Sussukas Abikokk 2008-08-25 19:29:29 |
Tullia:
Minul aga oleks peaaegu lihtsalt ahjupannkook tulnud. Marjad lisasin siis, kui olin taina juba peaaegu ahju pistnud. Võtsin ahjust välja oma esimese clafoutis`, ploomi oma Nami-namist. Ütlen kohe, et läheb kordamisele. Sest tahaks ikka õiget clafoutis`maitset ka tunda, ma nimelt unustasin koore taignasse segamata ja tulemuseks oli biskviidine ploomikook :) Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Kiilike Abikokk 2008-08-26 22:20:58 |
Täna sai ära proovitud pirnidega clafoutis, serveerisin vaniljeplombiiriga. Minule meeldis väga. Kordamisele läheb ja siis tuleb ka pilt, sest hetkel oli fotoka akud tühjad. | |
Marju Abikokk 2008-08-27 09:47:08 |
Minu käes on laenuks üks kokaraamat. Ja kuna pannkoogid selle järgi õnnestusid, siis kasutasin ka clafoutis´ jaoks sama raamatu retsepti. Seekord oli munavalged (3 tk) vaja eraldi vahustada ja siis ülejäänud (2 tundi külmas seisnud) tainas läbi sõelda tasapisi munavalgete hulka segada. Tegin kõik täpselt nii nagu kästi, aga kui hakkasin ahju kuumust 200lt 180le alandama, oligi clafoutis juba valmis. MInu arust. Just parajalt vedelapoolne seest. Meenutas oma vahulisuses sufleed. Ploomidega tegin muidu. (ja no ma ei suuda normaalses suuruses neid pilte siis paigutada. on kas jube suured või liiga väiksed, väga vabandan) | |
Sussukas Abikokk 2008-08-27 13:50:22 |
Tegin ühe clafoutise uuesti. Meestele ju meeldis. Mis aga juhtus sellega siis, kui ma ta välja olin võtnud ja vahepeal poest supi jaoks hapukoort käisin toomas- sellest ei tea ei lapsed ega mees miskipärast. Igatahes oli pannil vaid veidi puru. Ja olingi jälle ilma.
Järgmise teen siis, kui lapsed koolis-lasteaias ja mees tööl. Kõik! Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Liiz17 Abikokk 2008-08-27 14:26:56 |
Sussukas:
Supp jäeti siis sulle jah :D Tegin ühe clafoutise uuesti. Meestele ju meeldis. Mis aga juhtus sellega siis, kui ma ta välja olin võtnud ja vahepeal poest supi jaoks hapukoort käisin toomas- sellest ei tea ei lapsed ega mees miskipärast. Igatahes oli pannil vaid veidi puru. Ja olingi jälle ilma. Järgmise teen siis, kui lapsed koolis-lasteaias ja mees tööl. Kõik! |
|
Sussukas Abikokk 2008-08-27 15:51:08 |
Liiz17:
Jah, tigedusest panin kaks portsu nahka koos peaaegu kogu hapukoorega :P Sussukas:
Supp jäeti siis sulle jah :DTegin ühe clafoutise uuesti. Meestele ju meeldis. Mis aga juhtus sellega siis, kui ma ta välja olin võtnud ja vahepeal poest supi jaoks hapukoort käisin toomas- sellest ei tea ei lapsed ega mees miskipärast. Igatahes oli pannil vaid veidi puru. Ja olingi jälle ilma. Järgmise teen siis, kui lapsed koolis-lasteaias ja mees tööl. Kõik! Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Enely100 Abikokk 2008-08-27 18:32:52 |
loen teie elamusi ja nutumaik tuleb suhu...tahan ju ka!...aga kõhutita on emme magusaisust teinud magusaiivelduse :( | |
Ssille Kokaõpilane 2008-08-28 09:46:07 |
Tegin veel ka Maire Suitsu kokaraamatust võetud retsepti järgi prantsuse ahjupannkoogi, kuid mu varasem prantsuse ploomivorm oli parem. | |
Liiz17 Abikokk 2008-08-28 11:45:21 |
Aga minu teine katsetus tuli tunduvalt parem - pannkoogine põhi ja taigen ei jäänud vedel keskelt. Võtsin aluseks Marja-clafoutise retsepti aga asendasin siis marjad õunte ja ploomidega, mida taas sai eelnevalt suhkru ja kaneeliga maitsestatud ja vaniljeekstrakti puudumise tõttu panin vaniljesuhkrut. Täpsemalt siis blogis. | |
Berit Abikokk 2008-08-28 12:16:39 |
Tegin hommikul oma esimese clafoutis', selle retsepti järgi :) Tahtsin ka just sellist mitte biskviidilaadset vaid pigem veidi vedelamat pannkoogilaadset küpsetist ja just nii välja tuligi. Algul ei oskanud väga arvatagi sellisest küpsetisest aga kõik need jutud siin panid järgi proovima ja nüüd ma olen hämmingus, niivõrd maitses :D Kasutasin kompotikirsse, lisasin tainasse tsipa soola ka ning serveerisin omatehtud vaniljejäätisega ;) | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |