Tziiki Abikokk 2009-11-27 12:45:23 |
Ullike:
riisijahu on selline põnev jahu, et võid sellega asendada nisujahu retseptides, aga tulemus on selline sõmeram...ma olen kasutanud kastme paksendamisel, aga teinud ka keeksi (mu nami-nami kasutaja kokaraamatus on sellest isegi pilt). Keeks näiteks jäi selline pudedam ja erinevalt nisujahu keeksist ei sobi seisma jätmiseks (muutub kuivemaks).
veel saad teha nt aurusaiu ja ka putru (kui jahupudrud meeldivad) Ma siis võtan ennast nende rumalate küsimustega järjekorda: Mida tehakse selle riisijahuga? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-27 12:47:50 |
Tziiki:
Tegin riisijahu jaoks eraldi teema. Tziiki - ole pai ja postita oma vastus sinna ka, eks!
Ullike:
riisijahu on selline põnev jahu, et võid sellega asendada nisujahu retseptides, aga tulemus on selline sõmeram...ma olen kasutanud kastme paksendamisel, aga teinud ka keeksi (mu nami-nami kasutaja kokaraamatus on sellest isegi pilt). Keeks näiteks jäi selline pudedam ja erinevalt nisujahu keeksist ei sobi seisma jätmiseks (muutub kuivemaks).
veel saad teha nt aurusaiu ja ka putru (kui jahupudrud meeldivad)Ma siis võtan ennast nende rumalate küsimustega järjekorda: Mida tehakse selle riisijahuga? |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-11-27 14:43:54 |
Aga mind huvitaks kus kohast saaks Eestis nisutärklist? | |
Dee Abikokk 2009-12-01 17:02:46 |
Minu tänane rumal küsimus: soovin teha seda: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=2579 pitsapõhja, aga kas sealne 1 pakk kuivpärmi vastab 50g värskele pärmile? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-01 17:26:03 |
Dee:
Üks kuivpärmipakk vastab 25 g värskele pärmile. Üldiselt olen ma kõrva taha pannud, et 500 g jahu jaoks piisab 25 g pärmist (e ühest kuivpärmipakist), kui tegemist on soolaste saiade-leibade-pirukatega. Kui tahan pehmet ja kohevat magusat saia, siis olen võtnud sama jahukoguse puhul pärmi topelt.
Siin teemas on ka pärmist juttu.
Minu tänane rumal küsimus: soovin teha seda: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=2579 pitsapõhja, aga kas sealne 1 pakk kuivpärmi vastab 50g värskele pärmile? |
|
Dee Abikokk 2009-12-04 00:08:46 |
Pille:
Aitäh, Pille. :) Dee:
Üks kuivpärmipakk vastab 25 g värskele pärmile. Üldiselt olen ma kõrva taha pannud, et 500 g jahu jaoks piisab 25 g pärmist (e ühest kuivpärmipakist), kui tegemist on soolaste saiade-leibade-pirukatega. Kui tahan pehmet ja kohevat magusat saia, siis olen võtnud sama jahukoguse puhul pärmi topelt.
Siin teemas on ka pärmist juttu.Minu tänane rumal küsimus: soovin teha seda: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=2579 pitsapõhja, aga kas sealne 1 pakk kuivpärmi vastab 50g värskele pärmile? |
|
Ullike Abikokk 2009-12-04 20:40:50 |
Kas keegi on teinud Key Lime pie kooki? Mis suuruses vormile see retsept mõeldud on ? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-04 22:28:04 |
Ullike:
Selles Key Lime Pie retseptis on ju kenasti öeldud, et 24 cm vormi sisse läheb :)
Kas keegi on teinud Key Lime pie kooki? Mis suuruses vormile see retsept mõeldud on ? |
|
Ullike Abikokk 2009-12-05 10:02:10 |
Pille:
Aitähh, Pille. Oli küll, aga põhja tundus kuidagi palju olevat ja sellepärast hakkasin kahtlema. Ullike:
Selles Key Lime Pie retseptis on ju kenasti öeldud, et 24 cm vormi sisse läheb :)Kas keegi on teinud Key Lime pie kooki? Mis suuruses vormile see retsept mõeldud on ? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Ullike Abikokk 2009-12-09 10:23:19 |
Tundub, et olen siin teemas tegija =D
Sain eile suure hulga verivorste, aga praegu, kui esimene vorsti-isu on juba kustutatud, ei tahaks neid süüa. Oootaks jõuludeni. Ja siit küsimus: kas verivorste võiks panna ka sügavkülma? On kellelgi kogemusi? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |