Seenekas
Abikokk 2010-09-17 17:57:49 |
Ei hakka teid kõiki eelnevalt tsiteerima, aga juurviljade ülekasvatamine on minu meelest osadel inimestel elustiili üks osa. Kui maitsevahet ei tee, siis pole ju suurusel tähtsust muud kui hetkel saadava massi osas. :D Ähh, olen ka tänuga vastu võtnud suvikõtvitsasuurusi kurke ja viiekiloseid suvikõrvitsaid. Kahjuks jääb neist vähe kasutamiskõlbulikku potti pista. Pigem sama palju, kui noorematena ära korjates. | |
Sasha
Abikokk 2010-09-17 21:03:14 |
Ma tean, millest te räägite :D | |
Seenekas
Abikokk 2010-09-19 10:51:02 |
Mul on küsimus ühe köögividina kohta. Märkasin Prismas Jamie Oliveri näpukaitset. Onn selline aasaga palstvidin, mis peaks siis noa kiirel käsitsemisel näppe säästma. Kas keegi on kasutanud ja millised on kommentaarid. Hakin üsna kiiresti, aga näppe ei oska hoida. Mitte, et ma kogu aeg näppu lõikaksin. :D | |
Seenekas
Abikokk 2010-09-19 12:53:14 |
Veel üks küsimus. Ei leidnud kokandusssõnastikust seletust sõnale "vinnutamine". Kuidas seda täpselt defineerida? | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-19 13:12:48 |
Seenekas:
Lisasin: vinnutama
Veel üks küsimus. Ei leidnud kokandusssõnastikust seletust sõnale "vinnutamine". Kuidas seda täpselt defineerida? |
|
Ullike
Abikokk 2010-09-19 16:56:16 |
Võtaks ka sõna kurkide osas. Minul on ka ikka iga aasta ümmargusi kurke. No kasutan küll neid F1 seemneid, aga ikka on osad kurgid juba päris pisikestena täitsa pallid. Et on siis mingi nipp selliste kurkide vältimiseks? (neid on ju kehva purki ka panna) Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Seenekas
Abikokk 2010-09-19 21:57:24 |
Ullike:
Mul nüüd seoses ilmade jahenemisega hakkasid kasvuhoones olevad (avamaa) kurgid andma tilga ja pirnikujulisi vilju. Suvel olid ilusad sirged. Kusjuures mõlemad sordid. Olen ka mõelnud asja kohta uurida. Võtaks ka sõna kurkide osas. Minul on ka ikka iga aasta ümmargusi kurke. No kasutan küll neid F1 seemneid, aga ikka on osad kurgid juba päris pisikestena täitsa pallid. Et on siis mingi nipp selliste kurkide vältimiseks? (neid on ju kehva purki ka panna) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-19 22:25:09 |
Seenekas:
Ullike - Sa ilmselt ei ürita iga aasta ise F1 seemneid korjata, et järgmisel aastal mulda panna. Nendest ei tule lihtsalt samad viljad. :)
Kurkide imeliku kuju kohta on mõned põhjused kirjas nt siin (pmst: probleemid tolmeldamisel, liigne kuumus, liigne niiskus, liigne väetamine. Ühesõnaga, sada põhjust võib olla :))
Ullike:
Mul nüüd seoses ilmade jahenemisega hakkasid kasvuhoones olevad (avamaa) kurgid andma tilga ja pirnikujulisi vilju. Suvel olid ilusad sirged. Kusjuures mõlemad sordid. Olen ka mõelnud asja kohta uurida.Võtaks ka sõna kurkide osas. Minul on ka ikka iga aasta ümmargusi kurke. No kasutan küll neid F1 seemneid, aga ikka on osad kurgid juba päris pisikestena täitsa pallid. Et on siis mingi nipp selliste kurkide vältimiseks? (neid on ju kehva purki ka panna) |
|
Seenekas
Abikokk 2010-09-27 14:10:10 |
MIks peab purgid peale kuuma hoididega täitmist ja kaanetamist kummuli panema? Kaasa küsis ja ma ei osanud vastata. See oleks nagu mingi algtõde minu jaoks. :) | |
Tiramiiiisu
Kokaõpilane 2010-09-27 14:20:07 |
Seenekas:
Vist sellepärast, et veenduda tihendite pidavuses ehk et ega kaaned ei leki. Ma ise pole kummuli pannud, vaid kergelt käes kallutanud peale kaanetamist. MIks peab purgid peale kuuma hoididega täitmist ja kaanetamist kummuli panema? Kaasa küsis ja ma ei osanud vastata. See oleks nagu mingi algtõde minu jaoks. :) |
|
| << < 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 > >> | ||