"rumalad küsimused"

Netcat
Abikokk
2009-11-22 14:46:06
Huvitav, et mul siis on õnnestunud. Ehk on asi selles, et ei prae hakkliha eriti suurte tompudena. Igastahes seest "mitte-roosaks" muutub ta praktiliselt kohe. Ma muidugi igasuguseid kahtlasi segusid ei osta ka.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2009-11-22 14:58:04
Netcat:
Huvitav, et mul siis on õnnestunud. Ehk on asi selles, et ei prae hakkliha eriti suurte tompudena. Igastahes seest "mitte-roosaks" muutub ta praktiliselt kohe. Ma muidugi igasuguseid kahtlasi segusid ei osta ka.
Kõlab kangesti nii, et toimetad seda praadimist ka natuke madalamal temperatuuril kui mina. Ehk see on ka sibulale leebem :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2009-11-22 15:08:17
Sibulat praen küll alguses väga tasakesi. Õigem oleks öelda, hautan natuke. Siis, enne kui sibul hakkab muljet võtma, panen hakkliha pannile ja keeran leegi üles, ja hakkliha saab nii kiiresti valmis, et ei jõua selgagi pöörata. Siinkohal tuleb meelde, kui ma maal elektripliidil suurt pannitäit hakkliha praadisin... ja praadisin.. ja praadisin.. ja asi ei tahtnudki valmis saada. Niiet ehk on asi gaasi- ja elektripliidi vahes?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Cashmir
Abikokk
2009-11-22 17:31:57
Mul on ka tunne, et see sõltub veidi pliidist. Ise eelistan samamoodi sibula enne õrnalt läbi hautada ja siis liha lisada, sibul jääb sedasi kuidagi mõnusam.
Seenekas
Abikokk
2009-11-22 17:47:55
Mul läheb ka sibul enne ja toimetan kas gaasi või puupliidil. Varem on mul olnud elektripliite ja siis olen ka alustanud sibulast, aga hakkliha edasise praadimisega oli alati mingi jama kaasnenud. See oli ilmselt rohkem pannidest kinni, sest alailma keegi kodakondsetest pani mu järjekordse panni tulele "natukeseks soojenema" ja siis "natuke unustas", mis lõppes veel ühe kõvera põhjaga panniga, mis siis enam teatavasti elektripliidil päris hästi ei toimi...
Seenekas
Abikokk
2009-11-27 11:48:16
On vist rumalate küsimuste teemast välja, aga kas keegi oskaks juhatada, kas ja kust Tallinnas riisijahu oleks võimalik osta. Või ka mujal muidugi.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-27 11:50:00
Seenekas:
On vist rumalate küsimuste teemast välja, aga kas keegi oskaks juhatada, kas ja kust Tallinnas riisijahu oleks võimalik osta. Või ka mujal muidugi.
Co-Marketi suuremates poodides (vähemalt Viimsi omas) on mõned sellised ökotooteid pakkuvad riiulid ja seal nt oli paar päeva tagasi. Üsna kallis kraam oli..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2009-11-27 12:23:23
Pille:
Seenekas:
Co-Marketi suuremates poodides (vähemalt Viimsi omas) on mõned sellised ökotooteid pakkuvad riiulid ja seal nt oli paar päeva tagasi. Üsna kallis kraam oli..
aga Veski Matil ka riisijahu täitsa olemas-selline kena helesinine pakk, müügil Tartus pea igas toidupoes...Selver, Rimi...ja hind igati OK-vist oli 20.- ringis see pakk

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Ullike
Abikokk
2009-11-27 12:30:11
Ma siis võtan ennast nende rumalate küsimustega järjekorda: Mida tehakse selle riisijahuga?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-27 12:37:29
Tziiki:
Pille:
Seenekas:
aga Veski Matil ka riisijahu täitsa olemas-selline kena helesinine pakk, müügil Tartus pea igas toidupoes...Selver, Rimi...ja hind igati OK-vist oli 20.- ringis see pakk http://www.veskimati.ee/uus_riisijahu_1kg.jpg
No näed, kui tore! Vastus on tihti lihtsam, kui me arvatagi oskame :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>