jamad. pilt on olemas aga arvuti juba mitmendat päeva jukerdab.

Hexy asjatab

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-12 11:49:54
Kui kellelgi on kunagi soov või vajadus teha gluteenivaba clafoutis't, siis Gluten-free Girli Shauna blogis on gluteenivaba clafoutis' retsept olemas (kasutab riisijahu ja amarandijahu).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Hexy
Abikokk
2008-09-13 00:00:35
nii lõpuks saan oma prantsuse ploomivormi pildi üles panna.

Hexy asjatab

Maris
Abikokk
2008-09-15 10:53:10
Lõppude lõpuks sain minagi kodumaistele ploomidele küüned taha ning sain proovida, kuidas ikkagi "päris" clafoutis tulema peaks. Kasutasin Pille postitatud retsepti Joanne Harrise & Fran Warde raamatust "The French Kitchen: A Cookbook." Tulemus tundus kirjeldustega võrreldes täiesti õige olevat ja oli söödav, aga ilma vaniljekastmeta oleks jama olnud. Arvan, et see "päris-päris" peaks tõesti olema valmistatud koorest, õige maitsega napsust vms. Mina kasutasin vaniljekauna oma taigna maitsestamiseks, aga sellest jäi ploomide hapususe kõrval väheks.
Fre
Abikokk
2008-09-17 22:05:25
Olen juba teinud tähtsaid ettevalmistustöid, et käesoleva kuu jooksul ka sellele kooskokkamisele pihta saada: 1) selgitanud et meie tänavused ploomid kliima jakasvukoha koosmõjul välja kukkunud "salatiploomidena" mida toorelt nagunii eriti süüa ei aita - st tuleb küpsetistesse suunata 2) koristasime keskmise lapsega ära ploomipuude aluse, st likvideerisime sinna tekkinud umbrohuvõseriku ja mahakukkunud ja mädad ploomid. Puud on nii kõrged, et ega muul viisil kui raputades sealt midagi kätte ei saa 3) testisime ploomide küpsetatavust muffinites - magusas taignas mõjusid "salatiploomid" imehästi. Niiet loodan järgmiste rindeteadetega ka kooskokkamise rongile jõuda.
Sip0069
Kokaõpilane
2008-09-18 09:50:16
avastasin teie kodulehe alles täna ja üritan kohe proovida clafoutist teha, retsepti järgi peaks tulema midagi väga maitsvat. sooviks hiljem oma tulemust kõigiga jagada, aga ma ei tea kuidas saab siia pilti üles panna

http://kokkamine-sip0069.blogspot.com/

Sinisilm
Kokaõpilane
2008-09-18 13:25:21
Tegin selle retsepti järgi. Kui kook ahjus oli, siis ehmatas ikka ära küll - jubedalt kerkis :). Ploomid olid suht hapud, vaniljekastet /jäätist ka polnud, aga "kolmene toidukriitik" igatahes kiitis koogi heaks. Pilt ka: blogipostitus
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>