Fre Abikokk 2010-02-19 23:29:17 |
Ühesõnaga tänud kõigile kaasamõtlejatele, ma saan aru et minu järgmine koolitus peaks olema "vispeldamine 101" arvestades seda et ma ei suuda eriti midagi peale vahukoore normaalselt vahustada. | |
Kätrin Abikokk 2010-02-20 00:24:34 |
Fre:
Mul on ka koolitust KA kasutamiseks vaja - lisaks sellele, et ma olen 2 pavlovat KA tuksi keeranud ja minumeelest teeb ta mul üldse liiga kõvat häält - no ma ei tea, selline imemasin on, et tahaks kohe kedagi teist oma silmaga seda kasutamas näha. Liiga võimas vist minu jaoks ka - ma kohe tahaks 10ndal astmel munavalgeid vahustada :D
Ühesõnaga tänud kõigile kaasamõtlejatele, ma saan aru et minu järgmine koolitus peaks olema "vispeldamine 101" arvestades seda et ma ei suuda eriti midagi peale vahukoore normaalselt vahustada. |
|
Fre Abikokk 2010-02-20 09:54:10 |
Kätrin:
No ma munavalgeid enam eriti KAga ei ründagi kui nüüd aus olla. Mingid esimesed korrad õnnestus asi hullult tuksi keerata ja siis hakkasin hiljem liiga vähe vahustades biskviidi pähe ahjust omletti saama. Ühesõnaga me saame siis Pillele uue koolituse teema ka välja pakkuda aga palun meid siiski olemasolevatest vajakajäämistest hoolimata lubada ka Hiina või Gruusia koolitusele. Mul on ka koolitust KA kasutamiseks vaja - lisaks sellele, et ma olen 2 pavlovat KA tuksi keeranud ja minumeelest teeb ta mul üldse liiga kõvat häält - no ma ei tea, selline imemasin on, et tahaks kohe kedagi teist oma silmaga seda kasutamas näha. Liiga võimas vist minu jaoks ka - ma kohe tahaks 10ndal astmel munavalgeid vahustada :D |
|
Kätrin Abikokk 2010-02-20 10:03:26 |
Fre:
Täpselt minu mõte :D:D
Kätrin:
No ma munavalgeid enam eriti KAga ei ründagi kui nüüd aus olla. Mingid esimesed korrad õnnestus asi hullult tuksi keerata ja siis hakkasin hiljem liiga vähe vahustades biskviidi pähe ahjust omletti saama. Ühesõnaga me saame siis Pillele uue koolituse teema ka välja pakkuda aga palun meid siiski olemasolevatest vajakajäämistest hoolimata lubada ka Hiina või Gruusia koolitusele.Mul on ka koolitust KA kasutamiseks vaja - lisaks sellele, et ma olen 2 pavlovat KA tuksi keeranud ja minumeelest teeb ta mul üldse liiga kõvat häält - no ma ei tea, selline imemasin on, et tahaks kohe kedagi teist oma silmaga seda kasutamas näha. Liiga võimas vist minu jaoks ka - ma kohe tahaks 10ndal astmel munavalgeid vahustada :D |
|
Enely100 Abikokk 2010-02-22 19:07:49 |
Kust osta toiduvärvi? Olen otsinud Konsumist, Grossist, Säästumarketist, Rimist ja mõnest väikepoest ning ei midagi! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-22 19:11:15 |
Enely100:
Toiduvärvidel on lausa oma teema :)
Kust osta toiduvärvi? Olen otsinud Konsumist, Grossist, Säästumarketist, Rimist ja mõnest väikepoest ning ei midagi! |
|
Fre Abikokk 2010-02-22 21:01:23 |
Kätrin:
Ohjeesus, ma arvasin et teravatipulisus on NORMAALNE aga nüüd selgub et see on mingi error..... Minul selline küsimus muhvinite kohta - tihtipeale kerkivad need viltu ja selliseks teravatipuliseks - millest see tuleb ja kuidas seda vältida? |
|
Kätrin Abikokk 2010-02-22 22:04:57 |
Fre:
:D:D:D
No need Pille shokolaadimuhvinid, mis praegu on esilehel - need on kõik ühtlaselt kerkinud - sedasi ilusti.
Ma tahaks ka selliseid, mitte koonuseid.
Kätrin:
Ohjeesus, ma arvasin et teravatipulisus on NORMAALNE aga nüüd selgub et see on mingi error.....Minul selline küsimus muhvinite kohta - tihtipeale kerkivad need viltu ja selliseks teravatipuliseks - millest see tuleb ja kuidas seda vältida? |
|
Elis Abikokk 2010-02-22 22:46:33 |
Fre:
Hahaha, hea teema küll, aga ma pidasin seda ka täiesti normaalseks nähtuseks. Samas ma polegi kunagi seda ideaalset ümarust taga ajanud. Enda puhul olen tähele pannud, et "tipp" tekib just siis, kui sa selle nö ise taignaga sinna tekitad. Ehk siis lusikaga tainast vormi tõstes ikka jääb ju keskele kõrgem koht (kui just vedelamat sorti taigen pole, mis ise siledaks vajub), sellest ka "tipp". Mina tavaliselt seda ühtlaseks siluma ei hakkagi, sest see ebakorrapärase kujuga muffin on siuke kodusem :) Kätrin:
Ohjeesus, ma arvasin et teravatipulisus on NORMAALNE aga nüüd selgub et see on mingi error.....Minul selline küsimus muhvinite kohta - tihtipeale kerkivad need viltu ja selliseks teravatipuliseks - millest see tuleb ja kuidas seda vältida? |
|
Kiisu Kokaõpilane 2010-02-26 12:23:32 |
Nii, vb on see juba kuskil olnud aga mina sattusin eile jännni martspani rullimisega. Kleepus laua ja rulli külge ja ei õnnestunudki..
Nimelt oli plaan teha küpsisetort martsipani kattega aga jah-.. martsipani tuli kõrvale süüa.
Kuidas see siis käib??? Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
<< < 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 > >> |