Merilin Abikokk 2008-05-14 08:38:14 |
Pille:
Mul oli vist natuke magusam retsept, umbrohuraamatust, aga praegu ei saa vaadata (nüüd retsept blogis olemas).
PROOVITUD - oli ikka natuke liiga kummastav :P Õnneks ei teinud palju, saab ära tarvitatud, aga uuesti ilmselt ei tee.
Põrnikas:
Põrnikas, Aive Luigela naadi-rabarbrimoosiretsept on siin täitsa olemas!Thredahlia:
kõlab nii kummastavalt, et ilmselt katsetan ka, kunagi kui sa omad tulemused blogisse oled lisanud :)Ja mul on lähipäevil plaanis rabarberi-naadimoos :P Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri Abikokk 2008-05-14 23:05:25 |
Spinatiteema all küsisin kunagi, kuidas teie spinatit külmutate -küsin siin hoidistamine all uuesti. Sest poekülmutatud spinat tõesti ei kõlba tarvitada, imho. | |
Põrnikas Abikokk 2008-05-15 00:06:49 |
Thredahlia:
selle peale mõtlen, et äkki katsetan mõnele nami-namis olevale rabarberitšatnile naate juurde panna, äkki tuleb söödavam. Pille:
Mul oli vist natuke magusam retsept, umbrohuraamatust, aga praegu ei saa vaadata (nüüd retsept blogis olemas).
PROOVITUD - oli ikka natuke liiga kummastav :P Õnneks ei teinud palju, saab ära tarvitatud, aga uuesti ilmselt ei tee.Põrnikas:
Põrnikas, Aive Luigela naadi-rabarbrimoosiretsept on siin täitsa olemas!kõlab nii kummastavalt, et ilmselt katsetan ka, kunagi kui sa omad tulemused blogisse oled lisanud :) |
|
Tullia Abikokk 2008-05-15 10:38:55 |
Teen täna mõned pudelid rabarbrimahla, sest talvevarud on lõppenud ja poemahlu me ei tarbi. | |
Hexy Abikokk 2008-05-15 23:35:45 |
Tullia:
mul on ka kodused mahlad rohkem meelejärgi. nüüd võtsin teist eeskuju ja tegin esimese hoidise seeaasta, ammulubatud rabarberi-ingverimoosi. päris hea mõnusalt ingverit on tunda ja natsa hapukas. keedumoose mulle meeldib teha igasuguseid huvitavaid kombinatsioone, a siiamaani olen igat retsepti ainult ühe korra teinud. nüüd peax rabarberi moosi sööma ja vaatama kas see rabarberimoos on selline mida ka järgmisel aastal teha või ei.
Teen täna mõned pudelid rabarbrimahla, sest talvevarud on lõppenud ja poemahlu me ei tarbi. |
|
Aurora Abikokk 2008-05-27 11:11:57 |
Kuna kodus oli laime ülearu, keetsin eile kokku sellise vist moosi - ei, pigem ehk mingile soolasele toidule lisandiks sobiva keeduse - kõrvits+õun+laim+ingver. Kogu selle keedetud gemüse pressisin läbi sõela. Tulemus oli päris intrigeeriva maitsega. | |
Vandiste Abikokk 2008-06-16 13:37:40 |
Tullia:
Selle aasta esimese hoidisena tegin eile ülalviidatud rabarbrimahla (koguseks tuli 8*0,75 l).
Aga maasikad hakkavad juba tulema, lapsed käisid vanaisaga suvilas ja tõid mulle ka paar suurt punast marja. Nämm :P, küll olid hääd! Teen täna mõned pudelid rabarbrimahla, sest talvevarud on lõppenud ja poemahlu me ei tarbi. |
|
Pulavik Abikokk 2008-06-16 16:58:52 |
Pille:
Tegin seda džemmi juba mõni aeg tagasi tegelikult- ja tõesti hea on! Aitäh, Pille! Pulavik:
Aga palun: Mõnusalt magushapu rabarbridžemmPalun retsepti :) Mul ka suurem kogus rabarbrit vaja kuskile ära panna.. |
|
JM Abikokk 2008-06-16 18:15:11 |
Jube kadedus tuleb peale et inimestel keldrid ja mingid panipaigad on. Tahaks ka kangesti asju. Eelmisel aastal korjasin paarkümmend liitrit mustikaid, mõned liitrid vaarikaid ja parajalt maasikaid ema juurde suurde sügavkülma aga noh, ta sõi suurema osa ära, ma sain mõned koogid neist teha.
Eks ma pean ootama et mingi stabiilne elamine tekib, siis hoidistan pool maailma ära :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-24 09:41:12 |
JM:
Ma tean, mida Sa tunned, JM. Mullu suvel oli mul esimene kord, kus sain tõesti enda jaoks talvevarusid sisse teha (enne elasin ju Edinburghis. Suviti kodus käies aitasin emal hoidistada küll, aga see polnud see). Ma hoidistasin kohe mõnuga :D
Üleeile tegin poolteist kilo rabarbri-maasikamoosi tähtaniisiga. Mõnus, mõnus, mõnus :P
Kaks purgikest jagasin küll juba laiali :O
See tähtaniis fotol on illustreerival eesmärgil jäädvustatud. Enne söömist nokkisin selle saialt siiski ära. Loe tähtaniisi kohta Nami-nami kokandussõnastikust lähemalt.
Eks ma pean ootama et mingi stabiilne elamine tekib, siis hoidistan pool maailma ära :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |