Seakass
Kokaõpilane 2010-09-28 17:45:08 |
Tiramiiiisu:
Minu meelest on see ka sellega seotud, et õhumullid hoidise vahelt välja saaks - siis ei rikne vast nii kiiresti.
Seenekas:
Vist sellepärast, et veenduda tihendite pidavuses ehk et ega kaaned ei leki. Ma ise pole kummuli pannud, vaid kergelt käes kallutanud peale kaanetamist.MIks peab purgid peale kuuma hoididega täitmist ja kaanetamist kummuli panema? Kaasa küsis ja ma ei osanud vastata. See oleks nagu mingi algtõde minu jaoks. :) |
|
Tziiki
Abikokk 2010-10-10 16:44:24 |
aidake hädalist-ostsin uue ahju ja aru mina ei saa kus on see indikaator, mis näitab, et soovitud temperatuur on saavutatud. On ehk kellelgi nõu anda? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tiramiiiisu
Kokaõpilane 2010-10-11 03:20:18 |
Äkki hakkab ise piiksuma, kui määratud temperatuur saavutatud?:) | |
Tziiki
Abikokk 2010-10-11 10:00:05 |
Tiramiiiisu:
eip...ei ühtegi piuksu, ega ka tulukest... Äkki hakkab ise piiksuma, kui määratud temperatuur saavutatud?:) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Blondie
Abikokk 2010-10-11 19:19:14 |
Kindel, et tal üldse on see funktsioon? Minu ahjul kustub tuluke ära, aga kui ütled, et tulukesi ka pole... | |
Tziiki
Abikokk 2010-10-11 21:36:42 |
Blondie:
ma olen kah nõutu...on siis võimalik et tänapäeval selliseid ahje tehakse :O
muidu tundub igati tore ja fäänsi olevat-isegi jahutusprogramm on peal :D Kindel, et tal üldse on see funktsioon? Minu ahjul kustub tuluke ära, aga kui ütled, et tulukesi ka pole... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Põrnikas
Abikokk 2010-10-11 23:16:03 |
Tziiki:
aga kasutusjuhend?? soovitavalt vaata originaali, tõlgetes sageli pool juttu puudu.. Blondie:
muidu tundub igati tore ja fäänsi olevat-isegi jahutusprogramm on peal :DKindel, et tal üldse on see funktsioon? Minu ahjul kustub tuluke ära, aga kui ütled, et tulukesi ka pole... |
|
Tziiki
Abikokk 2010-10-12 09:48:06 |
Põrnikas:
no manuaal ütleb mulle seda:
The oven is controlled by a thermostat
between 50 ?C and 250 ?C, depending
on the temperature required. The
thermostat pilot light turns on and
off to indicate the temperature control
during use.
ahi on kahe keeratava nupuga-ühel temperatuurivalik, teisel küpsetusmeetodi valik, mõlematel läheb nö taustavalgu põlema kui ahi on kasutuses. AGA mitte kumbgi tuli ei kustu kordagi...kui ahju kõrval seista ja hoolega kuulata, siis neid klõpse (soojendab, ei soojenda), on kenasti kuulda. Ma ise mõtlesin, et äkki on praak, et äkki peaks see taustavalgus temperatuuri nupul siiski ära kustuma? aga ahi juba integreeritud ju... Tziiki:
aga kasutusjuhend?? soovitavalt vaata originaali, tõlgetes sageli pool juttu puudu..Blondie:
muidu tundub igati tore ja fäänsi olevat-isegi jahutusprogramm on peal :DKindel, et tal üldse on see funktsioon? Minu ahjul kustub tuluke ära, aga kui ütled, et tulukesi ka pole... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liisi
Abikokk 2010-10-12 10:28:06 |
Tziiki:
Mul on AEG ahi ja selle displeil (temperatuuri kõrval) süttivad vastavalt soojenemisele järjest 3 kriipsu ja teeb 2 piiksu ka veel kui temperatuur saavutatud. Ahju väljalülitamisel kriipsud järjest kustuvad.
Äkki tasub küsida ahju edasimüüjalt?
aidake hädalist-ostsin uue ahju ja aru mina ei saa kus on see indikaator, mis näitab, et soovitud temperatuur on saavutatud. On ehk kellelgi nõu anda? |
|
Netcat
Abikokk 2010-10-19 11:24:59 |
Küsimus nende kuulsate Pille peedipirukate kohta. Kas neid kõlbab ka külmalt serveerida, või on nad mõeldud peamiselt otse ahjust võttes tarvitamiseks? Aga eelmisel päeval valmistehtuna? Üles soojendada või mitte?
Murran siin pead, mida pakkuda soolaseks oma sünnipäeval ja on kõhklus nende pirukate (hästi lihtne teha), mingite muffinite (lihtne teha ja transportida) ja Kodukirja retsepti järgi pastinaagi-singisaiade (palju aegavõtvat jama, aga tean, et seisavad mitu päeva söödavad ja on ka külmalt head) vahel. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
| << < 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 > >> | ||