Silx![]() Abikokk 2009-06-08 14:34:39 |
Mul tuli meelde lapsepõlvest seik, kui olime vanaemaga maal ja et ammu polnud poes käinud, siis söödavat majapidamises olid makaronid ja mingi kahtlane tükk juustu. Et tegu oli nõuka aja lõpuga, siis ei suuda meenutada, mis juust see oli.
Meie, lapsed, aga olime hirmus näljased ja ei mallanud oodata, millal isa õhtul linnast söögikraamiga tuli, siis vanaemal tuli mõte teha praemakarone juustuga. Igatahes, see hetk kui juust panni ja makarone puudutas jääb vist eluks ajaks meelde. Pole sellise haisuaroomiga juustu veel kohanud. Igatahes jäid makaronid juustuga pliidile küpsema ja me põgenesime aeda hingama. :D
Vanaema oli julge ja tuulutas ikkagit lõpuks maja ära ja tegi toidu ka valmis ning kusjuures olid need parimad praemakaronid, mis ma saanud. Aga oijah.. aroom oli küll õudne. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Frieda![]() Abikokk 2009-06-11 21:02:47 |
Ega oma saatusest ei pääse :). Novembrikuus kirjutasin samasse rubriiki:
Frieda:
Täna saabus selle kausi tund siiski. Olin muffinitaina peaaegu vormidesse saanud, kui kauss ülejäänud tainaga põrandale lendas. Muidugi mitte sündsalt suurteks tükkideks, vaid v ä g a väikesteks kildudeks, mida oli täis kogu köök ja kapialune takkapihta. Edaspidi soetan endale roostevabast terasest kausid :P. Aga muffinid olid head.
Sisetunne ütleb teine kord õigeid asju ette Kallasin (klaaskausist) koogitainast pannile, äkki käis peast läbi mõte, et mis siis, kui ma kausi käest maha pillan. Noh, ei pillanud, aga minut aega hiljem lendas küünarnukimüksust põrandale kapi peal seisnud presskann (loomulikult kohvi täis). |
|
JM![]() Abikokk 2009-06-14 11:45:24 |
Klassikaline juhtum, üle mitme kuu tegin lahti nami-nami foorumi, lubades endale, et hakkan taas normaalselt sööma ja süüa tegema, planeerisin uusi ja põnevaid asju ja avastasin uusi kooskokkamisi ja noh, ühesõnaga.
Kuni köögist hakkas see põlev kaerahelbepuder endast juba väga ilmselgeid lõhnamärguandeid saatma. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Kärt![]() Abikokk 2009-06-19 21:20:19 |
Ma lennutasin ükspäev suitseva panni aknast välja :) Loomulikult oli aken lahti, viskasin panni kabuhirmus õue sest kartsin, et kärsakas lööb tuletõrje alarmi jälle huilgama, mille peale kihutab kohe G4S kohale, mida üldse vaja pole. Jäin lihtsalt teleka ette mingit asja vaatama, enne olin just pann õliga "soojenema" pannud, et kanafileesid praadida. Tõin õuest panni tuppa tagasi, pesin puhtaks ja alustasin uuesti :D | |
Vandiste![]() Abikokk 2009-06-19 22:52:49 |
Jätkame Adonay teemaga. Arvake ära, kelle lapsuke tahtis tissi ja sellega magusatele mandlitele põntsu pani! Oh, ma olen ikka kohe päris vihane. Mul juba ette sülg suunurgast jooksis ja nüüd viska vaev kogu täiega prügikasti. Raiskamine, ma ütlen, delikatesse tittedega koos ikka teha ei saa. (Lähen ja nutan natuke, ehk hakkab kergem). | |
JM![]() Abikokk 2009-06-19 23:30:59 |
Vandiste:
Oi, ma tulen nutan sinuga koos. Mul ka raske päev olnud :) Jätkame Adonay teemaga. Arvake ära, kelle lapsuke tahtis tissi ja sellega magusatele mandlitele põntsu pani! Oh, ma olen ikka kohe päris vihane. Mul juba ette sülg suunurgast jooksis ja nüüd viska vaev kogu täiega prügikasti. Raiskamine, ma ütlen, delikatesse tittedega koos ikka teha ei saa. (Lähen ja nutan natuke, ehk hakkab kergem). An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Fre![]() Abikokk 2009-08-05 13:27:23 |
Maeitea kas teie tunnete ka palju selliseid inimesi kes teevad muidu head naturaalset kodutoitu ja soovitavad seda siis lausega: "Võta, võta, see on väga hea, ma panin maitseks ühe puljongikuubiku ka hulka...." Ja kuubikeerimine ei sõltu sellest, mis toiduga on tegu. | |
Netcat![]() Abikokk 2009-08-05 14:46:51 |
Minu ema. Paneb Vegetat (sisuliselt puljongikuubik jahvatatud kujul) iga soolase sooja toidu sisse, kui ma pole jõudnud pakki veel avastada ja ära visata. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-08-05 20:14:27 |
Netcat:
Miks Vegeta halb on? Ma kasutan ka, aga mitte kogu aeg ja igale poole. Minu ema. Paneb Vegetat (sisuliselt puljongikuubik jahvatatud kujul) iga soolase sooja toidu sisse, kui ma pole jõudnud pakki veel avastada ja ära visata. |
|
Fre![]() Abikokk 2009-08-05 22:46:50 |
Seenekas:
Vegeta sisaldab palju naatriumglutamaati, vt http://en.wikipedia.org/wiki/Vegeta_(food) Netcat:
Miks Vegeta halb on? Ma kasutan ka, aga mitte kogu aeg ja igale poole.Minu ema. Paneb Vegetat (sisuliselt puljongikuubik jahvatatud kujul) iga soolase sooja toidu sisse, kui ma pole jõudnud pakki veel avastada ja ära visata. |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |