"rumalad küsimused"

Stardust
Abikokk
2010-10-19 14:47:19
Netcat:
Küsimus nende kuulsate Pille peedipirukate kohta. Kas neid kõlbab ka külmalt serveerida, või on nad mõeldud peamiselt otse ahjust võttes tarvitamiseks? Aga eelmisel päeval valmistehtuna? Üles soojendada või mitte?
Mina olengi neid ainult samal päeval külmalt serveerinud, soojalt pole isegi mitte proovinud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-19 16:42:57
Stardust:
Netcat:
Küsimus nende kuulsate Pille peedipirukate kohta. Kas neid kõlbab ka külmalt serveerida, või on nad mõeldud peamiselt otse ahjust võttes tarvitamiseks? Aga eelmisel päeval valmistehtuna? Üles soojendada või mitte?
Mina olengi neid ainult samal päeval külmalt serveerinud, soojalt pole isegi mitte proovinud.
Maitsvad nii ja naa :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2010-10-30 10:07:11
Mei tekkis hommikulauas diskussioon sõna "granuleeritud" ümber. Mina arvasin, et granuleeritud tee tähendab lahustuvat teed ja mees arvas midagi muud. Umbes, et on graanuliteks pressitud teelehed või midagi sellist. Millega siis tegu on? Igatahes maitse oli sel asjal jube, selles olime ühisel arvamusel.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-30 10:38:29
Seenekas:
Mei tekkis hommikulauas diskussioon sõna "granuleeritud" ümber. Mina arvasin, et granuleeritud tee tähendab lahustuvat teed ja mees arvas midagi muud. Umbes, et on graanuliteks pressitud teelehed või midagi sellist. Millega siis tegu on?
Mõlemal on õigus :) Granuleeritud tähendab sõmeraks/teraliseks tehtud. Nii suurte graanulitena lahustuv kohv (Nescafe Gold on mul kapis kõiksugu dessertide tegemiseks), Hippi erinevad teegraanulid imetavatele emadele või apteegist ostetud teegraanulid külmetuste ravimiseks. Samas kuuluks tõesti siia alla ka pallikesteks rullitud teelehed (kuulsaim on ilmselt hiinlaste Gunpowder tee).

Allapalla
Kokaõpilane
2010-10-30 11:36:07
Tere Minul selline küsimus,et millist feta juustu kasutada/osta kui retseptis on märgitud feta juust?? Neid on ju mustmiljon sorti. Milline on see õige? Mõtlen praegu just nt fetajuustu pirukate (lehttaignast)peale, mida müüakse igas suuremas kaupluses? Proovisin korra ise teha aga see feta mis ma ostsin (ei mäleta enam milline) ei sulanud pirukas ära, vaid jäi samasuure tükina nagu ma sinna panin ja see oli suht soolane. Äkki oskate öelda,millist osta? Pilt poleks ka paha :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-30 13:03:37
Allapalla:
Tere Minul selline küsimus,et millist feta juustu kasutada/osta kui retseptis on märgitud feta juust?? Neid on ju mustmiljon sorti. Milline on see õige? Mõtlen praegu just nt fetajuustu pirukate (lehttaignast)peale, mida müüakse igas suuremas kaupluses? Proovisin korra ise teha aga see feta mis ma ostsin (ei mäleta enam milline) ei sulanud pirukas ära, vaid jäi samasuure tükina nagu ma sinna panin ja see oli suht soolane. Äkki oskate öelda,millist osta? Pilt poleks ka paha :)
Oleneb pirukast - kui soovid sellist kreemise-ühtlase täidisega pirukat, siis osta neid fetajuustulaadseid juuste (sinises pakis fetaki on minu lemmik, vt pilti allpool). .

Allapalla
Kokaõpilane
2010-10-30 14:28:48
Pille:
Allapalla:
Oleneb pirukast - kui soovid sellist kreemise-ühtlase täidisega pirukat, siis osta neid fetajuustulaadseid juuste (sinises pakis fetaki on minu lemmik, vt pilti allpool). http://www.gastrostella.cz/produkty/1021153.jpg.
Kreemise täididega ikka,nagu need pirukad enamuses on. Ja kui ma nüüd ei eksi,siis oli ka mul eelmine kord sellises sinises pakis juust aga see jäigi pirukas tükki,ei sulanud laiali ja oli soolane,isegi liiga soolane. Kas neid on sellises sinises pakendis variante veel?
Netcat
Abikokk
2010-10-30 15:24:34
Pille:
Stardust:
Netcat:
Ei olnud viga jah. Aga pakkumise mõttes, täielik disaster. Vist üks inimene proovis, ülejäänud viisin koju ja sõin ise ära. :(

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2010-10-30 15:27:02
Pille:
Samas kuuluks tõesti siia alla ka pallikesteks rullitud teelehed (kuulsaim on ilmselt hiinlaste Gunpowder tee).
Mulle ei oleks küll pähe tulnud Gunpowderit granuleerituks liigitada. Kui need rullikesed vette panna, siis nad ju ei lahustu, nagu graanulid, vaid rulluvad lehtedeks lahti tagasi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-30 15:36:23
Netcat:
Pille:
Stardust:
Ei olnud viga jah. Aga pakkumise mõttes, täielik disaster. Vist üks inimene proovis, ülejäänud viisin koju ja sõin ise ära. :(
Müstika, Netcat. Mu sõbrad pole ka peale 4-5 aastat veel tüdimuse märke näidanud, veelgi enam, ikka ja jälle pakutakse neid mulle, kui ise külas käin. Pole veel kohanud inimest, kes neid ei taha :O

<< 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 >>