Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-10 12:24:48 |
Seenekas:
No vott. Ükski heategu ei jää karistuseta :D :O
Meie murakaraba on "õnneks" samasugune. Kõigepealt ports metsavaheteesid, siis üks suur ammune raielank (kuidas Kristjan mäletab, kus on palgid ja kus "tee", jääb mulle arusaamatuks). Siis tunnike müttamist-turnimist-ekslemist tihedas segametsas (saab seeni korjata, pole hullu), tulevad rabad. Kuigi ma ka sealkandis kasvanud, siis tundub keset lagendikku seistes ümbritsev metsamüür kõigis neljas kaares täpselt samasugune. Aga näe, selgub, et too üks puutipp on siiski _vist_ kõrgem ja just sealt pääseb pärast välja ja koju tagasi..
Pille, ega ma seda päris tõsiselt ei mõelnudki, rohkem niisama suusoojaks. Ma ka lahke inimesena näitasin paarile oma arust sõbrannale oma mõned seenekohad ette ja ega nooremana ei osanud mõelda küll, et nood siis omakorda oma sõprade ja sugulaskondadega jne. seal käima hakkavad. :D Nüüd on vaid paar tõeliselt head sõpra minuga kaasas saanud käia ja seda tingimusel, et edasi neid kohti ei juhatata. Õnneks on võimalik külavaheteedel autoga sõites pisut segadust ka tekitada, et niisama lihtne poleks võõral kohale orienteeruda. |
|
Vandiste Abikokk 2011-07-10 16:47:36 |
Metsa läbimisega rappa pääsemiseks sain paremini hakkama. Nüüd on meie raba ümbritsevad metsad ära harvendatud (peamiselt küll lageraie) ja enam ma üksi rappa minna ei oska. Murakaid on palju, kuid tite kõrvalt kahjuks ei saa 4 tundi ära olla... | |
Oliivipuu Abikokk 2011-07-15 11:38:37 |
Lugesin, et Jõgeval on küüslaugu festival ja pakutakse kohvi ja jäätist küüslauguga maitsestatud, aga kuidas seda valmistada, et need ka maitsvad oleksid? Ette tänades! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-15 16:35:07 |
Oliivipuu:
No mul on selline soomlaste retsept pakkuda.
Ja mõned ingliskeelsed retseptid:
Röstitud küüslauguga jäätis
Mesine küüslaugujäätis
Želatiiniga küüslaugujäätis
Küüslaugkohvist rääkides- kui uskuda Khymost, siis kohvile ja küüslaugule šokolaadi lisada,siis saab täitsa toimiva maitsetrio :)
Lugesin, et Jõgeval on küüslaugu festival ja pakutakse kohvi ja jäätist küüslauguga maitsestatud, aga kuidas seda valmistada, et need ka maitsvad oleksid? Ette tänades! |
|
Laurentzius Abikokk 2011-07-22 00:01:24 |
Ma ei leidnud eraldi Brita-koogi teemat, niiet küsin siis siin. Kas brita koogi põhjad võib päev varem valmis teha? Põhjad peaks elama üle sõidu Tallinnast-Saaremaale. Või äkki peaks valima teise koogi?:P | |
Köögikatake Abikokk 2011-07-22 00:14:42 |
Laurentzius:
Võid küll, ei juhtu nendega midagi kui üksteise peale ei tõsta.
Ma ei leidnud eraldi Brita-koogi teemat, niiet küsin siis siin. Kas brita koogi põhjad võib päev varem valmis teha? Põhjad peaks elama üle sõidu Tallinnast-Saaremaale. Või äkki peaks valima teise koogi? |
|
Tiina Abikokk 2011-07-22 20:03:00 |
Laurentzius:
Vabalt võib varem valmis teha. Ma ei leidnud eraldi Brita-koogi teemat, niiet küsin siis siin. Kas brita koogi põhjad võib päev varem valmis teha? Põhjad peaks elama üle sõidu Tallinnast-Saaremaale. Või äkki peaks valima teise koogi?:P Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Fre Abikokk 2011-08-02 15:31:37 |
Koju tuli pool kilo soolatud kappareid. Mida nendega peale hakata? | |
Roadwaffle Kokaõpilane 2011-08-02 16:20:55 |
Mul on sügavkülmas üks part, mis ootab lähitulevikus küpsetamist, aga ma ei ole kunagi midagi sellist varem teinud. Nii et oleks mõned rumalad küsimused sellega seoses:
1) Kas parti sobiks marineerida jogurtimarinaadis?
2) Olen kuulnud, et pardiliha juurde ei sobi küüslauk. Kas see vastab tõele? Ise miskipärast hirmsasti tahaks küüslauguga teha.
3) Mida üldse sobiks pardi sisse toppida? Tean, et üheks tavalisemaks täiteks on midagi kuivatatud ploomide või aprikoosidega, aga selline variant mulle pole kunagi meeldinud (üldse ei armasta kuivatatud puuvilju väga). Mida veel sobiks sinna panna? .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-02 17:26:18 |
Roadwaffle:
Roadwaffle, see siin on selliste üldisemate kiirete küsimuste jaoks. Parditeema on juba olemas, tõstan Su küsimuse sinna.
Mul on sügavkülmas üks part, mis ootab lähitulevikus küpsetamist, aga ma ei ole kunagi midagi sellist varem teinud. Nii et oleks mõned rumalad küsimused sellega seoses: 1) Kas parti sobiks marineerida jogurtimarinaadis? 2) Olen kuulnud, et pardiliha juurde ei sobi küüslauk. Kas see vastab tõele? Ise miskipärast hirmsasti tahaks küüslauguga teha. 3) Mida üldse sobiks pardi sisse toppida? Tean, et üheks tavalisemaks täiteks on midagi kuivatatud ploomide või aprikoosidega, aga selline variant mulle pole kunagi meeldinud (üldse ei armasta kuivatatud puuvilju väga). Mida veel sobiks sinna panna? |
|
<< < 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 > >> |