Liisi Abikokk 2010-12-08 15:35:01 |
Netcat:
Hmm ma ei olegi selle peale tulnud, et kohupiima vms külmutada. Täna hommikul viskasin terve paki kohupiima prügikasti, sest tähtaeg oli üle juba nädal aega. Teinekord olen targem ;)
Kuidas on kogemused toorjuustu külmutamisega? Mõned ütlevad, et ei mingil juhul, teised, et vabalt võib. Igastahes üks karp Philadelphiat, mille tähtaeg hakkas kukkuma, läks sügavkülma, ilmselt ta sealt siiski oma vanas kvaliteedis välja ei tule, niiet kuidas teda hiljem kõige parem ära kasutada oleks? |
|
Enely Abikokk 2010-12-08 20:59:38 |
Tänan, kui uus tuhin peale tuleb ja sulatatud juustuga muffinid ära katsetan, eks siis annan teada:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
jf Kokaõpilane 2010-12-17 00:16:07 |
Kas sellele lusikale, millel on suured augud sees ja millega kuumast õlist tavaliselt asju välja tõstetakse, on mingi kompaktsem nimetus ka antud? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-17 07:55:16 |
jf:
Soovitan soojalt osta endale riiulisse Marju Taukari (aka Nami-Nami Marju) raamatu "Inglise-eesti-inglise kokandussõnastik" - seal on kõikidele sellistele küsimustele vastused olemas :)
Siin on ka sellest juttu olnud.
Kas sellele lusikale, millel on suured augud sees ja millega kuumast õlist tavaliselt asju välja tõstetakse, on mingi kompaktsem nimetus ka antud? |
|
Netcat Abikokk 2010-12-17 11:12:22 |
Liisi:
Kohupiima kohta ei tea, aga Philadelphia külmus päris hästi. Ülessulanu oli vähe teralisem ja vedelam kui tavaliselt, aga et segasin selle võileivakattesse, siis polnud mingit vahet.
Edaspidi hakkangi sooduspakkumistelt saadud toorjuustu sügavkülma varuma, sest mul on juba nii palju seda kraami hukka läinud, et õigel ajal säilivusaega pole tabanud. Netcat:
Hmm ma ei olegi selle peale tulnud, et kohupiima vms külmutada. Täna hommikul viskasin terve paki kohupiima prügikasti, sest tähtaeg oli üle juba nädal aega. Teinekord olen targem ;)Kuidas on kogemused toorjuustu külmutamisega? Mõned ütlevad, et ei mingil juhul, teised, et vabalt võib. Igastahes üks karp Philadelphiat, mille tähtaeg hakkas kukkuma, läks sügavkülma, ilmselt ta sealt siiski oma vanas kvaliteedis välja ei tule, niiet kuidas teda hiljem kõige parem ära kasutada oleks? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Oliivipuu Abikokk 2010-12-19 22:40:06 |
Palun öelge, missugune on kvaliteetne majonees? Miks retseptides niisugust nimetust kasutatakse? Ilmselt on sellel mingi sügavam tähendus. Ette tänades ja kauneid pühi soovides! | |
Ilse Abikokk 2010-12-20 06:13:07 |
Oliivipuu:
Meie peres on juba päris kaua aastaid olnud kasutuses Hellmann's originaal. Olen vahel huvi pärast ka midagi muud ostnud aga ei Hellmann's on siiski kõige rohkem minu maitsele.
Palun öelge, missugune on kvaliteetne majonees? Miks retseptides niisugust nimetust kasutatakse? Ilmselt on sellel mingi sügavam tähendus. Ette tänades ja kauneid pühi soovides! |
|
Netcat Abikokk 2010-12-20 07:41:19 |
Ilsu:
Muidugi kui eriti snoob olla, siis väidetavalt on eriti originaalne Hellmann's originaal ainult see, mida Stockmannis müüakse ja 69 krooni purk maksab.
Need odavamad Poolas toodetud variandid pidid palju viletsamad olema. Ise ei ole võrrelnud. Ostan seda poola ersatsi juba aastaid. Kõik kodumaised majoneesid on pigem nagu mingid majoneesiasendajad, mitte päris asi. Kunagi ammu tarvitasin ka Lehtsala majoneesi, aga seda ei saa sealtpeale soovitada, kui nad hakkasid majoneesi sisse jahu panema. Oliivipuu:
Meie peres on juba päris kaua aastaid olnud kasutuses Hellmann's originaal. Olen vahel huvi pärast ka midagi muud ostnud aga ei Hellmann's on siiski kõige rohkem minu maitsele.Palun öelge, missugune on kvaliteetne majonees? Miks retseptides niisugust nimetust kasutatakse? Ilmselt on sellel mingi sügavam tähendus. Ette tänades ja kauneid pühi soovides! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-12-20 15:24:53 |
Oliivipuu:
Retseptides, eriti välismaistes, tähendab see seda, et majonees on tehtud päris munakollastest koos päris sinepiga. Ei ole mingist pulbrist kokku segatud keemia.
Vali oma lemmikbränd ja lase hea maitsta.
Palun öelge, missugune on kvaliteetne majonees? Miks retseptides niisugust nimetust kasutatakse? Ilmselt on sellel mingi sügavam tähendus. Ette tänades ja kauneid pühi soovides! |
|
Seenekas Abikokk 2010-12-20 15:29:35 |
Meie perele ei meeldi eriti sellised paksud majoneesid nagu Hellmann`s. Kõige rohkem tahaks sellist nagu nõuka ajal oli, veidi hapukat ja vedelat. Seega läheb meil hetkel loosi Salvesti majonees klaaspurgis. Varem sai Formeeri oma ostetud, aga see muutus ühel hetkel selliseks kallertunud tarretiseks voolava asemel. Siis sai mingeid kilepakimajoneese proovitud ja lõpuks ei meeldinud enam ükski. Pidevalt toimus mingi maitse või kontsistentsi muutus. | |
<< < 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 > >> |