Tiina Abikokk 2011-03-27 22:32:59 |
GretaKir:
Ma usun küll, siis vee asemel, aga kas 50 g piimapulbrit ja 5 dl vett on sama mis 5 dl piima, ei oska küll arvata.
Samas on pärmitainas selline tainas, et polegi suurt vahet, mis vedelik seal on. Nii et mina asendaksin julgesti. ning eelmise postituse kohta veel, et mis te arvate kas tohib piima piimapulbri asemel seal kasutada? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-27 22:43:42 |
Tiina:
Ikka võib. See on soomlaste originaalretsept, kodus võib vabalt piima kasutada. Ja lisaks siis seda, et 1 dl jahu on 60 g, 1 dl suhkrut on 85 g.
GretaKir:
Ma usun küll, siis vee asemel, aga kas 50 g piimapulbrit ja 5 dl vett on sama mis 5 dl piima, ei oska küll arvata.
Samas on pärmitainas selline tainas, et polegi suurt vahet, mis vedelik seal on. Nii et mina asendaksin julgesti.ning eelmise postituse kohta veel, et mis te arvate kas tohib piima piimapulbri asemel seal kasutada? |
|
Zoozi Abikokk 2011-03-30 12:20:47 |
Selline küsimus siis, kas tuorekelmu = muovikelmu=plastic wrap ? Kas see 150-kraadist kuumutamist talub? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-30 12:27:11 |
Zoozi:
Zoozi, mina ei oska vastata :( Ma kohtan pidevalt retsepte, kus kästakse mingi asi toidukilesse keerata ja ahju panna, aga ise ei julge. Asendan enamasti küpsetuspaber või fooliumiga..
EDIT: Vaatasin just nt Serla.fi veebilehelt, et nende 'tuorekelmu' on mõeldud kasutamiseks toitude säilitamisel külmkapis. Kuumutamisest ei sõnagi.
Selline küsimus siis, kas tuorekelmu = muovikelmu=plastic wrap ? Kas see 150-kraadist kuumutamist talub? |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-03-30 12:36:09 |
Ma olen toidukilega teinud kana ballotine. St. kannatab 100+ kraadi, aga kas just 150? Ei juhtunud midagi. Peale selle ehk, et natuke plastikumolekule vm. toiduga koos sain. | |
Zoozi Abikokk 2011-03-30 12:38:36 |
Pille:
Mul on hetkel X-tra toidukile, siin on kirjas, et ei sobi külmutamiseks ega mikrolaineahju.
Zoozi:
Zoozi, mina ei oska vastata :( Ma kohtan pidevalt retsepte, kus kästakse mingi asi toidukilesse keerata ja ahju panna, aga ise ei julge. Asendan enamasti küpsetuspaber või fooliumiga..
EDIT: Vaatasin just nt Serla.fi veebilehelt, et nende 'tuorekelmu' on mõeldud kasutamiseks toitude säilitamisel külmkapis. Kuumutamisest ei sõnagi.Selline küsimus siis, kas tuorekelmu = muovikelmu=plastic wrap ? Kas see 150-kraadist kuumutamist talub? |
|
Zoozi Abikokk 2011-03-30 12:44:10 |
Mul vaja vesivannis küpsetada, aga pealmisele osale on selle toidukile peale kästud panna lisaks foolium. Võibolla nii kannatab? | |
Ilse Abikokk 2011-03-30 12:55:19 |
Zoozi:
Aga proovi lahtiarutatud küpsetuskotti, need kannatavad kuni 200 kraadi. Mina olen küll toidukilesse mässitud liha küpsetanud ja siis toimus see ka vees ja 100 kraadi juures.
Mul vaja vesivannis küpsetada, aga pealmisele osale on selle toidukile peale kästud panna lisaks foolium. Võibolla nii kannatab? |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-03-30 13:01:52 |
Zoozi:
100% kannatab. Olen teinud.
Mul vaja vesivannis küpsetada, aga pealmisele osale on selle toidukile peale kästud panna lisaks foolium. Võibolla nii kannatab? |
|
Zoozi Abikokk 2011-03-30 13:02:53 |
Ilsu:
Küpsetuskott tundub kindlam :)
Pille, kuidas sa seda terriini tegid?
Zoozi:
Aga proovi lahtiarutatud küpsetuskotti, need kannatavad kuni 200 kraadi. Mina olen küll toidukilesse mässitud liha küpsetanud ja siis toimus see ka vees ja 100 kraadi juures.Mul vaja vesivannis küpsetada, aga pealmisele osale on selle toidukile peale kästud panna lisaks foolium. Võibolla nii kannatab? |
|
<< < 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 > >> |