ErleS Abikokk 2011-06-16 22:40:23 |
Kunagi ühes kokasaates kusjuures valmistati šokolaadipastat. See oli isetehtud pasta, mille taignasse lisati valget šokolaadi, kui õigesti mäletan. Aga miks ka mitte, sest ise olen teinud siit nami-namist magusat lasanjet ja minu meelest sobivad lasanjeplaadid magusaga hästi. Makaronide šokolaadiga katmine on muidugi teine teema, seda ilmselt ei katsetaks :) | |
Spiidi Abikokk 2011-06-16 23:04:32 |
Ilsu:
Värske martsipanimaitseline pasta maasika-mündikastmega :) Valge šokolaadi pasta röstitud rabarberi kastmega. Mõrušokolaadi pasta vaarikakastmega. Uh, ma pean ära proovima :)
Kusjuures, võiks ju isegi proovida šokolaadi kastetud penned vaniljekastmel, maasikas mündiga tipus ilutsemas:) Mõttel on ju jumet;) |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-06-17 11:53:16 |
Šokolaadipastat olen isegi müügil näinud, st. tumeda šokolaadiga. Maitse asi. | |
Sussukas Abikokk 2011-06-18 11:49:47 |
Suured tänud!
Nüüd nõuan mehe käest korralikku kaalu ja makaroni masinat... Mees lubas nami-nami nüüd keelatud linkide alla panna :P Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Saara Kokaõpilane 2011-06-22 15:36:13 |
Hakkan kohe tegema maasika ja valge šokolaadi kooki, mida peaks üleöö külmas hoidma. Kooki süüakse alles homme õhtul kella 21 paiku ja peab ennem seda elama üle tund autosõitu, seega tekkis küsimus, et kas kooki võiks hoida kuni homse õhtuni külmkapi 0 kraadi tsoonis või see on liiga külm? Täidiseks on valge šokolaad, hapukoor ja vahukoor (želatiini ei ole), äkki siis püsib kook paremini koos? | |
Tziiki Abikokk 2011-06-27 15:32:57 |
tegin siinse retsepti järgi Brita torti ja miskipärast ei õnnestunud besee (kuigi varasemalt on alati õnnestunud), esmalt kerkis kenasti, aga vajus siis alla ja jäi täiesti pehme-nätske. Millest see tuleneda võis? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Lilly_Munster Abikokk 2011-06-28 13:46:03 |
Minu küsimus on peaaegu juba t?lkimise vallast. Mul on 100 koogi raamatust retsept, aga sidrunikoogi sisse ei käi teragi suhkrut. On ainult kondentspiim. Ehk kas eesti keeli m?eldakse kondentspiima all alati suhkruga ollust? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-28 14:15:04 |
Lilly_Munster:
No tegelikult on meil suhkruta kondenspiim ka müügil. Inglise keeleski on ohtralt segadust - on ju evaporated milk ja sweetened evaporated milk ja siis on condensed milk (mis enamasti on suhkruga). Siin täpsemalt. Kui suhkrut retseptis pole, on aga kondenspiim, siis ilmselt magus.
Minu küsimus on peaaegu juba t?lkimise vallast. Mul on 100 koogi raamatust retsept, aga sidrunikoogi sisse ei käi teragi suhkrut. On ainult kondentspiim. Ehk kas eesti keeli m?eldakse kondentspiima all alati suhkruga ollust? |
|
Fre Abikokk 2011-07-01 14:54:58 |
Kuidas saab moos kommi sisse, kuidas saab moos kommi sisse, kuidas saab moos kommi sisse. AGA TEGELIKULT hoopis teistsugune, aga sama loll küsimus: Kuidas saada vormist tarretatud vahekihtidega tort nii kätte, et servad jääks enamvähem viisakad, ikka katkub kuidagi katki, isegi kui tasakesi noaga äärest lahti lõigata. Samas teflonvormi puhul ju ei taha noaga täitsa äärest kraapida ka, rikub vormi ära. Plastmassist noad jm abivahendid on väga laia teraga ja rikuvad serva hoopis ära. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-01 15:17:56 |
Fre:
Vooderda serv kenasti toidukile või kergelt (neutraalise õliga) niisutatud küpsetuspaberiga - pärast tõmbad ära. Ma ise pole proovinud, aga olen raamatutes sellist soovitust kohanud..
Kuidas saada vormist tarretatud vahekihtidega tort nii kätte, et servad jääks enamvähem viisakad, ikka katkub kuidagi katki, isegi kui tasakesi noaga äärest lahti lõigata. Samas teflonvormi puhul ju ei taha noaga täitsa äärest kraapida ka, rikub vormi ära. Plastmassist noad jm abivahendid on väga laia teraga ja rikuvad serva hoopis ära. |
|
<< < 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 > >> |