Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-20 22:17:16 |
Tiina:
Pean tunnistama, et kuulsin sellest vorstist esmakordselt. Uurisin veidi ja lisasin ka kokandussõnastikku. Kui nüüd veebiallikaid uskuda, siis on tegemist algselt Šveitsist pärit suitsutatud keeduvorstiga (suuruselt midagi sardelli/viinerilaadset).
Mida tähendab servelaat? Väljanägemise järgi nimetaks mina seda toodet suitsuvorstiks. Aga ehk on erilise nimetuse taga ka eriline toode/valmistusviis või midagi muud taolist? |
|
Maias Mai Kokaõpilane 2010-11-23 00:55:20 |
Piinlik lugu, aga kui pole kodus mannat, aga tahaks kohupiimavormi teha, siis millega oleks kõige kavalam asendada (mul leidub maisi-, täisteranisu-, durum-, rukki- ja kaerajahu, aga mannat, näe, ei ole :)). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-23 08:56:18 |
Maias Mai:
Ma usun, et kõik sobiksid. Maisijahuga jääks selline tihkem, täisteranisujahuga veidi koredam, aga kõik variandid töötaksid..
Piinlik lugu, aga kui pole kodus mannat, aga tahaks kohupiimavormi teha, siis millega oleks kõige kavalam asendada (mul leidub maisi-, täisteranisu-, durum-, rukki- ja kaerajahu, aga mannat, näe, ei ole :)). |
|
Silx Abikokk 2010-11-23 09:43:21 |
Pille:
Olen kaerajahuga teinud. Yum! Maias Mai:
Ma usun, et kõik sobiksid. Maisijahuga jääks selline tihkem, täisteranisujahuga veidi koredam, aga kõik variandid töötaksid..Piinlik lugu, aga kui pole kodus mannat, aga tahaks kohupiimavormi teha, siis millega oleks kõige kavalam asendada (mul leidub maisi-, täisteranisu-, durum-, rukki- ja kaerajahu, aga mannat, näe, ei ole :)). Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Enely Abikokk 2010-12-08 10:58:20 |
Tõstan enda küsimuse siis siia ehk keegi vastab:) aga mure siis selline, et kas keegi teab mis välja tuleb kui muffinite sisse (kas siis tainasse segada või keskele) panna sulatud juustu, seda siis tavalise juustu ja muude asjade asemel, olenevalt sulatatud juustu maitsest (on ju erinevaid, kanaga, kalaga jne)? Kas jääb väga rasvane ja tuleks rasvakogust vähendada? Pean silmas kõige tavalisemt muffinite retsepti. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-12-08 11:11:33 |
Rasvasuse koha pealt vaadates, või on ikka tunduvalt rasvasem kui määrdejuust, aga kuna tavaliselt tuleb või muffinite tegemisel sulatada, siis ma arvan, et kogu võid ei saa juustuga asendada, peab ehk natuke õli/võid ikka panema? St. ma ei ole proovinud määrdejuustu sulatada, kas sulab üles ja pärast on ka söödav? :/ Soovitan Sul vaadata mõnd juustumuffinite retsepti, sealt saab kindlasti vihjeid. | |
Kätrin Abikokk 2010-12-08 11:14:29 |
Enely:
Kuna sulatatud juust ei ole rasvasem, kui tavaline juust, siis keskele pannes ei tohiks olla suurt erinevust - küll aga see aspekt, et tõenäoliselt kao-sulab see juust küpsedes taina sisse.
Tainasse segades tuleb silmas pidada seda, et küpsemisaega pikendada, sest sulajuustu vee sisaldus on suurem tahkest juustust. Rasvasuse koha pealt - võibolla tibake võib vähendada, kuid samas ei näe selleks väga põhjust (samas ma ei tee ka enamasti muhvineid, milles võid on üle 100grammi)
Tõstan enda küsimuse siis siia ehk keegi vastab:) aga mure siis selline, et kas keegi teab mis välja tuleb kui muffinite sisse (kas siis tainasse segada või keskele) panna sulatud juustu, seda siis tavalise juustu ja muude asjade asemel, olenevalt sulatatud juustu maitsest (on ju erinevaid, kanaga, kalaga jne)? Kas jääb väga rasvane ja tuleks rasvakogust vähendada? Pean silmas kõige tavalisemt muffinite retsepti. |
|
Netcat Abikokk 2010-12-08 14:37:26 |
Kuidas on kogemused toorjuustu külmutamisega? Mõned ütlevad, et ei mingil juhul, teised, et vabalt võib. Igastahes üks karp Philadelphiat, mille tähtaeg hakkas kukkuma, läks sügavkülma, ilmselt ta sealt siiski oma vanas kvaliteedis välja ei tule, niiet kuidas teda hiljem kõige parem ära kasutada oleks? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2010-12-08 15:02:17 |
Netcat:
mina küll ei usu, et sellega midagi juhtuma peaks. Kõiksugu kohukesed ja kohupiimakreemid on ju igati tipp-topp sügavast võetutena. Ma usun, et kui Sa sellest pärast kooki teed, siis ei ole küll aru saada, kas otse poest või sügavast ;) Kuidas on kogemused toorjuustu külmutamisega? Mõned ütlevad, et ei mingil juhul, teised, et vabalt võib. Igastahes üks karp Philadelphiat, mille tähtaeg hakkas kukkuma, läks sügavkülma, ilmselt ta sealt siiski oma vanas kvaliteedis välja ei tule, niiet kuidas teda hiljem kõige parem ära kasutada oleks? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kiilike Abikokk 2010-12-08 15:34:34 |
Tziiki:
Küpsetatud koogi tegemiseks sobib aga tarretatava koogi tegemiseks ei sobi ... vähemalt minul sellised kogemused :(
Netcat:
mina küll ei usu, et sellega midagi juhtuma peaks. Kõiksugu kohukesed ja kohupiimakreemid on ju igati tipp-topp sügavast võetutena. Ma usun, et kui Sa sellest pärast kooki teed, siis ei ole küll aru saada, kas otse poest või sügavast ;)Kuidas on kogemused toorjuustu külmutamisega? Mõned ütlevad, et ei mingil juhul, teised, et vabalt võib. Igastahes üks karp Philadelphiat, mille tähtaeg hakkas kukkuma, läks sügavkülma, ilmselt ta sealt siiski oma vanas kvaliteedis välja ei tule, niiet kuidas teda hiljem kõige parem ära kasutada oleks? |
|
<< < 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 > >> |