ErleS Abikokk 2011-10-03 13:27:33 |
Fre:
Kakaod tuleks võtta jahu asemel. Mina olen kasutanud vist pooleks ehk siis sinu koguste puhul 3 spl jahu ja 3 spl kakaod. Kuna ma biskviiti harva teen, kiikan tavaliselt korra retseptist üle, aga seda hetkel käepärast pole, et oma väidet kinnitada saaks. Aga mälu järgi oli 50:50. Tahaks teha kakaoga biskviiti tordipõhjaks, võiks olla ikka selline tume ja kakaone. Küsimus siis selles, et kui palju kakaod võtta, ja kas seda võttas lisaks jahu/tärklise kogusele või asendada. Plaan teha biskviit ca 6 munaga, 1sl jahu, 1sl suhkrut per 1 muna. Kui palju kakaod ja kas lsiaks või jahu asemel? Tänud ette... |
|
Netcat Abikokk 2011-10-03 19:09:15 |
Laurentzius:
Köögitekstiilid võiks kannatada 95 kraadi juures pesemist. Ma tahaks näha, mis või lõhn peale keetmist alles jääb. Kuidas saada käterätikute küljest võilõhna ära? Ahjusooja leiva peale panen märja käterätiku ja sellele jääb külge või lõhn, mida ei saa ka 60 kraadi juures pestes ära, äkki peaks keetma? See maitse jääb leivakoorikule ka külge, ja ma ei tea mida teha, äkki peab kogu aeg tutte käterätiku võtma kui leiba teed?:) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
iLiisu Kokaõpilane 2011-10-06 20:52:04 |
Võib-olla ei sobi see üldse siia teemasse, aga võib-olla teab keegi, kuidas rukkiburgerit valmistada? Just täpsete ainete mõttes. | |
Netcat Abikokk 2011-10-07 12:44:45 |
iLiisu:
Kui sa nii täpselt küsid, siis võiks täpsustada, millise firma toodet sa silmas pead.
Muidu ma pakuks, et võta selline koorikleib, mis sulle meeldib, pane sinna kotlet vahele, täienda meeldivate lisanditega ja voila, rukkiburger (paned kaani paku peale ja ongi sulle pakukaan!). Võib-olla ei sobi see üldse siia teemasse, aga võib-olla teab keegi, kuidas rukkiburgerit valmistada? Just täpsete ainete mõttes. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2011-10-09 11:20:06 |
iLiisu:
Rukkiburgeris on minu teada see kõige tavalisem Rakvere kotlet, hapukurk ja siis mingi kaste-aga kas see on nüüd mingi salajasem kaste või otse-purgist-burgerikaste, vot seda ei tea (kaldun arvama, et see viimane). Ja muidugi kõige tavalisem juust. Võib-olla ei sobi see üldse siia teemasse, aga võib-olla teab keegi, kuidas rukkiburgerit valmistada? Just täpsete ainete mõttes. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Laurentzius Abikokk 2011-10-09 12:19:33 |
Tziiki:
Vahel olen ma kana-rukkiburgerist brokoliõisiku ka leidnud
iLiisu:
Rukkiburgeris on minu teada see kõige tavalisem Rakvere kotlet, hapukurk ja siis mingi kaste-aga kas see on nüüd mingi salajasem kaste või otse-purgist-burgerikaste, vot seda ei tea (kaldun arvama, et see viimane). Ja muidugi kõige tavalisem juust.Võib-olla ei sobi see üldse siia teemasse, aga võib-olla teab keegi, kuidas rukkiburgerit valmistada? Just täpsete ainete mõttes. |
|
Karnivoor Abikokk 2011-10-09 14:35:47 |
Hesburgeri rukkiburgeri (ainus burger, mida ma vahest ostan) vahel on nt naturaalne sealihafilee (nn minutipihv), salat, tomat, hapukurk, sibularõngas taignas ja Hesburgeri kaste. | |
Petu Abikokk 2011-10-18 21:50:25 |
Missugune nöör sobib kõige paremini prae kokku sidumiseks? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-10-19 09:59:54 |
Petu:
Spets kööginöörid on olemas, aga kui seda pole olen mina kasutanud sellist paksemat sileda pinnaga kapronnööri.
Missugune nöör sobib kõige paremini prae kokku sidumiseks? |
|
Profa Abikokk 2011-10-19 14:29:03 |
Zapxpxau:
Siit kohe järgmine küsimus - kustkohast saab osta takunööri? Viimasel paaril singi suitsutamisel olen taku asendanud sisalkiust nööriga, kuna takku pole lihtsalt leidnud, ei jürkist, tiimarist ega ka mitte ehituspoodidest. Mujalt ei oska eriti otsida ka.
Petu:
Spets kööginöörid on olemas, aga kui seda pole olen mina kasutanud sellist paksemat sileda pinnaga kapronnööri.Missugune nöör sobib kõige paremini prae kokku sidumiseks? |
|
<< < 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 > >> |