Nele

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-02-28 15:33:55
Minu hiinapärane lõuna: brokkoli tšilli ja krõbeda küüslauguga ning vürtsine sealiha ananassiga. Retseptid leiate blogist. http://sidrunisorbett.wordpress.com/2011/02/28/hiinaparane-esmaspaev/
2011-02-24 12:44:12
Minu lihtne küpsisetort pidupäevaks.
2008-10-02 17:47:46
Kait:
ja endiselt kõige vähem meeldib mulle nende kotletide juures RIIVIMINE :( Mõte sellest ajab kohe tegemise isu ära...
Mina (nagu ilmselt ka paljud teised) kasutasin köögikombaini. Üks-kaks ja valmis...
2008-10-01 20:12:39
Mina võtsin siis kartuli-juustukotlettide tegemise ette, mille retsepti Nami-Namist sain. Mul õnnestus need küll "mõnusalt" üle soolata ja mulle tundus, et natuke tooreks jäi ka kartul. Võibolla olen kunagi tubli ja teen uuesti. Pildid tulid vähemalt ilusad :)
2008-09-17 16:41:49
Nämma....sain just oma esimesed kapsakotletid valmis ja ära ka söödud. Väga maitsvad olid, retsept pärineb siitsamast retseptikogust (kapsakotletid). Panin oma fantaasia ka tööle, sest kahjuks polnud mul midagi muud huvitavat sinna maitseks lisada ning seetõttu reisis munade hulka ka peotäis kamapalle ja punaseid ube. See toit sobib ka väga hästi rubriiki "vaese tudengi lõuna" :) Pilte kahjuks pole, sest mul pole fotokat kaasas siin ülikoolilinnas... Kui kodus midagi sarnast teen, siis juba koos fotodega.