Krista

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-03-16 17:02:17
Kas parima pererestorani tiitel antakse välja kagegooria pere või restoran järgi :) Pärast kolme ebaõnnestunud sööki, pole seal enam käinud... et siis selle juku mängunurga pärast on parim?
2009-01-20 15:49:35
Ma ütlen, et veel pool aastat tagasi oleks ma evkaga täiesti nõus olnud ja võib-olla ma ka poole aasta pärast olen jällegi... aga praegu on meil näiteks olukord selline. Lapsed on sellises eas, kus nad väljas süües kas tahavad friikaid (sest muidu nad neid kunagi ei saa) või siis ei söö üldse mitte midagi... ja ausõna ei söö... kui, siis meie taldrikust. Aga kui nad juba aru said, et väljas saab friikaid, siis oleks ka raske aurutatud köögiviljadega neid ära osta :) Nii kaua kui väljassöömine on midagi erilist, mitte igapäevane lõuna, siis las ta sööb oma friikaid 1 kord kuus :)
2008-10-01 20:25:28
Ütlen ausalt, et tegemist on meie pere hetke vaieldamatult lemmikkohaga. Ma ei valeta kui ma ütle, et ma olen seal vist juba 20 korda vähemalt käinud :) Me sattusime sinna vist kohe alguses ja kui esimene mulje on hea, siis nii ta läheb..... 9 juhul 10-st käime seal koos lastega ja nemad tunnevad end seal küll nagu kodus (lapsed siis 1 ja 3 :). Samal ajal kui meie mehega seisame erinevates järjekordades jookseb üks niisama sihitult ringi ja teine kogub klaasid, kahvlid ja muu vajaliku lauale. Kusjuures tellimiseks on seal olemas isegi väike trepp, et ka laps näeks söögitegemist. Mees sööb tavaliselt salatit ja on sealt igasuguseid erinevaid kunsttükke tellinud. Nii neid, mis menüüs, kui ka omaloomingut... Mina siis koos lastega pizzat või mõnel heal päeval saan endale oma pasta. Pasta kohta ütleks küll, et üks väheseid kohti Tallinnas, kes päriselt ka teab, mida al dente tähendab. Kuna suuri kunstükke lapsed pizzale ei taha, siis meie pere lemmik on margarita singilisandiga kokku 65.- :) Lahke teenindaja soovitas, et nii on odavam :) Magustoitudega on nii, et suve algul kui oli just avatud ja maasika hooaeg, siis oli maasikaid maasikamagustoidus ikka hulgi...ja see kogus järjest vähenes. Šokolaadikooki olen ma saanud nii suussulavat kui ka kuiva puru... ja oma lemmik pizzameister, salatitegija ja pastakeetja on meil seal ka ;) Siseinfo järgi, ei pidanud seal vist mitte ühelgi toiduvalmistajal kokapabereid olema...sest olgem ausad, kui raske saab siis olla, retsepti järgi kindlate ettenähtud ainete kokku segamine. Algul sõime me nii, et tellisime pasta ja pizza korraga...sõime terve perega ühe pasta ära ja selle ajaga sai pizza valmis. Kokkuvõte....me lähme sinna veel...ja veel... ja lastele tehakse oma pasta kui küsida ;)....poole vähem pastat ja vist oli 3 erinevat kastet.. Kusjuures esialgse eufooria ja suurte arvetega, on ka meie arved nüüd juba täitsa inimlikesse piiridese jõudnud ;)
2008-10-01 20:09:09
kuna ma seal praktiliselt kõrval elan ja koju mitte kuidagi muidu ei saa, kui sealt mööda minnes, siis ma võin ka sõna võtta. See on nüüd selline koht, kus tuleb leida oma teenindaja. :) Minul on oma olemas. Väga armas- vähemalt meie vastu. Temalt siis tuleb otse küsida, millised saiad on soojad ja millised on head :)... väga oluline, et see info oleks aus. Meie teenidaja on meie vastu aus. Mõni teine ütleb, et kõik on värsked, aga tegelikult ei ole ;) Põhiline seltskond seal ongi mööda sõitev-jalutav, kes saiakesi ostavad ja eks igal ühel ole omad lemmikud. Meie ostame seal korpe :)...ja neid tuleb eriti värskeid nõuda... Õnne 13 käib ka seal söömas... Söönud olen seal ainult ühe korra ja 90% sööjatest on seal üksikud mehed ja vanemad inimesed.
2008-10-01 20:00:58
ma juba teist korda võtan sellel teemal sõna. Ma ise olen suht laisk kokk ja seega on meie pere tihe väljas sööja. Hetkel on meie 2 vaieldamatut lemmikut Nop ja Vapiano. Nopis saab jah lapse käruga akna alla panna ja sees on natuke tegutsemisruumi ka... Aga ma tahaks näha seda last, kellel pizza ei maitse :)...nii et Vapianosse satume juba liiga tihti. Alati on seal palju lapsi ja ükski teenindaja pole veel pahandanud kui nad wc kardinatega mängivad. Mitteametlikult on seal isegi lastemenüü olemas. Ainult ma ei kujuta ette kuidas see info seal liigub :) Meil on seal üks tuttav töötaja, kes sellest informeeris. Lastele 3 erinevat varianti poole väiksema portsu pastaga...