CLAFOUTIS JM VORMIROAD PUUVILJADE JA MARJADEGA

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-18 13:31:41
Kika:
Mina tegin täna selle retsepti järgi: kasutasin juba sügavkülma pandud kirsse. sobisid väga hästi. pilti tegin ka, aga ei oska seda siis üles panna :(
Kika, võid pildi mulle meilile saata (info @ nami-nami . ee)
Sip0069:
sooviks hiljem oma tulemust kõigiga jagada, aga ma ei tea kuidas saab siia pilti üles panna
Spi0069 - saada pilt mulle meilile (aadress ülal). Või kui on võimalik pilt kuskile internetti riputada (Nagi.ee, blogi, flickr vms), siis võta 'properties' alt foto aadress (peaks olema .jpg lõpuga URL) ja pane img-teekide vahele. Siin on piltide lisamisest põhjalikumalt juttu.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sip0069
Kokaõpilane
2008-09-18 17:59:10
proovisin ka teha clafoutist kirssidega, kasutasin kompotikirsse, välimus on kena, maitseb väga hästi. valmistamine lihtne. ma arvan et teen teinekordki.

http://kokkamine-sip0069.blogspot.com/

Fre
Abikokk
2008-09-21 10:10:45
Peale pikka hoovõttu ja alustamist edasi lükkavaid ettevalmistusi jõudsin ka clafoutis' valmistamiseni. Pean ütlema, et mu sisetunne ei petnud, no ei olnud 'my piece of cake'. Edaspidi peaks usaldama oma sisetunnet, nt risotto tegin valmis ja pärast selgus et ohhoo, selle saab ka kooskokkamiseks vormistada. Kindlasti oleks clafoutis maitsenud mu mehele, kes kahjuks praegu pikemalt Eestist ära on. Kastutasin Pille poolt viidatud retsepti Prantsuse ploomivorm ja kuna sööjaid oli vähevõitu (rinnapiimatoidul imik, pahur kolmene ja mina) siis vähendasin retsepti koguseid poole võrra.
Vandiste
Abikokk
2008-09-21 11:00:01
Fre:
Peale pikka hoovõttu ja alustamist edasi lükkavaid ettevalmistusi jõudsin ka clafoutis' valmistamiseni. Pean ütlema, et mu sisetunne ei petnud, no ei olnud 'my piece of cake'. Edaspidi peaks usaldama oma sisetunnet, nt risotto tegin valmis ja pärast selgus et ohhoo, selle saab ka kooskokkamiseks vormistada. Kindlasti oleks clafoutis maitsenud mu mehele, kes kahjuks praegu pikemalt Eestist ära on. Kastutasin Pille poolt viidatud retsepti Prantsuse ploomivorm ja kuna sööjaid oli vähevõitu (rinnapiimatoidul imik, pahur kolmene ja mina) siis vähendasin retsepti koguseid poole võrra.
Aga pilt on väga kena ja mulle ajab küll isu peale :D Siiski võtan õunakoogi tegemise ette, kuna neid on praegu palju.
Gegegerda
Abikokk
2008-09-28 14:12:08
Ma tegin pirniclafoutist. Tegemisest saate lugeda ja pilte vaadata minu blogist.

www.gegegerda.blogspot.com

Krista
Kokaõpilane
2008-10-01 19:51:16
ohh tuleb välja, et minu lemmik õunakoook on clafoutis :).... 100 rooga õunakookide raamatus on ta pariisi õunakoogi nime all...aga jah maitseb nagu pannkook :) Liiga hea, et kellegiga jagada... ja eile sõime seda koos vanilje kreemiga...mmmm.... ja täna tegin juba uue ja sõin pool üksi ära ja see pole veel kõik :) järgmine kord siis teen pildi ka :)... ja ükskord proovin millegi muu kui õuntega ka...
Tullia
Abikokk
2008-10-02 19:59:20
Täna küpsetasin ahjupannkooki pirnidega. Pean ütlema, et nii head ahjupannkooki pole minu ahjust veel tulnud.

Tullia jutukesed

Heleen
Abikokk
2008-10-02 22:52:48
Niiii väga on soov teha clafoutis´aga noh.. paraku peab seda veel edasi lükkama. Üleeile tegin aga Tosca kooki õuntega, mis maitses võrratult! Pilti kahjuks ei ole.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Vernanda
Abikokk
2008-10-08 21:03:54
ploomihooajale sai punkt pandud ka clafoutisega. retsept Ragne blogist. see variant meeldis mulle rohkem kui kirssidega. kuigi, õunakrõbedik siiski oleks nagu minu silmi veel natuke kõrgemal. hapude ploomide korral peaks suhkrut muidugi kergema käega lisama.

Da Vahtra Residence

Spidur
Abikokk
2009-06-28 10:11:44
mina tegin selle retsepti järgi ahjupannkooki kirssidega. kirsse panin küll 400 g ehk siis üks kotitäis neid külmutatutud kivideta kirsse. mulle tulemus meeldis. peaks muude asjadega seda ka proovima. tõesti üks lihtne ja maitsev asi, kus nässuminemisvõimalust praktiliselt polegi.

Elina tegemised

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>