"rumalad küsimused"

Zoozi
Abikokk
2009-12-09 10:39:41
Ullike:
Tundub, et olen siin teemas tegija =D Sain eile suure hulga verivorste, aga praegu, kui esimene vorsti-isu on juba kustutatud, ei tahaks neid süüa. Oootaks jõuludeni. Ja siit küsimus: kas verivorste võiks panna ka sügavkülma? On kellelgi kogemusi?
Mina olen pannud.Pole midagi hullu juhtunud.Eks värsked ole alati paremad:)

Zoozi tegemised

Profa
Abikokk
2009-12-09 11:16:35
Ullike:
Tundub, et olen siin teemas tegija =D Sain eile suure hulga verivorste, aga praegu, kui esimene vorsti-isu on juba kustutatud, ei tahaks neid süüa. Oootaks jõuludeni. Ja siit küsimus: kas verivorste võiks panna ka sügavkülma? On kellelgi kogemusi?
Vabalt võib panna, välismaal elades oli ikka talvel suurem ports verivorste sügavas, polnud neil häda midagi.

Profa köögipool

Ullike
Abikokk
2009-12-09 12:40:40
Tänud vastajatele! Lähen nüüd vorste külmikusse sisse pressima =D=D

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Kairit
Abikokk
2009-12-10 11:27:41
Kui palju on välismaiste retseptide 1 cup, kas 1 teeklaas meie mõistes? Ilmselt sellest kuskil siin juttu, aga hetkel pole mahti otsida...aidake palun.
Zapxpxau
Abikokk
2009-12-10 12:40:34
Kairit:
Kui palju on välismaiste retseptide 1 cup, kas 1 teeklaas meie mõistes? Ilmselt sellest kuskil siin juttu, aga hetkel pole mahti otsida...aidake palun.
1 cup = 250ml, reeglina. Vahel on austraallastel ka 240ml.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-10 15:36:54
Zapxpxau:
Kairit:
1 cup = 250ml, reeglina. Vahel on austraallastel ka 240ml.
Nami-Nami rubriigis HÜVA NÕU on selline kasulik tabel. Lisaks on eraldi foorumiteema ingliskeelsete kaalu-mahumõõtude kohta.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-12-14 15:13:17
Lõhkusin ära uhmrinuia (uhmer ise jäi terveks). Kas keegi kusagil poes on näinud uhmrinuia eraldi müügil?

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Enely100
Abikokk
2009-12-21 19:35:44
Mul neid rumalaid küsimusi mitu tekkinud, aga vaid 2 on meeles :D 1. Kui leivajuuretis on külmkapis seisnud ja nüüd tahan seda kasutada, kas pean seda siis mingi aeg toatemperatuuril hoidma või võin lisada kohe külmana? 2. Kas on võimalik muna üle vahustada ja kuidas see siis välja näeks? Seda just siis, kui munavalgeid ja -kollaseid koos vahustada. Kui biskviittainast teen, siis alati mõtlen, et äkki oleks pidanud veel vahustama? Äkki oleks läinud veel kohevamaks?
Tziiki
Abikokk
2009-12-21 23:34:15
Enely100:
Mul neid rumalaid küsimusi mitu tekkinud, aga vaid 2 on meeles :D 1. Kui leivajuuretis on külmkapis seisnud ja nüüd tahan seda kasutada, kas pean seda siis mingi aeg toatemperatuuril hoidma või võin lisada kohe külmana? 2. Kas on võimalik muna üle vahustada ja kuidas see siis välja näeks? Seda just siis, kui munavalgeid ja -kollaseid koos vahustada. Kui biskviittainast teen, siis alati mõtlen, et äkki oleks pidanud veel vahustama? Äkki oleks läinud veel kohevamaks?
iseasi kui pädev ma nüüd vastama olen, aga oma kogemus: juuretis tuleb külmikust (mitte sügavkülm) ja rändab otse sooja vette... muna üle vahustada küll ei saa-kui on kogu muna...munavalge kohta eraldi vahustades ei oska öelda..

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2009-12-22 15:18:36
See on nüüd tõsiselt totakas küsimus, aga ma pole nii ammu kotiriisi keetnud. Eile tuli ette ja avastasin, et olen totaalselt ära unustanud selle triki, kuidas seda kiirkeedukotti avada. Sikutasin siit ja sealt, midagi ei juhtunud, pidin kääridega lõhki lõikama. Aga meenub nagu, et vanasti kusagilt servast tõmmates läks kott ise lahti.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>