Tziiki Abikokk 2011-04-24 18:52:04 |
Aitäh Kajakas ja Pille, just täpselt seesama ongi :)
vanaemal ei tulnud ei nimi ega retsept meelde :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kardemon Abikokk 2011-04-25 22:51:17 |
Kinuskissa blogis olid ka just http://kardemon.blogspot.com |
|
Infanta Kokaõpilane 2011-04-26 13:20:09 |
Küsimus ei ole praegusel aastaajal eriti kohane, pikemas perspektiivis aga küll :) Kas külmutatud rabarberid peaks enne koogi sisse panekut ära sulatama või mitte? | |
Liisi Abikokk 2011-04-26 13:31:34 |
Infanta:
Mina sulatan ära ja segan veidikese tärklisega, et liigselt vedelikku ei tekiks.
Küsimus ei ole praegusel aastaajal eriti kohane, pikemas perspektiivis aga küll :) Kas külmutatud rabarberid peaks enne koogi sisse panekut ära sulatama või mitte? |
|
Akaatsia Abikokk 2011-04-29 01:36:35 |
Mina olen seganud külmunud tükid tärklise ja veidikese suhkruga ilma sulatamata. Kui panen koogile katteks, olen tärklisele lisaks pannud ka riivsaia | |
Enely Abikokk 2011-05-13 01:11:11 |
Kas
selle šokolaadikoogi tainas jääb väga vedel ja küpsetamiseks peaks olema kõrgete äärtega plaat? Ja kui ma tahan, et ta jääks ilus kõrge (panen hapukoort vahele), siis peaks küpsetama topelt koguse? Järjekordne imelik küsimus, aga äkki keegi oskab vastata:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Enely Abikokk 2011-05-13 10:17:48 |
[1quote]Kas
selle šokolaadikoogi tainas jääb väga vedel ja küpsetamiseks peaks olema kõrgete äärtega plaat? Ja kui ma tahan, et ta jääks ilus kõrge (panen hapukoort vahele), siis peaks küpsetama topelt koguse? Järjekordne imelik küsimus, aga äkki keegi oskab vastata:)[/quote]
Oskab äkki keegi vastata, tahaks täna seda teha:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Ilse Abikokk 2011-05-13 10:47:53 |
Enely:
Oskab äkki keegi vastata, tahaks täna seda teha:)[/quote]
Küpseta samades kogustes kaks kooki ja pane siis neile hapukoort vahele. Ma arvan, et kui teed topelt koguse ja kõrgemal vormil, võib küpsemisega probleeme tulla... aga ise ma pole seda kooki teinud.
[2quote]Kas selle šokolaadikoogi tainas jääb väga vedel ja küpsetamiseks peaks olema kõrgete äärtega plaat? Ja kui ma tahan, et ta jääks ilus kõrge (panen hapukoort vahele), siis peaks küpsetama topelt koguse? Järjekordne imelik küsimus, aga äkki keegi oskab vastata:) |
|
Blondie Abikokk 2011-05-13 13:32:52 |
Ilsu:
Küpseta samades kogustes kaks kooki ja pane siis neile hapukoort vahele. Ma arvan, et kui teed topelt koguse ja kõrgemal vormil, võib küpsemisega probleeme tulla... aga ise ma pole seda kooki teinud.[/quote]
Sa võid teha ju suure plaadiga ja lõigata pooleks (nii saadki kaks ühesugust kihti). Topelt koguse ja kõrgema vormiga tuleb ilmselt tõesti läbiküpsemise probleem, siis ikka eraldi kihid pigem küpsetada. Enely:
Oskab äkki keegi vastata, tahaks täna seda teha:)[3quote]Kas selle šokolaadikoogi tainas jääb väga vedel ja küpsetamiseks peaks olema kõrgete äärtega plaat? Ja kui ma tahan, et ta jääks ilus kõrge (panen hapukoort vahele), siis peaks küpsetama topelt koguse? Järjekordne imelik küsimus, aga äkki keegi oskab vastata:) |
|
Enely Abikokk 2011-05-13 16:02:08 |
Ok, katsetan siis täna, aitäh:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
<< < 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 > >> |